עבור לתוכן

The Legend Of The Black Shawarma

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני שומע את האלבום, למדתי שרק פעם העשירית בערך ששומעים אלבומים שלהם מגלים כמה זה גאוני, בדיוק כמו שקרה לי עם Vicious Delicious

בינתיים זורם בכיף

בידיוק...

בתור מעריץ שלהם מThe gathering יש קצת שוק שמקישבים לטראקים באלבום הזה , אחרי מספר שמיעות הם זורמים בכיף , אבל חסרה לי הפסיכודליה המקורית

ואכן חלק מהטראקים איפשהו נוגעים במוסיקה קלאסיתהאמת האלבום הזה מזכיר לי קצת בסגנון את Converting Vegetrians

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חיכיתי שת'רד כזה יבוא, לא תיארתי לעצמי שיש מספר רב כל כך של מעריצים ללהקה.. :yelclap:

האלבום החדש עם טעם מעניין מאוד, הוא שונה לחלוטין מהסגנון שלהם בתחילת הדרך, הוא בסוג של שינוי צורה שמתפתח לצד הקיצוני של האלבום הקודם, ב- Vicious Delicious היה את Becoming Insane שנהפך ללהיט ובמסיבות מושמע המון! לקחו את האלבום הזה כבייכול ועשו עליו כבייכול את "אגדת השווראמה".

אומרים שחנות או אומן צריכים לספק את המצרכים שהצרכן דורש, אני חושב שכאן אנו המאזינים דרשנו קצת שינוי מהטראקים הדינאמים והנחמדים של פעם למשהו יותר טכנו-מודרני שכזה וגם אפשר לראות את זה על פי הסטייל החדש שהם הכניסו פנימה לאלבום החדש.

בכל אופן, בנוגע לשמות של האלבום, הוסבר כאן קצת מדוע קוראים להם כך ובעצם שלכל שיר יש עבר, בין אם זה בחאזן פורד במפרץ, או בסעיד בעכו או בכל דבר אחר שמתקשר ללהקה.

אני חייב לומר שאם לעולם לא הייתם בהופעה של החבר'ה אתם לעולם לא תבינו איך דובדבני מקפיץ את הקהל בצורה מטורפת! זה חוויה מדהימה להיות בין ההמון שם ולהיכנס לקצב שלהם...

בנוגע למיסחור וכל הטררם בנוגע לזה, אייזן פעם אמר איפה שהוא שההורדות הפיראטיות (שאגב ככה כולם כבר שמעו את האלבום החדש, במקור עוד שבועיים הוא יוצא לשוק) בעצם הגדילו להם את הקהל והשוק מאזינים וללא האינטרנט והפיראטיות אנשים לא היו מכירים בהם. כמובן שמן הסתם קיים האלמנט של רצון לפרוח והצורך של מתן הדרישה לשוק ובכך הם מעצבים את רוח הלהקה מעט מחדש. יש שיסכימו ויש שלא, אבל מעריץ אמיתי זה מעריץ עד הסוף! ;)

בסופו של דבר, האלבום רץ אצלי בכיף כבר מספר פעם בנגן, אני אישית אוהב ונהנה, הוא מביא גוון חדש ומעניין ושונה ללהקה, עכשיו מעניין מה יגיד הקהל הגדול בהופעות ובביקורות.. ::) (מאמין שיאהבו את האלבום ויהיו שגם יעירו על התהליך לרעה שהלקה עברה.. )

עריכה:

הנקודה הכי חשובה ששכחתי לציין בכל החפירה הזו היא- אם אתם אוהבים ת'חבר'ה תצביעו להם ב-DJMAG שהשנה יזכו במקום הראשון! :xyxthumbs:

פורסם

אמנם מאז vicious delicious הם הפכו להיות קצת יותר מיינסטרימים עם השירים (כבר אי אפשר לקרוא לזה טרקים) שלהם, אבל כל עוד הם עושים את זה באיכות טובה, שאפו.

בסדר, אז השירים מאז classic mushroom השתנו קצת, אבל בהחלט ניתן לשים לב ולראות שזה הסגנון שלהם, לא משנה מה, תמיד הם עושים את הפרפקציוניזם בכל טרק והנגיעות המיוחדות שלהם נשמעות בכל סגנון (אפילו "יום הולדת" של ברי סחרוף הפך לשיר חזק בזכות העיבוד שלהם).

הבעיה היחידה שלי איתם היא באמת כמו שרשמו פה, שהם תמיד מוסיפים לאלבום כמה טרקים "ישנים"\מוכרים, לא משנה איך תקראו לזה. לפעמים זה נראה כמו עצלנות כמו שעשו עם suliman (למרות שהגרסא החדשה כביכול שיצאה הייתה דיי נחמדה). לפעמים טרק מחכה איזה שנתיים וחצי עד שיוסיפו אותו לאלבום וזה נראה קצת מיותר.

לא נורא, אם מסתכלים על המכלול אי אפשר לבוא אליהם בטענות בכלל. אני הולך לחרוש על האלבום בכל מקרה.

פורסם

SMASHING THE OPPONENT מעולה, סעיד ופרוייקט 100 נחמדים, רוב מה שנשאר פשוט רמה אחת מתחת.

TIME KILLER לפי דעתי מאוד לא מתאים להם, למרות שאהבתי אותו בכל זאת.

פורסם

שמעתי שהוא מצוין.

פורסם

אחלה אלבום.

פורסם

Killing Time השיר האהוב עלי , אבל אני שומע הכל ופשוט נהנה עם הX530 החדשים שלי ^^

פורסם

הייתי שמח לראות טראק בסגנון של ratio schmatio ו-bombat.

פורסם

אחרי כמה שמיעות של האלבום, אני יכול לומר : האלבום מצויין.

cant stop, end of the road, franks, ו poquito mas מצויינים.

אני מאוד נהנה.

בתור אחד שהאלבום האהוב עליו זה classical mushroom, אני יכול לומר שאפילו שהאלבום הזה שונה, יש המון חלקים משיקים בו.

שימו לב שעדיין יש הרבה קטעים עם פסנתר וקטעים קלאסיים כביכול.

אני מת על זה

פורסם

רובו של האלבום הוא רוק פסיכודלי,אינפקטד שינו סגנון עוד מהאלבום הקודם שלהם אני לא מבין פה את האנשים למה הם לא אוהבים תאלבום הזה,לפי דעתי אלבום מצויין מאוד מוזיקלי והרבה השקעה,לקחו את זה לכיוון אחר.

פורסם

אחרי יותר מ-10 שמיעות אני עדיין לא יכול להביע את הדעה הסופית שלי על האלבום, אולי כי ציפיתי למשהו אחר.

אני פשוט מקווה שבאלבום הבא הם ישלבו פחות רוק או לפחות ישלבו אותו כמו שעשו עם Heavyweight - יצירת מופת.

פורסם

חוץ מהמחווה לחזאן וחומוס סעיד, יש גם מחווה לתיכון "פרויקט מאה" בכרמל :lol:.

הקטע הכי טוב לדעתי הוא Killing Time, עם פרי פארל האגדי.

פורסם

לא מכיר את הזמר אבל בין השירים הקליטים ששמעתי, כל השיר חוזר על עצמו בלי סוף ובכל זאת אני יכול לשמוע אותו 5 פעמים ברצף בלי להפסיק...

אני פשוט מקווה שבאלבום הבא הם ישלבו פחות רוק או לפחות ישלבו אותו כמו שעשו עם Heavyweight - יצירת מופת.

גם אני הכי אהבתי את Heavyweight, השיר הזה ו I WISH הם ה2 שאני הכי אוהב שלהם, מקווה שהם באמת באלבום הבא יחזרו לעצמם.

פורסם

אלבום מדהים לדעתי הטוב ביותר שלהם עד כה

Sa'eed טראק ענק במיוחד, יחד עם Smashing the Opponent, Project 100, Herbert the Pervert וכמובן שיר הנושא. גם הקאבר יצא מגניב לטעמי :)

לדעתי יצא להם מצויין שלקחו את הקטע של "רוק אלקטרוני" חזק יותר למוזיקה שלהם (למקרה שלא שמתם לב בכל טראק בערך יש גיטרה עם דיסטורשן. כשחושבים על זה HERBERT THE PERVERT נשמע אשכרה כמו שיר מטאל, רק שבמקום דאבל באס יש ביטים של טראנסים.)

פורסם

גם אני שמתי לב לכך שרוב האלבום לקוח מתחום המטאל, שזה ממש מגניב :D3

האהובים עלי: herbert the pervert, slowly, killing time אני בטוח שיש עוד אחד לפחות אבל אני לא זוכר את השם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים