עבור לתוכן

מחשב למשחקים, אופיס וסרטים - 4500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

היי לכולם ;)

אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה.

המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו מוזר כזה, נקי וקלאסי זה סבבה.

כיוון שהמחשב מיועד לגגימינג יש לי העדפה לניידים עם מסך ומקדלת גדולים יחסית. משטח העכבר לא כזה חשוב כי אני אחבר כנראה עכבר למחשב.

התקציב הוא בסביבות ה-4500 ש"ח.

האם הדרישות שלי ריאליסטיות יחסית למחיר?

אם כן, אשמח לקבל המלצות למחשבים שכאלו. אם לא, מה הכי קרוב למחיר ולדרישות שניתן למצוא?

אודה לתשובות מהירות שכן אני רוצה לקנות את המחשב כמה שיותר מהר. תודה מראש! :)

פורסם

ברוכה הבאה לפורום שלנו :yelclap:

בקשר למשחקים שיעבדו בצורה חלקה,,,,,,,,תקשיבי מחשב נייד נועד יותר לניידות מאשר למשחקים ,

אבל אם תורידי את כל ההגדרות של הגרפיקה אז ב 4500 שח זה ירוץ סבבה

אני קניתי E4300 עם כרטיס מסך X4500HD אני מאד מרוצה ממנו אני לא משחק SIM3 אבל בדקתי על רזולציה הכי נמוכה זה רץ לי חלק

ו"תדעי לך שהמהירות זה מהשטן" ....

סטיבן סיגל 1939

פורסם

אם יש לך כבר מערכת הפעלה, אז ‎Gigabyte W576V-84R2‎ הוא תמורה טובה לכסף עבור משחקים ישנו בKSP.

‎Compaq CQ61-140/240EJ מינימלי יותר.

פורסם
  • מחבר

אין לי מערכת הפעלה לנייד :(

תודה לכם על התגובות. רק רציתי לשאול - המעבדים הללו לא חלשים מידי בכדי להריץ משחקים כמו שאני בחרתי? כלומר, האם קישרתם את המחשבים כי זה הכי טוב שאני יכולה להשיג במחיר או שזה פשוט טוב למשחקים הללו בלי קשר?

פורסם

לא תמצאי משהו ב4500 שיהיה בעל כרטיס חזק יותר 9600m GS עומד דווקא בכבוד במשחקים.

מערכת הפעלה לא בעיה למצוא (windows7 החינמית?)

פורסם

המעבד בהחלט חזק מספיק בשביל להריץ את המשחקים שציינת. מה שלא בהכרח יהיה חזק מספיק זה הגב שלך. לא הייתי ממליצה לקנות מחשב כלכך גדול במטרה לקחת אותו איתך לאוניברסיטה, יש לך סיכוי טוב לסיים עם דסקטופ בקופסא של לפטופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים