עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס מסך במקסימום 200 שקלים! בשום אופן לא ATI.

Featured Replies

פורסם

אני משחק רק בשני משחקים COD4 & WOW, וגם זה בקושי. אין לי זמן למשחקים חדשים ולא בונה על שום דבר עד לקיץ הבא, בגלל לימודים.

אני ממש לא דורש יותר מדי מבחינת גרפיקה, סך הכל שיעבוד על רזולוציה 1680*1050 מסך רחב בלי תקיעות.

איזה כרטיס יתאים?

הסיבה שאני מתעקש לא ATI, כי אם תעשו חיפוש בגוגל ל-3850 freeze, תבינו שבחלק מהכרטיסים יש דפקט ש-ATI לא מוכנים להודות בו. בגללם אני צריך להוציא עוד 200 שקלים, ולקבל כרטיס מסך חלש יותר :pissed:.

פורסם

יש לך בעיות או שאתה רוצה כרטיס מסך אחר כי ראית שיש לאחרים בעיות?

דבר ראשון ברוב הקישורים שראיתי מדובר על גירסת ה AGP. בחלק משאר המקרים מדובר בבעיה ידועה שנגרמת בגלל MS ולא בגלל ATI (ניראה לי שסידרו את זה ב VISTA/7). לא ראיתי בחיפוש בגוגל משהו שבאמת הצביע על בעיה אצל ATI.

גם עם בדוק הקודם של ATI היו בעיות אין סיבה שבדור הזה יהיו, יותר מזה אני יכול להגיד לך שאין כי לא ראיתי אפילו מישהו אחד עם HD4000 שהיו לו בעיות מיוחדות.

ב 200 לא תוכל למצוא כרטיס שיתקרב לכרטיס שלך. הכרטיס הכי זול שתוכל לקנות הוא HD4670 ב 370 שקל בערך, אם בכל זאת אתה חושב שאסור לקנות כרטיסים של ATI (לא הגיוני כל כך אבל בסדר) אז אתה צריך להוסיף כסף ל 9600GT (שממש לא משתלם לקנות אותו כי במחיר שלו יש HD4830).

פורסם
  • מחבר

כמובן שאני רוצה לקנות בגלל שאצלי קיימת בעיה!

למרות שרוב ההודעות קשורות לגרסת ה-AGP, מדובר בחלק לא קטן שסובל בדיוק מאותה הבעיה כמוני גם בגרסת ה-PCI, בדיוק אותם סימפטומים, ולא משנה מה עושים הבעיה לא נפתרת.

אין לי אפשרות להעלות את התקציב, והאמת חשבתי שכרטיס שווה כוח לשלי היום עולה 200 שקלים. לא רוצה לקנות ATI כרגע מתוך תחושת כעס, אבל בכל מקרה קת נדפקתי פה.

אני אנסה להתקין ווינדאוס 7, אעדכן בבוקר אם זה הסתדר או לא.

פורסם

פותח הת'רד, נכוות מATI, גם אני נכוותי מNVIDIA

אם נכווים מאש לא מפסיקים להשתמש בה כל החיים.

ולנושא,

אם היית רוצה ATI יש לך:

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=772

ואם NVIDIA יש לך למשל את

http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2483

כמובן שאי אפשר להשוות בביצועי הכרטיסים, הHD2600 מוביל בהרבה בגיימינג אבל זאת לא המטרה שלך.

פורסם

dj-ElectriC אני מסכים עם bakak.

ATI לא רציניים עם המוצרים שלהם. תמיד השתמשתי בכרטיסי NVIDIA היה בסדר והייתי מרוצה.

אך כאשר קניתי את 4870... עזוב אותך מחבילת הדרייברים שסתם טעונה בזיכרון ולא מועילה בגרוש, הכרטיס גם עשה בעיות "Freeze".

הנזק למזלי היה כמה חודשים ללא גיימינג ומשחה תרמית שלא עזרה כלל - בסוף מה שפתר את הבעיה היה פלאש לביוס. (אגב תבדוק אם זה הפתרון גם בשבילך)

פורסם

בשביל מה קיימת האחריות, אפשר לשאול?

נ.ב תקופת השימוש שלי בHD4850 הייתה מעולה, דרייברים שעבדו מעולה וביצועים כמו חמאה. (לא תקלה אחת בחודשים רבים)

פורסם

הדרייברים זה אותם דרייברים, זה לא שהם "עושים בעיות" במובן של משהו נתקע או לא עובד, אלא שזה Bloat-ware.

מפעיל כל מני שטויות ברקע כמו MOM/CCC למה אני צריך את זה עובד כל הזמן? (אגב אני מכבה אותם דרך task manager)

ומבחינת האחריות - אתה צודק מצד אחד, אבל מדובר פה בפגם בשורות של מוצרים מהחברה, סיכוי טוב שאקבל כרטיס עם אותה בעיה...

בקיצור, קניתי ATI הביצועים טובים כמו שצריך להיות מכרטיס מסך דגל, אבל אני לא מרוצה מהבעיות שבאו איתו.

פורסם

1. הספק שיש לך כיום לפי המפרט לא ממש מתאים כי הוא חלש למדי.

2. אם אתה לא רוצה ATI, אז ה2600XT נופל. מצד שני 8400GS חלש להחריד.

יש בחריגות של פחות מ100 ש"ח:

Sparkle GeForce 9400GT 512mb GDDR2 ב242 ש"ח

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=710

וקצת יותר יקר אך חזק יותר:

Sparkle GeForce 9500GT 512MB HDMI ב264 ש"ח

http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=712

אופציה אחרת זה כבר יד שניה.

פורסם
  • מחבר

הספק שיש לי בפרופיל לא מעודכן, היום יש hec raptor 400W.

טוב, לפי כל מה שקראתי כרטיסי NVIDIA לא משתלמים בטווח המחיר הזה. היום ATI שולטים בשוק :s05:

נלך עליהם בלי ברירה ועם ראש מורכן, מה עדיף, 2600XT או PRO?

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה חזק יותר מה-3850 הנוכחי שיש לי? בדיוק נזכרתי ש-COD החדש אמור לצאת בקרוב, הוא יוכל להפעיל אותו על הגדרות נמוכות ברזולוציה גבוהה?

אם לא, אז אין טעם מבחינתי להוסיף את הכסף ואסתפק במה שמציע ה-2600XT.

פורסם
  • מחבר

אני אבקש מאחותי שתוסיף 100 שקלים, גם היא משחקת במחשב (SIMS).

תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים