עבור לתוכן

מכונת גילוח למראה הזיפים..

Featured Replies

פורסם

אני לא אוהב את המראה החלק שאני מקבל אחרי גילוח בעזרת סכין וחשבתי לרכוש מכונת גילוח כדי לקבל מראה כזה של קצת זיפים אחרי כל גילוח.

למישהו כאן יש ניסיון בנושא? כמה תעלה מכונת גילוח טובה ורצינית ?

פורסם

לי אישית יש את המוכנה שהמליצו לך את האמת היא לא יורדת כל כך נמוך והמראה שאני רוצה יוצא אחרי מספר ימים איתה רק .

תרכוש של MOSER יש לאחי כזאת ותהיה מרוצה

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711394

פורסם

יש לציין כי עם מכונת גילוח אי אפשר להגיע לרמת זיפים אלא רק עם מכונת תספורת/מכונה לקיצוץ זקן.

ודבר שני קח בחשבון שזה גם תלוי מאוד בסוג השיער שבפנים ובצבע שלו. אם השיער דליל ודק זה יהיה קשה להגיע לרמת זיפים אחידה בכל הפנים.

פורסם

אני משתמש בזו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=402077 כבר שנתיים וחצי ואני מאוד מרוצה.

גם לי יש כזאת

היא מצוינת רק החלקים שלה ממש שבירים והיא כמו צעצוע

פורסם

פשוט תקנה מכונת גילוח לא יקרה מדי, סביבות ה- 300-400 שקל, ותוריד עם ה Trimmer שיש. לא הצד של המכונה עצמה, הצד השני, שנועד לקיצוץ דברים מסובכים יותר (פאות לחיים וכד'). אני מתגלח ככה כבר שנה ~ ובמקום 10 דקות של גילוח מעצבן זה לוקח לי 3 דקות בלחץ.

מה גם שזה מראה של זיפים כזה וזה סקסי O:

פורסם

אני משתמש ב-E700XT שהיא דומה מאוד לדגם שהציעו לך בהתחלה,

מוצר כ"כ גרוע המון המון זמן לא ראיתי.

אתה לא יכול להשתמש בראש המקורי שלה בלי ראש פלסטיק, הוא שורט ברמות קשות.

הראשים שלה נתפסים עם פלסטיקים נורא עדינים ויכולים להשבר או סתם ליפול לך עם קצת לחץ על העור.

לא הייתי קונה אותה שוב גם ברבע מחיר.

פורסם

אני משתמש ב-E700XT שהיא דומה מאוד לדגם שהציעו לך בהתחלה,

מוצר כ"כ גרוע המון המון זמן לא ראיתי.

אתה לא יכול להשתמש בראש המקורי שלה בלי ראש פלסטיק, הוא שורט ברמות קשות.

הראשים שלה נתפסים עם פלסטיקים נורא עדינים ויכולים להשבר או סתם ליפול לך עם קצת לחץ על העור.

לא הייתי קונה אותה שוב גם ברבע מחיר.

בהקשר לזה, על הפנים זה לא שורט אבל בשום פנים ואופן אל תשתמש בו למטה בלי ראש, זה קטלני :-X

פורסם

אז אולי הדגמים קצת שונים, לי ה-700 השאיר שריטות עצבניות איפה שהעצם של הלסת.

פורסם

אני לא יודע מהי רמת הצמיחה שיש לך, אבל יש לי פתרון אחר להציע לך. אתה יכול להתגלח בערב/בלילה עם סכין גילוח. ועד הבוקר כבר יופיעו זיפים על הפנים.[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 18:01:24

אני משתמש בזו http://zap.co.il/model.aspx?modelid=402077 כבר שנתיים וחצי ואני מאוד מרוצה.

איך היא, בתור מכונה להורדת השיער מאחורה (בעורף)?

פורסם

יש לי מכונת תספורת של פנסוניק, אפשר גם להתגלח איתה ונישארים זיפים.

היא ממש טובה.

פורסם

לפני שהפסקתי להתגלח בכלל (היום אני קצת מקצץ כשזה מגיע לגודל קיצוני), הייתי מתגלח עם מכונת תספורת בשביל מראה הזיפים. לא צריך יותר.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מהי רמת הצמיחה שיש לך, אבל יש לי פתרון אחר להציע לך. אתה יכול להתגלח בערב/בלילה עם סכין גילוח. ועד הבוקר כבר יופיעו זיפים על הפנים.[br]פורסם בתאריך: 2.09.2009 בשעה 18:01:24

איך היא, בתור מכונה להורדת השיער מאחורה (בעורף)?

למזלי לא הגעתי לרמה הזאת,לוקח איזה יומיים שלושה.. ( וכן אני בן 25 לא 16)..

פורסם

טעות

פורסם

מה זה זיפים? 2 מילימטר או 5?

אתה יכול להתגלח עם סכין, עם כיוון הצמיחה, זה ישאיר לך 1-2 מילימטר (תלוי איפה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים