פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים היי, כמו שנאמר בכותרת אני צריך ראוטר עם סויץ של 4. כרגע יש לי את Edimax AR-6004A שאיני מרוצה ממנו בכלל. אז חשבתי להחליף אותו. השאלה היא למה להחליף אותו? אינני חושב בכיוון של Edimax בגלל הראוטר הקיים שיש לי. חשבתי בכיוון Linksys עם 4 פורטים אבל ראיתי שכתבו באתר של פנדה ביקורת עליו ונאמר שם כי זהו ראוטר לא טוב. אז אני רוצה לשמוע את דעתכם בנושא מה כדאי? נ.ב. לפי מה שיהודה הציע זה שעדיף ראוטר בלי מודם ADSL מובנה
פורסם 2003 בספטמבר 122 שנים הבנתי של http://www.zyxel.com/index.php מעולים. הבעיה שהם מאוד יקרים. תאור קצר: ראוטר Perstige 324 תוצרת חברת zyxel, לרואטר יש 4 פורטים לחיבור תחנות, תומך בחיבור של עד 100 מחשבים, מכיל בתוכו את הפונקציות הבאות: Firewall DMZ NAT Trafic Redirect תומך באופן מלא בחיבור ל- ADSL/Cable
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים מחבר יהודה כמו שאני מבין ראית את הראוטר בזיגזג ודווקא המחיר לא ממש יקר לעומת הראוטר שיש לי עכשיו הבעיה היא שאני רוצה לקנות את הראוטר בפנדה ושם אין כאלה מה עם הראוטרים של linksys, d-link? למה הם כ"כ יקרים? זה בגלל השם או שמה?
פורסם 2003 בספטמבר 222 שנים Linksys יש שם עולמי ומוניטין. D-link הבנתי שהם לא משהוא מבחינת חברה ומוניטין.האמת היא שכולם מספקים את אותה פונקציונליות. אין יותר מידי אטרקציות מיוחדות עם נתבים ביתיים פשוטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.