פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים יש לי 2 סלוטים1 פנויובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZהמחשב הוא DELL VOSTRO 1310מערכת הפעלה VISTAאני רוצה להוסיף זכרוןמה צריך לשים לב כשקונים?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר OK יש משהו רק שלא הבנתיאם יש לי מערכת הפעלה 32 אז אין טעם שיהיו 2 זכרונות של 2 ג'יגה?חבל על הכסף? פשוט לקנות עוד סטיק של 1 ג'יגה כדי שיהיה סה"כ 3 ג'יגה זכרון?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אם יש לך על הDELL מערכת הפעלה חוקית , תחת אותו הרישיון אתה יכול להתקין גרסת 64 ביט של מערכת ההפעלה , ואז כן כל ה4 גיגה ינוצלו . כשההבדלים בין 1 ל-2 גיגה כל כך נמוכים וזניחים בעלויות , הייתי ממליץ לקנות יחידה של 2 גיגה , סתם , "שיהיה" בשביל שדרוג פוטנציאלי למערכת הפעלה מבוססת 64 ביט .
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים מחבר OK צודק.אז רק לקנות סטיק באותו תדר ושיהיה מאותו סוג DDR2 וכו נכון? חברה זה כבר שיקול כספי ?במה בא לידי הביטוי השוני בין מערכות ההפעלה?נניח שנוציא משחקים האם תתכן בעיה בתוכנות פשוטות יומיומיות?סרטים וכו?האם תיתכן בעיה בתוכנות סטודנטיליות דוגמת MATLAB?
פורסם 2009 בספטמבר 516 שנים אומנם מערכת 64bit תנצל 4GB של זיכרון אבל:מערכות 64BIT משתמשות ביותר זיכרון מאשר 32bit כך שלא תרגיש בהבדל בין 3.5GB ב - 32bit ל - 4GB ב - 64BITלכן תשאר עם מערכת של 32bit , ובגלל המחיר הנמוך של הזיכרון ושהכרטיס המובנה לוקח זיכרון מהזיכרון RAM תקנה סטייק של2GB עם נתונים דומים (תדר עבודה, תזמונים) לזיכרון שיש לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.