עבור לתוכן

בעיה: מסך שחור..

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול בלילה נתקלתי בבעיה שנראית לי די קשה..

כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מכבה אחר כך את המסך.

אתמול בלילה חזרתי והכל כרגיל באתי להדליק את המחשב הדלקתי אותו ואת המסך כרגיל רק שפתאום הופתעתי לראות שהמסך שחור..

ניסיתי להתעמק קצת במסך וראיתי שהמחשב עלה והכל כרגיל אבל רואים את זה בצלליות ממש לא ברורות והמסך שחור.. (ככה שהבעיה היא במסך ולא במחשב עצמו כי מערכת ההפעלה עלתה ועובדת כרגיל)

ניסיתי לנתק את המסך מהשקע ולחבר, לבדוק את החיבורים שלו, להדליק ולכבות שוב.. שום דבר לא עוזר וזה ממשיך ככה..

היום בבוקר כשניסיתי להדליק אפילו לא ראיתי צלליות אלא מסך שחור מלא.

יש לציין שהמסך הוא חדש יחסית יש לי אותו משהו כמו 4 שנים המסך הוא של samsung 740B ועד כה הוא לא עשה לי שום בעיות.

בנוסף, הנורה של המסך דולקת ועובדת ואין איתה בעיות רק שהמסך שחור ולא מראה כלום..

מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש על העזרה :)

פורסם

4 שנים זה חדש יחסית? ???

הלכה התאורה האחורית של המסך. בספק שמישהו מתעסק בזה כדי לתקן לך במחיר ששווה לעשות את זה.

פורסם

4 שנים זה חדש יחסית? ???

הלכה התאורה האחורית של המסך. בספק שמישהו מתעסק בזה כדי לתקן לך במחיר ששווה לעשות את זה.

בדיוק מה שהוא אמר, זו התגובה שבאתי לרשום כמעט מילה במילה.

(הייתה לי בעיה דומה במסך אחר, ומימשתי אחריות...)

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על המענה..

דבר שני, זה בדוק שהלכה התאורה האחורית של המסך? כאילו זה אומר שהמסך מושבת ואין דרך להחיות אותו אלא לקנות חדש?

ואם כבר לקנות חדש, אפשר לקבל בבקשה המלצה על מסך 19 או 17 אינץ' במחיר סביר? (בין 500 ל-800 שקל בוא נגיד? או שזה זול מידי?)

יש לי את המסך הזה בדיוק 3 שנים נגמרה לי עליו האחריות לפני שבועיים, באסה..

שוב תודה על העזרה =]

פורסם

במחשבה שנייה...

זה יכול להיות גם האינוורטר, או כך אומרים לפחות.

האינוורטר הוא חלק קטן, זול וקל יותר להחליף מאשר המסך כולו. עדיין מדובר בתהליך לא לגמרי פשוט. צריך למצוא אינוורטר מתאים לדגם שלך, לפתוח את המסך, להחליף ולהתפלל.

אם אתה מחליט ללכת על מסך חדש, תפתח אשכול מסודר עם תקציב, דרישות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים