עבור לתוכן

צריך המלצה למחשב משחקים 3500-4000ש"ח

Featured Replies

פורסם

כמעט לכל ה-X58 וה-P55 החדשים יש כפתורים לאוברקלוק, איפוס ביוס וכדומה.

פורסם
  • מחבר

לא צריך לריב!!!!! ביחוד לא על השאלה הנצחי AMD או INTEL , אני אוהב ומכיר את אינטל (למרות שבנייד יש לי AMD)

את מפרטי מעבדי AMD תמיד היה לי קשה להבין.

בכל אופן התגובות קצת בילבלו אותי. עכשיו יש לי גם AMD בראש.

ואני חשבתי לתת משקל (כספי) גבוהה לכרטיס גרפי.

מבולבל.... :s05:

תודה רבה עד כה.

אני צריך לעכל את כל מה שכתבתם!!!!

פורסם

לא צריך לריב!!!!! ביחוד לא על השאלה הנצחי AMD או INTEL , אני אוהב ומכיר את אינטל (למרות שבנייד יש לי AMD)

את מפרטי מעבדי AMD תמיד היה לי קשה להבין.

בכל אופן התגובות קצת בילבלו אותי. עכשיו יש לי גם AMD בראש.

ואני חשבתי לתת משקל (כספי) גבוהה לכרטיס גרפי.

מבולבל.... :s05:

תודה רבה עד כה.

אני צריך לעכל את כל מה שכתבתם!!!!

קשה להבין? כולה מעבד ולוח אם מה יש להבין פה..

בכל מקרה, אם המחשב למשחקים אז המעבד לא משחק פה תפקיד ראשי (למרות שבימים כאלו עדיף כבר לקנות מרובע ליבות ולא כפול), תשקיע בכרטיס מסך טוב וזהו

פורסם

לגבי ההנחות שלך :

1. אוקיי, הוא רוצה שרכיב מסוים יהיה מחברה מסוימת ואני מכבד את זה. האם זה אומר שאני צריך לעשות "ראש קטן" ולתת לו מה שהוא רוצה? בשביל מה אני כאן? אני כאן בשביל יעוץ, בשביל לעזור לו לעשות את ההחלטה הנכונה. אם ההחלטה הנכונה היא לקנות את הרכיב מחברה אחרת אז אני אעשה זאת. מכאן והלאה: הוא יכול להסכים ולעשות את הדבר הנכון או שהוא יכול להמשיך להתעקש. במידה והוא מתעקש אז ורק אז אני אסכים להרכיב לו מפרט על פי כלל שהוא מגדיר.

2. דיי כנ"ל. למה "ראש קטן"? אין לי על מה לפרט, הפואנטה זהה לזו שבסעיף הקודם. אפילו יצחק תשובה לא יקנה אוטו ב-4 מיליון שקל כשהוא יכול לקנות אותו ב-2 מיליון.

1. אם כל הסיפור הוא ההפרש במחיר, לא תמיד אעסוק בשכנוע (קל וחומר כשאף אחד לא משלם לי על הטרחה... ;)).

2. לעיתים קיימים שיקולים שונים המצדיקים את הוצאת כל התקציב : למשל קבלת ערך-כינון לרכוש שאבד/ניזוק מחברת-ביטוח, תכנוני מס שונים, וכיוצ"ב.

פורסם

1. אז בשביל מה אתה כאן אם לא בשביל לעזור למשתמש לבצע את ההחלטה הנכונה?

2. זה לא רלוונטי לכאן.

פורסם

1. נא חזור וקרא את דבריי.

2. אי אפשר לדעת זאת מבלי לשאול את מבקש המפרט, שאפילו לא תמיד ישיב בכנות במקרים כאלו - גם אם יישאל במפורש.

פורסם

1. כאן נותנים מבלי לקבל. מה שווה העזרה שלך אם היא חלקית?

2. לשאול מה? "אתה רוצה לבזבז את כל התקציב שלך או שאנחנו ננהג בחיסכון?" ?

פותח הת'רד שם את הכסף שלו בידך ומבקש ממך המלצה למפרט. אין שום סיבה לתת לו X במחיר 1900 שקלים כש-Y ב-1300 שקלים יתן לו את אותה תמורה.

פורסם

עם כל הכבוד הראוי, את ההחלטות שלי תשאיר לי - בדיוק כפי שאת ההחלטות של מבקש-המפרט אני משאיר לו.

וכמו"כ חלק ה-"מה שווה העזרה שלך" בדבריך נראה לי כלא יותר מאשר זלזול גס בי - כמי שמשקיע כאן לא מעט, ובהחלט איננו מקובל עליי, ואף איננו מכבד אותך.

אני יועץ מקצועי - ולא מוכר בשוק, ולפיכך אינני עוסק בד"כ בשכנוע של אף אחד לעשות שום דבר, אלא רק מציג את העובדות (עובדות עשויות להיות, למשל, תוצאות של מבחני-ביצועים אמינים), ומשאיר את ההחלטה למי שזו אחריותו לקבלה.

פורסם

עובדות הן גם מחירים והאם מוצר משתלם יותר וכדאי.

בעצם אתה אומר שלא אכפת לך מהמחירים וכי אתה רק מתעסק בחומרה/תוכנה. יפה מאוד. שיבושם לך.

אני חושב שאתה יועץ חובבני ותו לא.

עריכה כתגובה לעריכתך:

אני לא מתכוון לזלזל בך, אני מנסה לשפר את השירות שניתן לאנשים ואם זה דורש עימות איתך אז אני אעשה זאת. לצערי הרב העימות הזה לא נראה שפותר שום דבר כי אתה פונה לפאן אישי במקום לפאן המקצועי.

ועוד דבר- "כמי שמשקיע כאן לא מעט"- זה איננו מכבד אותך. קו ההגנה האחרון של "אני תורם כאן בחינם" לא מועיל לטענתך כשהיא נאמרת למישהו שמשקיע כאן לא מעט- בידיוק כמוך.

פורסם

בדבריך חצית קו אדום ( מילא לטעון טענה נגדית ברמה המקצועית ולגבות אותה באסמכתאות - אך לרדת לרמה האישית ולהשמיץ בכזו בוטות - ואף בלי סיבה טובה - לחלוטין לא מקובל ! ), ואני מקווה שהעניין יטופל בהקדם - וגם התנצלות מצידך תהיה ראויה פה.

פורסם

גם אני מקווה.

פורסם

חבר'ה מה יש לכם? על מה אתם רבים?

אם כבר אנחנו בנושא אז תרשו לי להביע דעה

לעיתים קרובות אנשים מבקשים מפרט ב 5000 ש"ח לדוגמא וכשאנחנו מביאים להם מפרט ב 4200-4400 אז יש אנשים שזה נראה להם מוזר כי הם חושבים שהם לא מנצלים את כל התקציב וחושבים שיוכלו לקבל יותר ביצועים בכל התקציב שלהם, מה שבאמת צריך לעשות זה להסביר להם שהשילוב של מעבד, לוח וזכרונות שהבאנו יהיה להם מעל ומעבר ולא שווה להשקיע יותר מזה בשביל מעבד, לוח וזכרונות, אם הם כל כך רוצים לנצל את כל התקציב אז אפשר להמליץ להם על שידרוג לדיסק קשיח יותר גדול, מארז יותר מפואר, מאווררים ודברים כאלו ואחרים שלא ישפיעו על הביצועים כל כך (או בכלל)

פורסם

נכון. ולא מלכתחילה לעשות זאת (להמליץ על המפרט היותר יקר) כי חלק מבינים שאין טעם בהשקעה ונוהגים בחכמה להקשיב לפורום.

ג'ו- אני קראתי לך יועץ חובבני על סמך האידיאולוגיות שלך בנוגע להמלצה על מפרטים.

התנצלות? אמרתי שלא התכוונתי לזלזל וזה דיי והותר. אין כאן מקום להתנצלות.

(כתגובה לעריכה שלך)

פורסם

רבים כמו שני ילדים בגן עם שפה של בני 40 - 50... אם תקשיבו אחד לשני תראו שיש פה בסך הכל אי הבנה ובסופו של דבר שניכם פועלים באותה צורה ושניכם בעלי אותו קו מחשבה והויכח הזה הוא חסר טעם ולא מוביל לשום מקום! שניכם משקיעים בפורום ושניכם מבינים בחומרה בצורה יוצאת מן הכלל וכך או כך אתם טוחנים מים אז מה שנותר לי להגיד זה סתמו תחורי תחת שלכם ודברו לעניין! :s07: :s07: :s07:

פורסם
  • מחבר

תודה עד כה.

אני מקווה שהמלחמות פסקו.... ;) סה"כ כולם רוצים לעזור לתרום ולקבל ידע, המטרה של כולם כאן זהה.

ובקשר למחשב שלשמו התכנסנו,

אני מוכן גם AMD למרות שנסיוני איתם מועט. החדשות הם שכבר אין לי העדפה חברת Gainward (אין לי כבר הנחה),

ז"א שאני צריך מפרט עם כץמסך בהתאם לדרישות אך לא משנה מאיזו חברה.

האם כדאי לקחת מעבד "חלש"(2 ליבות) וכ.מסך חזק ? האם הכ.מסך הוא שמתאמץ במשחקים?

תודה,

גיא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים