עבור לתוכן

בחירת ספק כוח

Featured Replies

פורסם

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי

למה זה?

(יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

פורסם

אמרו פה פעם שעדיף כל ספק מאשר ג'נרי

למה זה?

(יש לי ספק 480 שהגיע עם המארז..)

דעתי היא

1 אמינות

2 שם

3 ספק ג'נרי של 300 וואט למשל, לא באמת מספק 300 וואט אלא פחות...

והם פחות אמינים ונוטים להתקלקל יותר וגם יש להם יותר קפיצות מתח...

פורסם
  • מחבר

1=3 :)

2=מקסימום כותבים עם טוש על הספק HEC או משהו.. שם זה רק מדבקה, לא עושה עלי רושם

ו.. למה בעצם צריך 480 וואט ?! כל מה שיש לי במחשב זה סידי אחד, הרדיסק אחד, וקטודה.. ו2 מאוררי 80

בקשר ל "נוטים להתקלקל" טפו טפו בלי עין הרע עוד לא ראיתי ספק שהתקלקל, אלה אם העבירו אותו ל110 וולט

קפיצות מתח ברמה שיכולה באמת להרוס חומרה? או משהו כזה שאפחד לא מרגיש..?

בקיצור ולעניין שווה לי להשקיע כסף בספק חדש? שהמחיר שלו זה כמעט כמו המחיר של כל המארז ביחד?

ואם כן, איזה חברה מומלצת וכמה וואט לקחת?

פורסם

ספק HEC 300 יספיק למערכת כמו שלך...

ספקים שהם לא ג'נריים גם יותר טובים כשעושים אוברקלוק... נפילות מתח פתאומיות יכולות לגרום למעבד/מערכת להיות לא יציבים לשניה אחת ואז להפעיל מחדש את המחשב... לא נעים.

פורסם

תרשו לי לשבור את ההמלצות על הספק HEC ,לדעתי המאוורר החלש שלו די "הורס" את השם של הספק אני אישית לא מרוצה ממנו הוא משנה משמעותית את הטמפ, במיוחד במארזים לא גדולים במיוחד.

פורסם

1=3 :)

2=מקסימום כותבים עם טוש על הספק HEC או משהו.. שם זה רק מדבקה, לא עושה עלי רושם

ו.. למה בעצם צריך 480 וואט ?! כל מה שיש לי במחשב זה סידי אחד, הרדיסק אחד, וקטודה.. ו2 מאוררי 80

בקשר ל "נוטים להתקלקל" טפו טפו בלי עין הרע עוד לא ראיתי ספק שהתקלקל, אלה אם העבירו אותו ל110 וולט

קפיצות מתח ברמה שיכולה באמת להרוס חומרה? או משהו כזה שאפחד לא מרגיש..?

בקיצור ולעניין שווה לי להשקיע כסף בספק חדש? שהמחיר שלו זה כמעט כמו המחיר של כל המארז ביחד?

ואם כן, איזה חברה מומלצת וכמה וואט לקחת?

1 אמינות של כל ספק זה מה שמעניין אותי....

2 לא כותבים בטוש וזה משנה את זה לhec ... דה......

3 תאמין לי שראיתי כמה ספקים ג'נרים שהתקלקלו אחרי שנה וחצי לפני 3 שנים... והחליפו לספק.... antec נדמה לי משהו כזה....

והכל טוב בנתיים

זה לא צירוף מקרים(אולי כן) אבל זה היה לכמה וכמה ספקים...

פורסם

חשוב לזכור שספק זה ממש לא רק מאורר ואיך הוא מקרר(וזה בעיקר מקרר את עצמו נגד שריפת הרכיבים שלו כי את המארז תמיד אפשר לקרר) , זה התחום המשני , התחום הראשי זה כל מה שקשור לאספקת האנרגייה , מתחים , הגנות וכו'... ורק כדי להבין למה כדאי (ועוד לא אמרתי את דעתי) יש כל מיני תקנים לספקים שנקבעו על ידי אנשים שמבינים בעיקר לכל מיני מקרים קריטיים של כל מה שלא קשור למחשב ביתי שהכי הרבה ילך בו ציוד של כמה אלפיי שקלים זעומים או והכי הרבה יפגע איזה משחק מחשב שהיו בו או צאט באינטרנט. עכשיו למי שזה כן חשוב לו - כדאי להשקיע , סה"כ רובנו רוצים עבודה יציבה ובלי תקלות ובלי שילכו לנו עד אלפיי שקלים בגלל חשמל (כי לנו בניגוד לעולם העסקים זה כן יקר) , ועצם זה שיש את התקנים האלו זה אומרים שדברים קורים , ולי הלכו בערך 4 ספקים פשוטים.. זה אמנם קורה פעם ב... אבל זה קורה... להשקיע מאות שקלים על ספקים - זה גם מיותר , צריך למצוא חברה טובה מאושרת תקנים באמצע.

היתרון הגדול של הפשוטים זה שברגע שהלך לך ספק - אפשר למצוא אותם בכל חנות שכונתית בלי לחכות, בניגוד לטובים שלפעמים צריך לחכות שבועיים - לא כיף להשבית מחשב שבועיים 8)

פורסם

אני אישית לא הייתי הולך על ספק שלא מקרר אפילו את עצמו כמו שצריך,ובמיוחד שמחמם את המארז שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים