עבור לתוכן

The Legend Of The Black Shawarma

Featured Replies

פורסם

האלבום החדש של אינפקטד, מה אתם חושבים עליו?

לדעתי אחד האלבומים החזקים שלהם, למרות הטייטל המפגר בעליל.

Project 100 ו saeed מומלצים במיוחד , טראקים ממש מגניבים.

• תגובות 30
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ככל הידוע לי האלבום צריך לצאת רק בעוד כשבועיים.

מהטראק היחיד ששמעתי עד כה(כשם האלבום)- ממש אהבתי.

אגב, מה הקטע שלהם עם ה DJ VAN DUCHE הזה?

פורסם

סעיד זה טרק שמוכר כבר מ-2007, יש ביוטוב את הביצוע הראשון שלו ב-LIVE בגני התערוכה בהופעה של חגיגות עשור לאינפקד. לדעתי הגירסה של הלייב יותר מעניינית.

פורסם

לדעתי דווקא מדובר באחד השחרורים המאכזבים ביותר שלהם אי-פעם. ההתמסחרות הגיעה גם לנגועים. חבל.

פורסם
  • מחבר

תפסיק להתפלצן שגיא ... שמים טראקים שלהם בחתונות כבר שנים FFS, הם עשו בוחטות על גבי בוחטות בחוזי רינגטונים עם אורנג', משמיעים אותם בגלגל"צ.. הם ממזמן "ממוסחרים".

אין שום דבר רע בלעשות מוזיקה שפונה לקהל רחב.

פורסם

מי שישמע את השירים שלהם מ 1999 ישים לב לאיך שהם השתנו

חלק יגידו לטובה וחלק פחות

אבל אני חייב לציין שהם עשו עבודה מעולה על האלבום הזה, השמות המפגרים לשירים זה כבר נהיה מעפן כאילו פעם אחת פעמיים סבבה אבל הם באמת הגזימו.. :silly:

פורסם

תפסיק להתפלצן שגיא ...

[me=ÀLÞHÃ]is disabling quality mode[/me]

פורסם

hrbert the prevert גם מוכר איזה שנה רק שבגירסא הקודמת דובדבני צועק משהו לא מובן נראה לי I WILL BE DYING IN JERUSALEM

פורסם

צריך להכיר את הסיפור מאחורי השמות הכביכול מטומטמים של הטראקים שלהם,במופע של העשור הם הסבירו על סעיד ועל השוארמה.

ובעוד ווידאו שהם שיחררו באתר שלהם הם גם הסיברו על עוד כמה טראקים..זה לא סתם לכל דבר יש סיבה.

פורסם

עכשיו אני שומע את האלבום, למדתי שרק פעם העשירית בערך ששומעים אלבומים שלהם מגלים כמה זה גאוני, בדיוק כמו שקרה לי עם Vicious Delicious

בינתיים זורם בכיף

פורסם

האלבום החדש חלש... רובו רגוע כזה ובכלל סגנון שונה...

וWTF הקטע עם SMASHING THE OPPONENT ?! בכלל לא אינפקטד..לא מזהה אותםם...

פורסם

אני אהבתי. אמנם מסחרי אבל אין מה לעשות, זאת מוסיקה שכמו שאמרו לפני כבר מזמן פונה לקהל הרחב ולא לחוג מצומצם של קרחניסטים. אז נכון חובבי הטראנס ההארד קור יגידו שזו לא מוסיקה ולא איכות ושהאלבום לא ברמה, אני לא חושב ככה. האזנתי לאלבום עשרות פעמים ולדעתי אחלה מוסיקה, די ממשיך את הסגנון של האלבום האחרון ששם מאוד אהבתי את הקו המוסיקלי ואת הטראק ארטילרי בפרט.

אגב יש הסבר לכל השמות האלה, למשל סעיד זה על שם החומוס המפורסם בעכו, אינפקטד במקור מהקריות אז הם היו פוקדים את החומוס הזה הרבה ועל כן השם.(לפי דבריהם כן)

הבלאק שווארמה זה בעצם על שווארמה חאזן בחיפה, אחת היותר טובות בארץ, שהם גם אוהבים. בקיצור מטופש או לא, יש הסבר מאחורי השם.

פורסם

אני לא בטוח אבל אולי project 100 מדבר על חגיגות ה-100 לת"א?

פורסם

שמעתי עכשיו חלק קטן האלבום וריפרפתי בין שאר הטראקים ואני רוצה להגיד שהאלבום פשוט מטורף, בצורה השלילית...

לא קטע של פלצנות סתם דומא שעולה לי בראש והכי קרובה: מי שמכיר מוסיקה קלאסית מודרנית ושמע את האלבום הזה יכול להתבלבל ולחשוב שהם עשו רמיקסים של קלאסית מודרנית..

אני עדיין מבולבל מהטראקים ההזויים שלהם.. (חוץ מזה אהבתי את פרוג'טק 100, סמאשינג דה אופוננט ופוקיטו מאס)

מעניין אותי לשמוע מה עוד אנשים חושבים על האלבום...

פורסם

סמאשינג דה אופוננט שיר נחמד במקצת , אבל ממש לא הסגנון של אינפקטד, פשוט פדיחות...

אהבתי את הרמיקס שלהם לRIDERS ON THE STORM , נחמד...

בכלל בכללי יש כמה שירים נחמדים, אבל לא יותר, אי אפשר בכלל להשוות את האלבום הזה לאלבומים הקודמים שלהם...

חבל :( דווקא חיכיתי בקוצר רוח לאלבום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים