עבור לתוכן

בעיה WIN לא עולה בכלל במחשב נייד

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה במחשב נייד DELL

מאז שהוצאתי לו את הסוללה מהמחשב נייד יש לי בעיה (לא משנה עם הסוללה עכשיו מחוברת או רק החיבור לחשמל)

הWINDOWS לא עולה בכלל, שום מצב לא LAST KNOW.... לא בSAFE MODE

הוא מגיעה לשלב של הטעינה שיש/ את הסמל של WINDOWS עם הרקע השחור ואז אחרי 3 שניות המחשב קורס ועושה ריסטרט.

עשיתי לו מצב (שחכתי תשם) שאו מתראיה על הבעיה) הוא אומר שחסרה חומר או שהיא לא חוברה כראי משההו בסגנון.

אבל שוב הבעיה ממשיכה גם כאשר הסוללה מחוברת בלי חשמל / הסוללה מחוברת עם חיבור לחשמל/המחשב מחובר לחשמל בלי סוללה.

-איך אני מטפל בזה? יש פשרות לעשות REPIAR עם הדיסק של הWINDOWS ? (איזו פקודה לתת לו?)

-יכל להיות משהו בביוס? ניסתי להתסכל אבל הכל נראה בסדר....

מישהו בבקשה?

(אני לא רוצה לפרמט...)

עריכה:!!!! הבעיה נפתרה :

הפתרון למי שמעוניין:http://www.techimo.com/forum/technical-support/183707-laptop-wont-start-stop-0x000000ed-blue-screen-3.html

"

Hi, I'm posting d least time consuming and easy resolution....

Boot from d OS(win XP) cd..on d welcome to setup window, press 'R', it'll take u to d recovery console window...at the C:>prompt, type "chkdsk /p" (without d inverted commas)/ u may get a message: found one or more errors in d volume after it's done...type: chkdsk /p again and press enter..continue doing it till the message: found one or more errors do not appear...then type: fixboot and press enter...type "y" and enter to confirm...u should be all set...

"

תודה מכל מקרה

פורסם

אני הייתי הולך על לנסות להשיג איך שהוא דיסק של ERD COMMANDER במידה ויש לך את האפשרות ולנסות לשחזר את המחשב על ידי שחזור המערכת של ERD COMMANDER.

חוץ מזה אם יש לך LIVE CD כל שהוא אתה יכול למצוא קבצי MINIDUMP בתיקיה c:\windows\minidump ולאבחן את התקלה בצורה מדוייקת יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים