עבור לתוכן

כמה שאלות לגבי Psp

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם לקנות עכשיו או לחכות לPSP GO‏ או לPSP2 שיש עליהם שמועות?

יכול להיות שיהיה להם גרפיקה \ ביצועים טובים יותר?

אם אני קונה עכשיו אז איזה גירסא לקנות 3004 \ 3000 \ 2000?

בGO‏ הבנתי שלא יהיה UMD‏ שהמשחקים יהיו על הזיכרון אז אם יהיה לי PSP ‎3000 עם כרטיס זיכרון 8 ג'יגה אני יוכל לשים עליו משחקים של GO?

תודה וסליחה על החפירה

פורסם

הPSP2 הוא רק בגדר שמועות שקר כלשהן (רמז, התמונות הן בעצם מזויפות ושייכות לדגמים ישנים יותר).

לPSP GO לא אמורה להיות גראפיקה טובה יותר.

ל3000 יש מסך בעייתי, אם בא לך PSP שנכנס לכיס חכה לGO (בתקווה שסוני החליפו את מבנה הפיקסלים הבעייתי מה3000), ה2000 בולט מכיסים גדולים...

כל הדגמים מאותה סדרה הם אותו דבר, המספר האחרון מציין אזור, זאת אומרת שאין שום הבדל בין ה3000 ל3004, אם בכל זאת אתה מעדיף 3K/2K ה2K עדיף.

בGO אכן לא יהיה UMD, יהיו 16GB זיכרון+ אפשרות הרחבה.

לא ידוע אם בכלל יהיו לGO משחקים בלעדיים, אין שום הבדל בחומרה שידוע כרגע, וסוני מתכננים להוציא משחקים על UMD בכל מקרה, מה שלא ידוע זה אם כולם.

נראה לי שלא הבנת נכון, הGO הוא בסך הכל מזעור של הPSP הנוכחי.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה אורי...

מה הבעיה במסך של ה3000?

מתי הGO‏ אמור לצאת?

וסתם לידע כללי לא ממש מפריע לי הגודל

ושוב תודה על העזרה

פורסם

אפשר לומר שסוני שינו את הצורה שבה הפיקסלים מסודרים על מנת לתת תמונה בהירה יותר, אך התוצאה היא בעצם מסך עם מריחות.

הGO יוצא בעוד כחודש (הראשון לאוקטובר).

ובכללי גם לי לא תמיד מפריע הגודל, אבל לפעמים בא לך לקחת את הPSP בכיס והוא לא נכנס לרוב הכיסים (אלא אם כן הוא נופל אחרי כמה שניות).

החיסרון של הGO הוא שהוא קטן (לאנשים בעלי ידיים גדולות), יש לו סוללה מובנית ואפשרי שסוני לא תחליף את מבנה המסך.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה לחכות לGO‏ ואם הוא לא מוצלח אז לקחת את ה2000?

פורסם

תלוי, הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון שהGO יעלה בארץ לפחות 1500 שקלים אם בכלל יגיע ואם בכלל סוני יתנו גם לישראלים להשתמש בחנות משחקים שלהם (והסבירות שהוא יפרץ נמוכה).

אם אין לך בעייה עם הגדול של המכשיר לך על ה2K, המסך יותר גדול במעט, ויותר נוח לשחק איתו עד כמה שהבנתי (בE3 היו עמדות התנסות לGO והתלוננו על המקשים הקטנים והלא נוחים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים