עבור לתוכן

אני משלם יותר מדי לספק אינטרנט+תשתית?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע אינטרנט בחבילה של 2.5MB, כשאני משלם 92 שקלים לבזק על התשתית ועוד 53 שקלים לספק האינטרנט אורנג'.

יוצא שביחד אני משלם 145 שקלים על חבילה של 2.5MB! אני בהתחייבות עם בזק לעוד 8 חודשים, כך שאין טעם לדבר על הוט, ואחרי נסיון אישי של 6 שנים איתם גם אין סיכוי שאחזור (כך שהוט מחוץ למשוואה, למרות שהמחירים שלהם יותר זולים).

רשת NGN עדיין לא פרוסה באזור שלי.

בזק הציעו לי חבילה של 4MB ב-103 שקלים בהתחייבות לשנה מהיום, ואורנג' 81 שקלים בלי התחייבות. כך שבחודש יוצא 184 שקלים.

המחיר בסדר? משום מה נראה לי מאוד גבוהה.

פורסם

אל תחתום על משהו כשאתה עדיין נמצא בהתחייבות, חכה עוד שמונה חודשים ואז הכוח יעבור אליך, ואז כשתגיד להם שאתה עובר להוט והם הציעו לך כך וכך (כמובן בצורה פיקטיבית) תתפלא איזה מחיר אתה יכול להוציא מהם.

נ.ב: נראה לי שהתכוונת לרשת NGN ולא-NRG :P

פורסם
  • מחבר

צודק, תוקן :).

הבעיה עם ההמתנה שכרגע אני משלם 145 שקלים רק על חבילה של 2.5MB, וזה נראה לי המון יחסית.

פורסם

בהחלט מחיר גבוהה, אני משלם סה"כ 130 4MB נטווזין-בזק

פורסם
  • מחבר

קיבלת את המחיר הזה בתור לקוח חדש בבזק?

פורסם

אל תחכה

תגיד להם אני מתנתק(גם אם אתה לא מתכוון להתנתק), יעבירו אותך לשירות לקוחות והם כבר יוזילו לך את המחיר

אה ותגיד תודה שעדיין לא הגיע אליך הNGN

פורסם
  • מחבר

איום בהתנתקות לא יעזור יותר מדי לפי דעתי, כי כרגע אני מחוייב והקנס הוא פשוט לשלם את יתרת חודשי ההתחייבות במלואם :-\.

פורסם

זה המון כסף.

אני משלם 150 ש"ח על 10MB.

תתווכח תעשה הכל, תלחם.

זה שוד.

פורסם

יש בפי רעיון: הגד להם שלהוט יש מבצע בו הם משלמים במקומך את הקנס, בתמורה לכך שתתחייב אצלם שלוש שנים, הם יעשו הכל כדי לא לאבד לקוח לשלוש שנים.

פורסם

אני משלם לבזק+בזקבינלאומי 120 שקל ל 2.5 מגה וזה נראה לי גבוה...

פורסם

אני על 3M משלם לHOT כ70 שקלים על תשתית,וכ40 שקלים על ספק 012.

בסך הכל דיי בסדר.

פורסם

אני משלם 115 שקל על 4MB של בזק +014 אתה משלם ממש ממש יקר

תאיים קצת שאתה רוצה לעזוב וכמו שאמרו שמוכנים לשלם לך את הקנס והם יורידו לך את מחיר מהר מאד :xyxthumbs:

פורסם

איום בהתנתקות לא יעזור יותר מדי לפי דעתי, כי כרגע אני מחוייב והקנס הוא פשוט לשלם את יתרת חודשי ההתחייבות במלואם :-\.

הייתי נציגה בבזק, תאמין לי יעזור

פורסם

תאיים לשניהם על התנתקות. אבל לא בגישה של 'בעעע רע לי' אלא '01X הציעו לי Y מחיר באותה מהירות' תשתדל להישמע אמין ואל תסכים להתחייבות ארוכה (גג חצי שנה. עד אז כבר יהיה לך תשתית לNGN ושם יש באנדל של 150ש"ח על 10Mb תשתית+ספק)

בהצלחה :xyxthumbs:

נ.ב.

(60 בזק + 29.90 בזק בינלאומי לקו של 5Mb. אין עדיין NGN :nixweiss:)

פורסם

(60 בזק + 29.90 בזק בינלאומי לקו של 5Mb. אין עדיין NGN :nixweiss:)

איך קיבלת מחיר כזה? מתי עשית? האם היית לקוח חדש במי מהחברות? לכמה זמן התחייבת?

אני משלם 90 בזק + 65 בזק בינלאומי ל 5Mb לא NGN

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים