עבור לתוכן

מחשב נייד, עד 4200ש"ח כולל מערכת הפ"ע

Featured Replies

פורסם

שלום רב. כיוון שאני בור ועם הארץ במחשבים ניידים, רציתי בבקשה לקבל הצעה כאן מהמומחים לגבי מחשב נייד (חשבתי על DELL או טושיבה)

המחשב מיועד לגרפיקה ועבודות עם תוכנות של Adobe וכמובן עריכות וידאו, סרטים, ותוכנות בסיסיות כמו WORD ו OFFICE המחשב לא מיועד למשחקים כבדים, אולי משחקים פשוטים. וכמובן גם אינטרנט.

חשבתי שזה יהיה נחמד אם יהיה שילוב של מערכת הפעלה של WINDOWS 7 גירסת ה HOME מספיק לא? (היא לא רוצה VISTA מנסיון עבר שלה)

התקציב זה עד 4200 אם אפשרות לחריגה קטנה בלבד אם זה עניינים שוליים. חשוב שהמסך של המחשב יהיה לפחות 15 אינ'ץ ומעלה.

כמו כן חשוב האחריות ורצוי מאוד חנות באיזור המרכז.

המחשב לא מיועד בשבילי אלא לידידה שלי שלומדת את התוכנות הנ"ל

אשמח והעריך מאוד לשמוע את הצעותכם בנושא לעיל, בתודה ובברכה.

פורסם

עדיין לא נמכרים מחשבים עם WINDOWS 7 (מהסיבה הפשוטה שהיא עוד לא הושקה) אבל אם תקנה מחשב עם ויסטה הום פרמיום ומעלה תוכל לשדרג ל WINDOWS 7 בעלות דמי משלוח וטיפול בלבד

פורסם
  • מחבר

אז שיהיה עם VISTA והשידרוג כאמור יהיה מאוחר יותר כאשר WINDOWS 7 ישווק.

פורסם

כמה היא מניידת את המחשב? חשובה לה הרזולוציה? מה זה "משחקים פשוטים"?

פורסם
  • מחבר

הניידות חשובה אבל לא ברמה עליונה, משחקים זה הדבר האחרון שחשוב .

כן סביר להניח שהיא תעבוד על רלוזוצייה גבוהה אבל לא יותר מידי.

עריכה (קפץ לעמוד השני)

פורסם

כוונתי היתה האם יש לה דרישה לרזולוציה טבעית מסויימת למסך. מי שעוסק בגרפיקה לעתים מציב כאלו דרישות.

פורסם
  • מחבר

אני מאמין שהיא תשתמש ב 1050 1680 או 800 1280

מעבר לזה. אין עוד דרישות מיוחדות אחרי הכל למחשב נייד (תקן אותי אם אני טועה) 4200 ש"ח זה לא סכום גבוה.

פורסם

תסתכל על ה-SL500 של לנובו, זו אופציה הגיונית אם אתה רוצה רזולוציה כלכך גבוהה. מחשב נחמד עם איכות לא רעה בכלל ואפילו מסך מאט. החסרון המרכזי הוא אחריות של שנה בלבד.

לדוגמא:

http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11368

מבחינת ניידות, אין כאן הרבה אך זה יהיה המצב עם כמעט כל המחשבים בגודל כזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים