עבור לתוכן

כרטיס מסך למשחקים כבדים, רזולוציה 1920x1200

Featured Replies

פורסם

מחזק בהחלט הייתה לי אותה התלבטות לפני כמה חודשים,אני משחק על אותה רזולוציה עם 4870 1 גיגה,הכול עובד בצורה מעולה באמת שאין צורך להשקיע מעבר במידה ותרצה תמיד תוכל להוסיף כ. מסך נוסף

:)

• תגובות 47
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

4890, הכי זול והכי טוב.. וגם רוב לוחות הP45 לא תומכים בSLI אלא רק בCF.. ככה שהייתי הולך על 4890 אחד ואם לא יספיק תוסיף עוד אחד.

אף P45 לא תומך בSLI, לא רק "רוב".

פורסם
  • מחבר

מדוע זה ככה? ואלו צ'יפסטים, ולא מבית נוידיה, תומכים ב- SLI?

איזה לוח-אם תומך CF מומלץ? שיהיה סולידי, עם כל ה- essentials, ולא יקר.

פורסם

בשביל זה קיים פורום מעבדים לוחות אם וזכרונות מעלינו.

ואין לך מה לרוץ ולמהר לקנות לוח P45 או 680I\750I למשל משום שעד שייכנס בך החשק להוסיף כרטיס נוסף

יעלה בך החשק לעבור לכרטיס חדש.

תצמד לכרטיס בודד של HD4890 למשל לבנתיים, הוא מפלצתי, הוא ממש עוצמתי ואני לא מבין אנשים שמתייחסים אליו כמובן מאליו.

פורסם
  • מחבר

היו לא מעט אנשים, גם בפורום הזה, שהרכיבו לי מפרטים למשל עם CF של 4870 בטענה שזוג כזה הרבה יותר חזק מ- 4890 אחד, ובשביל רזולוצייה של 1920 על 1200 זה מה שנדרש...

פורסם

זוג 4870 באמת הרבה יותר חזק מ 4890 אחד ( גם זוג 4850 יותר חזקים מ 4890 אחד ) אבל זה לא מה שנדרש...

גם 4870 1 גיגה או GTX260 216 יעשו את העבודה מעולה ברזולוציה הזאת, בשבל השקט הנפשי ובגלל שההבדל במחיר לא ענק, לך על ה 4890...

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אבל נגיד והחלטתי ללכת על פתרון יותר חזק, מה עדיף מביניהם:

HD4870 CF

או

HD4870 X2

לוח אם שתומך ב- CF יותר יקר מלוח אם רגיל, ולכן הוא מייקר את האופציה הראשונה, אבל בסופו של דבר מפרט עם האופציה הראשונה זול ב- 200 ש"ח בערך ממפרט עם האופציה השנייה (שהיא גם יותר חזקה מבחינת ביצועים)

פורסם

CF קצת יותר חזק מ X2...

פורסם

אני הייתי מחכה לכרטיסים החדשים

פורסם

שים לב שאם אתה הולך על CF לך על גירסת ה 1 גיגה של ה 4870... ב CF התוספת זכרון הזאת משמעותית.

פורסם
  • מחבר

אני הייתי מחכה לכרטיסים החדשים

לא אפשרי מבחינתי.

Lanzar, אתה בטוח שה- CF חזק מה- X2?

פורסם

CF מציג עדיפות על X2...

פורסם

הבנתי.

אבל נגיד והחלטתי ללכת על פתרון יותר חזק, מה עדיף מביניהם:

HD4870 CF

או

HD4870 X2

לוח אם שתומך ב- CF יותר יקר מלוח אם רגיל, ולכן הוא מייקר את האופציה הראשונה, אבל בסופו של דבר מפרט עם האופציה הראשונה זול ב- 200 ש"ח בערך ממפרט עם האופציה השנייה (שהיא גם יותר חזקה מבחינת ביצועים)

עזוב אותך מפיתרון יותר חזק....

אלא אם כן הכסף שלך גודל על העצים. ::)

אל תשכח שאוטוטו יוצא הדור הבא של כרטיסי המסך ואתה תרגיש כמו טמבל שהוצאת 2000 שקל על משהו ששווה עכשיו 1000 שקל.

פורסם

אני ממליץ שתחכה לדור הבא של כרטיסי מסך DX11, אתה רק תרוויח מזה רק צריך סבלנות קצת.

חבל להשקיע הרבה כסף למטרת משחקים כבדים שתיכף הם מתחלפים בדור חדש שאולי יפתיע לטובה בביצועים בהרבה מהדור הנוכחי. (''נפלת'' בדיוק על תקופת מעבר)

כך או כך גם אם הדור החדש יאכזב אותך, המחירים של הכרטיסים הנוכחיים ירדו במחיר ותרוויח.

פורסם

:hizuk: +

עוד הוחכה בשטח...

ברוב המקרים גם הGTX285 שיש לי הוא אוברקיל למשחקים

למעשה, 85% מהמשחקים שיש לי עובדים בOVERFRAMERATE ענקי הרבה מעל ל60 וזה כולל את COD4\5 ואת GRID ואת ASSASSINS CREED או UT3

אפילו משחקים כמו FAR CRY 2 עובדים מעולה וללא פשרות בהגדרות.

זה מוזר...אני משחק 1900*1200 והכל הכל על ההכי מקסימום ואם אני לא עושה V-SYNC אז יש לי TEARING וכל מיני האטות (עשיתי כמ בנצ'ים והממוצע היה איזה 28 FPS סה"כ , לא זוכר אם זה היה WORLD IN CONFLICT או FAR CRY 2 , אחד משניהם...

אה ואני עם 4870X2 ... יכול להיות הבעיה המעבד לא יודע...חלש מידי כנראה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים