פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים אותי דווקא חלק מהקטעים ממש הצחיקו. למשל "וואי, כפרה עלי!" או "אינשאללה יהיה לכם עששת"
פורסם 2009 בספטמבר 216 שנים פשוט תראה את "אלאדין הגירסה העברית החדשה"(או משהו כזה)..אם חשבת שהקטע הנ"ל מצחיק,זה שהזכרתי בטוח יפיל אותך מצחוק.
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים מחבר אני גם ראיתיהקטע שג'אפר אומר אינעל אבו אבוק ממש מסונכרן עם האנימציה של הפרצוף שלו, פה אני נשפכתיובקשר לקטע עם הערסים זה באמת לא בגלל שאמרו על הסרטון שזה עוד משהו של ערסים שרק ערסים צופים (לערסים יש מספיק אינטליגנציה כדי לגלוש ביוטיוב??)זה שלעיתים ממש קרובות שיש משהו דומה ישר מישהו יזרוק שזה של ערסים וכו'ואני בטוח שאם הייתי מביא סרטון שיש איזה אחד שאומר fuck you, you fucker, damn asshole אז לא הייתם אומרים שזה סרטון של ערסמריקנים
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים אני גם ראיתיהקטע שג'אפר אומר אינעל אבו אבוק ממש מסונכרן עם האנימציה של הפרצוף שלו, פה אני נשפכתיובקשר לקטע עם הערסים זה באמת לא בגלל שאמרו על הסרטון שזה עוד משהו של ערסים שרק ערסים צופים (לערסים יש מספיק אינטליגנציה כדי לגלוש ביוטיוב??)זה שלעיתים ממש קרובות שיש משהו דומה ישר מישהו יזרוק שזה של ערסים וכו'ואני בטוח שאם הייתי מביא סרטון שיש איזה אחד שאומר fuck you, you fucker, damn asshole אז לא הייתם אומרים שזה סרטון של ערסמריקניםהייתי(היינו?) אומר שזה סרטון של קוקסינל.
פורסם 2009 בספטמבר 316 שנים אין קשר, אבל זה לא ממש מצחיק.ודרך אגב, אנחנו לא אומרים על AGVN שהוא קוקסינל או ערס והוא פיתח מושג של FPM....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.