עבור לתוכן

ניתוק קו של בזק בערבים (חשש שגונבים לי קו) ולבזק אין מוסג למה

Featured Replies

פורסם

זה כבר מתחיל להעצבן

זה התחיל כלפני 3 חודשים התנתק הקו חשבתי שהם עושים תיקונים או תקלה

אבל אז זה חזר באותו חודש אמרתי טוב כנירה יש תקלה נתקשר לבזק (ב9 בערב אין שום חיי בבזק לא עובדים .יש בדיקה אוטומטית של הקו שהיא אמרה לי יתכן יש תקלה בקו!!! תודה רבה לבדיקה הזות לא ידעתי שיש לי תקלה ) למחרת המתנה של 15 דקות על הקו בשביל לשמוע נשלח טכני שיבדוק (שזה בסדר )

ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני

אני השמח עים מי שהוא בפורם יכל לעזור לי

אך אני יכול למצוע עים מי שהוא גנב לי את הקו או לפחות לבדוק את הקו בעצמי ? יש עוד משהוא שאני יכול לעשות? (כי בזק נירה לי חסרי עונים)

פורסם

הייתה לי בעיה דומה, הטכנאי מבזק רמז לי שכנראה הוט התעסקו - מה שכן, כמה שבועות לפני כן באו אנשי הוט והאשימו אותי שאני מחובר פיראטי לכבלים, אולי זה קשור.

נ.ב. שלחתי אותם קיבינימט.

פורסם

אם זה נמשך 3 חודשים אז תראה את החשבוניות ותשווה

ובחודש הזה כבר 4 פעמיים גיליתי שאין לי קו וזה קורה רק בערב-לילה התקשרתי לבזק אותו סיפור נשלח טכני

זה קורה לתקופות ארוכות בכל ניתוק?

אם אתה מוצאי את הטלפון מהחשבל ומנתק את הקו זה עוזר?

יש לך יס בבית והממיר מחובר לקו הטלפון?

פורסם
  • מחבר

לא ראיתי משהוא חשוד בנתיים נירה את חשבונית האחרונה

בעניין הזמן הניתוק זה הרבה זמן זה יותר מכמה שעות

שלשום זה קרה ב21:00 הלכתי לישון ב00:30 וזה עדין היה מנותק

התמול היה משהוא מוזר הקו התנתק ב22:00 ב23:00 חזר הקו אבל עים ראשים בקו התחברתי לאינטרנט אחרי כמה שניות זה התנתק אבא שלי רצה לבדוק משהוא במחשב ב4 בבוקר והקו היה עדין מנותק

ב8:00 בבוקר כבר היה קו תקין בלי ראשים

יש לי יס אבל ממיר לא מחובר לקו הטלפון

פורסם
לא ראיתי משהוא חשוד בנתיים נירה את חשבונית האחרונה

אתה יכול להתקשר אליהם ושהם ישלחו לך פירוט שיחות/שימוש בקו תראה אם יש שיחות בשעות שהקו מנותק

בכל מקרה נראה כמו בעיה שיכולה להיות לה המון סיבות וזה מצריך טכנאי שיגיעה ויבדוק

עד תנסה לראות:

שהמפצלים של בזק מחוברים לכל שקע של קו הטלפון

פורסם

תתקשר אליהם ותשאל אותם " כמה יעלה לי להתנתק? " :lol: . ישר שאלו אותי "למה אתה רוצה להתנתק?" אמרתי להם שיש לי בעיות טכניות ואני רוצה לדעת את כל האופציות שלי לפני שאני מתקשר למתחרים.

מאז שעשיתי את זה אין לי יותר בעיות בADSL . היתה בעיה בחיבור של הבניין. בגלל זה כשבדקו בחוץ הכל היה בסדר :lol:

אגב לפי מה ששמעתי השירות בhot יותר גרוע מה גם שהם נוהגים להאשים את הלקוחות שלהם בגניבה.

פורסם

לעלות למישהו על הקו זה לא כזה פשוט אתה צריך פיזית להתחבר אליו ואז בד"כ רואים את זה גם הטכנאים ששלחו לך בטח היו רואים

מה שכן קורה בבזק (אחת למליון, אבל אולי אתה אחד מהם) זה שיש טל\ ממטרות בשעות הערב, ואז המים משבשים את הקווים

תבקש פירוט שיחות, ככה תדע אם באמת עלו לך על הקו

פורסם

להפך, זה נורא פשוט ולא צריך אפילו כלים מיוחדים, אפשר להשתמש בשטוח קטן וזה כולל רק לחבר 2 חוטים פשוטים.

תמצא את ארון הבזק ליד הבית שלך, תבדוק אם הוא במקרה פרוץ או פתוח ואם יש סימני התחברות.

כמו כן תשאל את הנציג אם היה שיחות בזמני הניתוקים, לא צריך פירוט שיחות כי הם יכולים לתת את המידע הזה מיידי.

פורסם
  • מחבר

היום נעשתה לי בדיקה 2 (ב1 לא נימצע דבר)

כמובן לא אמרו לי מה הבעיה נעלצתי להתקשר לבזק

חכיתי בדיוק שניות (כנירה בגלל שיש פניה כבר על המספר שלי )

ענה לי בחור, ששעלתי אותה מה הבעיה הוא עונה לי בקול מתנשאה אני לא הכנס איתך לשפה טכנית אבל נימצע על הקו שלך משהוא שמקצר עים המרכזיה ,הטכני לא הצליח לפטור את זה אז הוא העביר למרכזיה והם את מחר יפטרו את זה

סליחההה אבל לי קצת לא הגיוני (אני בה מתחום חשמל הנדסאי חשמל) עים היה לי קצר עים מרכזיה אז כול פעם שמרכזיה משדרת אז זה אמור לקצר אותי אז למה זה קורה בערב ורק בערב (לבחור לא היתה תשובה בשיבילי והוא גם אמר זה מוזר)

בנוסף שעלתי אותו אך לא נימצע הקצר בבדיקה ה1 הרי קצר של שני חוטים באותו מקום גם מפגר ישים לב גם לזה לא היתה לו תשובה

זה הגיוני שזה יכול להיות הבעיה ולא הגיני למה רק בערב ולא כול יום בערב יש ימים שעובד תקין

פורסם

כי הבחור שענה לך לא מבין על מה הוא מדבר. והבחור שניסה לתקן לא יודע מה הבעיה... תקרא בין השורות :smile1:

אצלי הסיפור נגמר בכך שהטכנאי החליף כבל בארון, לפי מה שהוא אמר הטלפון לא אמור לעבוד, אבל הוא היה מקבל צלצולים והיה אינטרנט... (ADSL)

פתר את הבעיה, אבל אין לו מושג כמו שאצלך :lol:

פורסם

אגב לפי מה ששמעתי השירות בhot יותר גרוע מה גם שהם נוהגים להאשים את הלקוחות שלהם בגניבה.

תכלס, השירות בהוט מתחת לכל ביקורת...

ניסו לחייב אותנו על ערוצים שלא הזמנו קודם לכן בכלל (אני אישית אפילו לא ידעתי על הקיום שלהם) ועל בעיות טכניות שטכנאי שלהם יצר וגם לא חזר לתקן כמו שהם הבטיחו.

(הא וכן, אוטוטו עוברים ליס)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים