עבור לתוכן

האם כדאי לשפר ציון בגרות עובר בלשון?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי ציון סופי 66 בלשון ואני מתלבט אם כדאי לי לשפר.... מה אתם אומרים? זה יעזור לי במשהו? (במידה ואני ארצה להתקבל ללימודים אקדמאיים...)

אני יודע שזה משפיע על הממוצע מן הסתם... אבל חוץ מזה, יש עוד סיבה לשפר?

פורסם

אני אישית חושב שאין שום סיבה לעשות חוזר, ישנה יחידה אחת של לשון + הבעה(לעשות חיבור)

ככה שאפילו אם לא הלך לך בלשון תוכל לעשות את המבחן בהבעה ואז הציון הסופי יהיה בעצם ממוצע של השניים

בכל אופן אני קבלתי 65 סופי בלשון עשיתי את החיבור והסופי שלי בלשון הוא 74 ואני מרוצה

פורסם
  • מחבר

לשון+הבעה (50-50) סופי יצא לי 66....

פורסם

נכנסה מתכונת חדשה של הבגרות בלשון/הבעה והיא שונה לגמרי ממה שאתה עשית,ככה שלשפר לא יהיה פשוט..

פורסם

לשון+הבעה (50-50) סופי יצא לי 66....

כל עוד הציונים בשאר המקצועות החשובים(אנגלית, מתמטיקה והמקצועות שלמדת במגמה שלך) הם 80-100 לא הייתי מתרגש מזה יותר מדי

פורסם

כל השאלות מסוג "האם כדאי לי לשפר בגרות במקצוע X" הן חסרות טעם לחלוטין, כי (1) אנחנו לא מכירים אותך ואת כישוריך ולכן לא יכולים להעריך את סיכויי ההצלחה שלך בנסיון השיפור, (2) אנחנו לא יודעים מה מצבך בשאר המקצועות, ובהחלט ייתכן שעדיף להשקיע בשיפור מקצוע אחר (וכאן כמובן חוזרים לסעיף הקודם) ואחרון חביב (3) כי אין לנו שמץ של מושג מה אתה רוצה ללמוד והאם בכלל יש לך צורך (במקרה הטוב) או טעם (במקרה הרע) לשפר בגרויות.

פורסם

כמה יחידות אתה לומד במתמטיקה ואנגלית?

אילו מקצועות בחירה יש לך?

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, תודה רבה לכם! הגעתי למסכנה שיהיה בסדר... אפשר לנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים