עבור לתוכן

מישהו מבין בebay affiliate?

Featured Replies

פורסם

כלומר להיות מתווך בין המוכר לקונה או משהו בסגנון הזה?..חבר סיפר לי לי על זה שאפשר להיות מתווך בין קונה למוכר באיביי ולקבל אחוזים מהמכירה...

בתור אחד שאין לו יותר מדיי זמן פנוי לעבוד (לימודים טרום אקדמיים ובאוקטובר מתחיל תואר במדמ"ח).האופציה הזאת דיי קורצת לי..

עכשיו הבנתי ממנו שיש אנשים שעשו מזה המון המון כסף (ברור לי שאלו מקרים יחידים של אנשים עם הרבה כשרון\מזל).

מה שאני בעצם רוצה לשאול זה,האם זה כדאי? מהם התנאים לכך?,לא הגיוני שסתם ככה אפשר להתחיל לתווך...

האם אפשר לעשות מזה כסף נורמאלי? (הכוונה לכמה אלפים בחודש).

מהו הקאטץ' אם יש?

ובעצם מה עליי לעשות ולדעת כדי להתחיל בזה?

תודה למי שיעזור!...

פורסם

קוראים לזה תוכניות שותפים, וזה לאו דוקא חייב להיות בebay.

אתה יכול לקרוא על זה באינטרנט, ואם אתה רוצה לזרז עניינים יש לך את המכללה הזאת www.clickim.co.il שמלמדת על עשיית כסף באינטרנט וכוללת גם את הנושא שאתה מתעניין בו.

אין לי מושג על מחירים או משהו, אבל אני מתכוון לקחת בקרוב קורס בעצמי על תוכניות שותפים.....

פורסם
  • מחבר

תודה לכם!

התכוונתי לבעצם מה עומד מאחורי זה? איך יכול להיות שילד בן 16 עשה עשרות אלפי שקלים מזה?..אם זה היה כ"כ רווחי כמו שמציגים את זה אני בטוח שחצי מדינה הייתה עוסקת בזה..

פורסם

כמו כל דבר, גם זה דורש השקעה, ויכול להיות שגם סכום כסף קטן יחסית שצריך להשקיע (לא בטוח בקשר לזה..)

ככה שלא כל אחד יסכים לזה, ויש את שאלה ששומעים "כסף באינטרנט" וישר אומרים שאין מצב שזה אמיתי.

פורסם

תודה לכם!

התכוונתי לבעצם מה עומד מאחורי זה? איך יכול להיות שילד בן 16 עשה עשרות אלפי שקלים מזה?..אם זה היה כ"כ רווחי כמו שמציגים את זה אני בטוח שחצי מדינה הייתה עוסקת בזה..

האם לחצי מהמדינה יש את הכשרון להרוויח מזה?

חצי מדינה יכולה להרים מזוודה עם מיליון שקלים מהריצפה ולהתעשר אבל מה בקשר לזה?

פורסם
  • מחבר

יחסית לדרכים אחרות להרוויח כסף טוב (עבודה טובה,השקעה וכו') זה נראה כמו משהו פשוט וקל יחסית...בגלל זה הספקות והשאלות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים