עבור לתוכן

רפואה-חוות דעת לגבי יישור שיניים ב"אמריקן לייזר".

Featured Replies

פורסם

לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה.

אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון.

הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי.

חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.

פורסם

כך החשבון ידידי שאם יש לך כללית פלטיניום אתה יכול לעשות טיפול אורתודנטי מלא במחירים הכי נמוכים שתמצא בשוק.

מה ההצעת מחיר שקיבלת מאמריקן לייזר?

פורסם
  • מחבר

המחיר זול, לא משנה כמה, זה פחות חשוב, חשוב לי על איכות הטיפול והיחס, כמו כן תוצאות הטיפול כמובן.

פורסם

אני סבור שתקבל טיפול טוב יותר באמריקן לייזר ,אבל אני בהחלט ממליץ לך לשקול לעשות את זה בכללית ,כי זה הרבה יותר זול (כנראה ,תלויי בטיפול ובכרטיס שלך ).

פורסם
  • מחבר

אני סבור שתקבל טיפול טוב יותר באמריקן לייזר ,אבל אני בהחלט ממליץ לך לשקול לעשות את זה בכללית ,כי זה הרבה יותר זול (כנראה ,תלויי בטיפול ובכרטיס שלך ).

כמו שאמרתי מחיר פחות חשוב לי, המחיר באמריקן די טוב.

בכל מקרה תודה על החוות דעת, אשמח לשמוע עוד ממישהו שיצא לו להתנסות איתם.

פורסם

עשיתי אצליהם הסרת שיער ,אני לא יודע עם זה רלוונטי לגביי הטיפול שלך ,אבל השירות היה טוב .

פורסם

עשיתי לפני כמה שנים בכללית והיחס שם לא היה משהו בכלל.

את המתיחה החודשית עשתה לי קצבית ממעדניה בטיב טעם

פורסם

מרפאות השיניים של קופות החולים הן גרועות ויקרות.

פורסם
  • מחבר

שמעתי הרבה אנשים שחושבים כך, כנראה באמת יש משהו.

פורסם

זה תלוי ברופא.

אני אישית בעיר שלי היה רופא שיניים של קופת חולים היה רופא באמת מדהים ועשה לי מספר טיפולים בשיניים חבל על הזמן.

אחרי הצבא חזרתי למרפאה רק בגלל אותו רופא שיניים שלצערי עזב לפני זמן מה.

וממש לא יקרות יש לך 50 אחוז סיבסוד בדרך כלל שאתה חבר "מושלם" בכללית לדוגמא שכל אחד חבר בה כמעט היום.

פורסם

זה הכל עבודה בעיניים, תלך לרופא שיניים פרטי ותלך למרפאה של קופת החולים ותשווה מחירים. אני מכיר את התחום ולא מדבר סתם.

פורסם
  • מחבר

זה הכל עבודה בעיניים, תלך לרופא שיניים פרטי ותלך למרפאה של קופת החולים ותשווה מחירים. אני מכיר את התחום ולא מדבר סתם.

זה מה שעשיתי אבל ממש התאכזבתי מהקופה שלי כשהגעתי למקום גם מצבחינת מחיר וגם מהיחס בעיקר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים