עבור לתוכן

שאלה בנוגע לשיפור בגרויות

Featured Replies

פורסם

אני כמה שנים אחרי תיכון.

הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס.

אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות?

יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר?

תודה

פורסם

איזה בגרות עשית באנגלית?

זה עם השאלון או הישן יותר?

פורסם

בקשר ליחידות אני לא יודע, אבל כשאתה משפר בגרויות אחרי שאתה מסיים תיכון, הציון האחרון הוא הקובע ולא הגבוה מביניהם.

פורסם

יש איזה סיבה לשפר?

אתה צריך ממוצע יותר גבוה כדי להתקבל ללימודים באוניברסיטה או משהו כזה? כי אם לא חבל סתם ללכת ולנסות לשפר משהו שאף אחד לא באמת יסתכל עליו

פורסם
  • מחבר

איזה בגרות עשית באנגלית?

זה עם השאלון או הישן יותר?

אין לי שמץ..סיימתי את הבגרות והתיכון ב2006.

בקשר ליחידות אני לא יודע, אבל כשאתה משפר בגרויות אחרי שאתה מסיים תיכון, הציון האחרון הוא הקובע ולא הגבוה מביניהם.

מממהה אתה בטוח?

רגע אז כשאתה עדיין בתיכון, הגבוה מביניהם תופס?

לא זוכר מתי אבל אם אני לא טועה באחת הסיטואציות הגבוה תופס

יש איזה סיבה לשפר?

אתה צריך ממוצע יותר גבוה כדי להתקבל ללימודים באוניברסיטה או משהו כזה? כי אם לא חבל סתם ללכת ולנסות לשפר משהו שאף אחד לא באמת יסתכל עליו

האמת שאני צריך את זה כדי להגיע לממצוע בגרויות 98 (עם הבונוסים..)

כרגע מסתבר שיש לי (לפי המחשבון של המכללה שאני רוצה ללמוד בה) 97.96!!! איזה תסכול

עם הממוצע הזה אני צריך פסכומטרי של 620 (משהו שממש אין לי כח להשקיע בו) ואם יהיה לי ממוצע של 98 אני אצטרך רק 550 בפסיכומטרי.

אז חשבתי לשפר איזה בגרות שלא ממש צריך ללמוד אליה כמו אנגלית, כמובן שאני אשתפר בקריאת ספרים וכו' אבל זאת לא למידה אינטנסיבית כמו בשאר המקצועות.

יש למישהו איזה הערכה בכמה נקודות צריך לשפר מקצוע מסוים בשביל לשפר את הממוצע ב0.04 (עד כמה שזה נשמע מצחיק..)

פורסם
  • מחבר

אה רפי, נראה לי שעשיתי את הבגרות עם השאלונים. C D E, זה זה נכון?

פורסם

אני חושב ששווה לך לנסות להגיש בקשה מיוחדת למכללה שיוותרו לך קצת בפסיכומטרי בלי לשפר בגרות, ההבדל אפסי כמעט ...

פורסם

הצעה-

פשוט תעשה פסיכומטרי על הצד הטוב ביותר שאתה יכול ותשקיע בו. תיראה בזה השקעה חכמה, כי אם לא תשקיע בזה תצטרך להשקיע בהשלמת בגרויות, שזה אפילו יותר מעצבן (לוקח זמן רב יותר להיכנס לחומר ולעניינים). זה מה שאני הייתי עושה...[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 16:37:39

אני חושב ששווה לך לנסות להגיש בקשה מיוחדת למכללה שיוותרו לך קצת בפסיכומטרי בלי לשפר בגרות, ההבדל אפסי כמעט ...

גם נכון מאוד... הרי ההבדל באמת אפסי...

פורסם

כן. C D E זה 4 יחידות. אם באמת תלך ותשפר בגרויות, באמת כדאי לך באנגלית.. השנה שינו את תכנית הלימודים באנגלית, והכל ממש קל.. יש רק unseens, כתיבה, קריאה וספרות (אפילו אין דקדוק!).. בכתיבה צריך כולה 120-140 מילים, ככה שזה נשמע כמו piece of cake (הסבירו לנו את זה היום ככה שאני דיו בקיא).. בכל מקרה אתה יכול גם לנסות אזרחות או גיאוגרפיה כי שמעתי שהם נחשבים מקצועות קלים..

למרות שאתה לא יכול פשוט לשלוח מכתב למכללה ולבקש שיכניסו אותך? הרי ההבדל כ"כ פעוט!

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ממ אפשר להגיש בקשה מעכשיו לשנה הבאה? אז רגע, אם אני ניגש לבגרות לוקחים את הגבוה או את האחרון? וזה שיש בגרות חדשה באנגלית רק מסבך את הענינים...

פורסם

אני סיימתי שנה לפניך, ב2005

ואני כבר עשיתי את הבגרות החדשה - זאת אומרת 3 שאלונים..

אז אני מניח שגם אתה.

בכל מקרה, הציון הגבוה יותר תופס.

פורסם

לא נכון, כל עוד אתה במסגרת בית ספר ובעל מגן הגבוה תופס.

לאחר סיום התיכון הציון האחרון יחשב ללא המגן.

פורסם
  • מחבר

חח אתם לא סגורים על עצמכם..בכל מקרה, יש גרמר ושיט מעצבן בבגרות החדשה? או רק טקסט עם שאלות וכו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים