עבור לתוכן

קנון מכריזה על מצלמה חדשה - 7D

Featured Replies

פורסם

קנון 7D, ככל הנראה ממשיכה של ה-50D (עם שינוי תדמית, ומכאן השינוי בשם ה"סידרה"), צפויה להיות מוכרזת בעוד דקות בודדות.

ה-Press release כבר הודלף.

מדובר על מצלמת קרופ 1.6 כרגיל (בניגוד לשמועות על FF) עם 18MP (!), זוג מעבדים, 8FPS, מערכת פוקוס חדשה עם נקודה מרכזית מוצלבת-פעמיים ועוד 18 (סה"כ 19) נקודות פוקוס שכולן מוצלבות, מערכת exposure חדשה, 100% Viewfinder, וידאו FULL HD, ועוד אי-אילו שיפורים כאלו ואחרים.

המחיר הצפוי: 1,700$

המתחרה הישירה: מין הסתם ניקון D300s

יהיה מעניין לראות את המבחנים הראשונים של מפלצת ה-MP במצלמות קרופ, קנון טוענים לטכנולוגית פיתוח חדשה של החיישנים שאמורה להוציא יותר טווח דינמי ופחות רעש ב-ISO גבוה, על אף (ואולי בזכות?) כמות ה-MP העצומה יחסית של החיישן.

נחיה ונראה...

פורסם

אכן, מלפני מס' דקות גם DPreview עודכן, ביחד עם שלוש עדשות חדשות - 15-85, 18-135 ו 100 עם מערכת הייצוב החדשה.

נחמד לראות שקנון סוף סוף עושה אימפלמנטציה של מערכת הבזקה מתקדמת.

פורסם

בהחלט נראה מבטיח, עכשיו מעניין לראות איך תהיה מערכת הפוקוס הזאת בפעולה ואם המסך הזה באמת טוב כמו המקביל שלו בניקון...

פורסם
  • מחבר

המסך? איזה מסך? זה אותו מסך של ה-50D אאל"ט, 3 אינץ' 920,000 (ויש הטוענים שהוא טוב יותר מהמקביל בניקון בזכות זויות צפיה טובות יותר)

פורסם

המסך? איזה מסך? זה אותו מסך של ה-50D אאל"ט, 3 אינץ' 920,000 (ויש הטוענים שהוא טוב יותר מהמקביל בניקון בזכות זויות צפיה טובות יותר)

ממש לא

תקרא את ה PREVIEW ב DPREVIEW, זה דגם משופר. אני מניח שהרושם הראשוני יהיה זהה, אולי הגדילו את זוויות הצפיה...

פורסם
  • מחבר

המסך של ה-7D הוא דגם משופר לעומת ה-50D? אוקיי.

איך זה קשור ל"מקביל מניקון"? המסך של ה-50D כבר טוב יותר מהמסך של ה-D300 (או לכל הפחות באותה רמה בדיוק).

פורסם

בוא נחזור שניה לבסיס, לא ידעתי ששיפרו את המסך ב50D לרמה שהוא עולה על זה של הD300 בעת כתיבת ההודעה ההיא, תיקנתם אותי אז אין טעם לחזור על זה שוב ושוב ולנבור בזה, טעות אנוש קטנה שתוקנה..

ואני מאמין שבD300s השאירו את אותו המסך ללא שיפורים לכן אין טעם בכלל לדבר על זה

פורסם

היא מופיע כבר למכירה מוקדמת ב B&H ולפי קרט בארץ יבוא יגיע באוקטובר.

פורסם

סתם מתוך עניין ראיתי שיש תמיכה בפלאש אלחוטי

אבל אני תוהה אם הכוונה לאיזה משהו מחתרתי כמו משדר RF מובנה

או שזה משדר אלחוטי רגיל כמו שיש בכל פנטקס כבר איזה שנתיים שלוש לפחות

פורסם
  • מחבר

כפי הנראה, ולמרות שקיוויתי אחרת, זה מבוסס על הפלאש המובנה. כלומר, כמו שיש בכל פנטקס/ניקון כבר איזה שנתיים שלוש לפחות.

פורסם

מה הטעם במשדר RF במצלמה אם אין פלאשים עם מקלט מובנה

פורסם

לגבי זה אני מסכים אבל לפי דעתי זה חייב להיות מאאסט בכל במצלמה ופלאש שמחשיבים את עצמם

כי מה שיש היום זה תאמת די מצו'קמק סורי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים