עבור לתוכן

מארז cm690

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מארז חדש למחשב וקראתי קצת על הcm690 הבנתי שהוא מאוורר טוב מאוד ומרווח ובכללי מארז טוב מאוד ביחס למחיר,

קראתי גם בביקורת אחת שהתלוננו על איכות הבניה שלו בעיקר בפאנל הקדמי ורציתי לדעת אם זה נכון או סתם קטנוני מצד נותן הביקורת?

אם יש מישהו שיש לו את המארז אשמח לחוות דעת עליו...

פורסם
  • מחבר

מוסיף למשוואה גם את המארז antec ‏Three Hundred מי מהשניים עדיף?

פורסם

לא יודע מה בידיוק רשמו בביקורת על הפאנל הקידמי, אם תוכל לצרף לינק אוכל לתת חוות דעת יותר מעמיקה, בעיקרון יש לי את המארז הזה מנובמבר האחרון ואני מאד מרוצה, גדול , מאורר, אפשר להרכיב 7 מאורורים 120, שניים למעלה שניים בדלת אחד למטה אחד מאחורה אחד מקדימה ועוד מאורור 80 מאחורי הלוח אם .

קיצר אחלה של מארז יש לו 5 מפרצים לכונני CD/DVD ועוד מקום ל 6 כוננים קשיחים.

פורסם

מצטרף לזה שמעליי, המארז הטוב ביותר בקבוצת המחיר שלו וגם טוב יותר מלא מעט מארזים יקרים יותר. איוורור מצויין, בייחוד 2 מאווררי 14 מעל הקירור של המעבד הופכים אותו גם לאוברקלוקר יעיל ביותר (גם המאורר 8 מאחורי הלוח עושה את שלו אם מרכיבים אותו) הפאנל הקידמי ומכסי המגירות מרופדים במסנן אבק צפוף ויעיל,

המארז עצמו גם לא קטן בכלל ומספיק ארוך בשביל לקבל כרטיסי מסך ארוכים. לדעתי התמורה הטובה ביותר למחיר בגזרת מארזי הMID-TOWER כיום.

פורסם
  • מחבר

בקיצור קניתי את המארז cm690 לפי המלצתכם ואני חייב להודות שזה באמת מארז מדהים...הגיע עם 4 מאווררים שקטים שלהם הוספתי עוד 2 עליונים והרכבתי את המאוורר הקטן מאחורי הלוח אם... 6 מאווררים במארז מאוורר מאוד ואיכותי מאוד ביחס למחירו...הוא גם יפה והכבלים בו מסודרים ממש יפה יש לי עוד מקום למאורר נוסף אבל נראה לי כבר מוגזם.... בקיצור אני ממש מרוצה וממליץ לכל מי שרוצה מארז זול וטוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים