פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ?האם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?)האם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים יש למשהו מושג למה הוא עולה פי 2 מה-920 ?כי כך אינטל החליטו לתמחר אותוהאם המחיר הזה ישאר כך, גם אחרי שיגיעו הסדרות החדשות (כי זו לא אותה משפחה?)צריך לשאול את אינטל אבל.. כנראה שכןהאם יש VALUE 4 Money במחיר הזה ? או שזה סתם מחיר כדי שאף אחד לא יזמין את המוצר ?כנראה שלא. מזמין את המוצר מי שחושב שהביצועים נחוצים לו יכול לשלם ולא מסוגל/רוצה/יודע לבצע OC מזערי
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים מחבר תודה, אני מבין שזה תמחור של אינטל ולא של היבואן, אז כנראה שהם פשוט לא מעוניינים ליצר אותו כרגע.לפעמים כשמשווים את המחירים של היצרן למחירים בחנויות מגלים הפתעות...
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים זה לא העניין של לא רוצים לייצר אותו. הלא מעבדים מאותו פס ייצור יכולים להימכר כדגמים שונים תלוי באיכותם.
פורסם 2009 בספטמבר 116 שנים kdani,המחיר של אינטל לקניה של 1000 מעבדים (כן הם לא מתעסקים בקטנות) הוא 562$ ליחידה.אגב ה-940 לא מיוצר יותר ומחליף אותו ה-950 שמגיע בתדר קצת יותר גבוה, 3.06GHz במקום 2.93GHz ב-940.וזאת תשובה לא מקצועית כי אני לא מכיר את צרכיך, אבל אתה לא צריך מעבד כזה. חבל על הכסף.אם אתה עדיין תוהה למה קיים כזה מוצר זה עניין שיווקי והוא קיים רק כי יש אנשים שמוכנים לשלם עבורו את הסכום הזה, אז למה לא לגבות אותו.באופן כללי הייתי אומר שאם אתה ממש חושב לקנות מעבד Core i7 תמתין לחודש הבא (בעצם היום זה כבר החודש הזה) ותבדוק מה קורה עם מעבד Core i5 שכנראה ישתלם הרבה יותר מבחינת תמורה לכסף.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.