עבור לתוכן

אני משלם יותר מדי לספק אינטרנט+תשתית?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי דיל כזה בגלל שאיימתי שאני עוזב את בזק אחרי 18 שנה ועובר לHOT בגלל שאין שם אחזקה על האינטרנט ויצא לי זול יותר בכ30 שקל (ל3 מגה). בזק פשוט נתנו הצעה שווה לשל HOT. המחיר הוא ללא התחייבות וללא הגבלת חודשים. (כמובן שהעבירו את השיחה שלי במעלה הדרגות עד לאיזה נציג בכיר של משהו כזה או אחר. לך תבין את התפקידים שלהם..)

אצל בינ"ל היה סיפור יותר קליל; כש012 התחילו להגביל P2P (שעליו מבוססת רוב הגלישה שלי) התקשרתי ל014 ואמרתי להם שאני לקוח של 012 כבר בסביבות ה10 שנים (עוד מתקופת ה 56K..) ושיתנו לי הצעה כדי שאעבור אליהם. גם העבירו אותי דרך כמה נציגי מכירות "בכירים" אבל בסופו של עניין קיבלתי את המחיר הזה.

(חשוב לציין שב012 שילמתי 20 שקל ל2.5 מגה בזמנו. אז 30 ל-5 מגה זה שדרוג מכובד)

ההתחייבות הייתה לשנה. בסופה התקשרתי לשימור לקוחות וחידשו לי את המבצע לעוד שנה.

כל זה קרה לפני כשנתיים.

מה שמזכיר לי שאני צריך להתקשר שוב :kopfpatsch:

פורסם

דניס,

כלומר הטיעון מול בזק היה שאתה לא משתמש בטלפון הקווי?

פורסם

משלם 110 על חבילה משולבת של בזק בינלאומי שכוללת תשתית בזק+ ספק בזק בינלאומי

4 מגה

חבר אונסים אותך במחיר שאתה משלם

פורסם

איום בהתנתקות לא יעזור יותר מדי לפי דעתי, כי כרגע אני מחוייב והקנס הוא פשוט לשלם את יתרת חודשי ההתחייבות במלואם :-\.

אתה בטוח שזה לשלם את יתרת חודשי ההתחייבות במלואם .. לא נראה לי שזה ככה.. נראה לי הקנס מקסימום לשלם על חודשיים או שלושה חודשים גג.

פורסם

180 שקל על 8 מגה ( בזק תשתית+בזק בינא"ל)

פורסם

180 שקל על 8 מגה ( בזק תשתית+בזק בינא"ל)

זה מחיר מצויין!

כן אני יודע ש10MB עולה 150ש"ח

אבל החבילה של 8MB עולה יותר מה10MB היא עולה כמו ה15MB.

בקיצור זה יותר זול ממה שמציעים גם ללקוחות חדשים.

פורסם

דניס,

כלומר הטיעון מול בזק היה שאתה לא משתמש בטלפון הקווי?

כן בעיקרון. משתמשים בטלפון לשיחות אולי ב100 שקל בשנה וגם זה בספק (רוב השיחות מהניידים) ככה שהיה לי טיעון חזק. סתם ככה לשלם על "אחזקת קו"..

(מישהו עוד זוכר את הפרסומת של HOT כשהם השיקו את הטלפון שלהם? טכנאי של בזק יושב לך בבית כמו טרול ומחזיק את הכבל... "אחזקת קו" :yelclap::lol:)

פורסם

דניס,

כלומר אתה כן משלם לבזק בנוסף על קו הטלפון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים