עבור לתוכן

והגזענות חוגגת....

Featured Replies

פורסם

מחר נפתחת שנת הלימודים ויש ילדים שעדייין לא קיבלו אותם בבית ספר

למה?

כי הם אתיופים

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3769612,00.html

בנוסף שלא מקבלים אותם בחינוך הדתי הרב "הנכבד" לא נותן את הסכמו לקבל אותם גם לחינוך החילוני :pissed:

• תגובות 77
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רוני, תגיד לי יא רוני, יש'ך בעייה בעין ? במוח ? באישיות ? מה קיבינימט הפוך ?

האם תלמיד מוסלמי או נוצרי צריך גם להתגייר כדי ללמוד בחינוך החילוני בבית ספר ישראלי לא חרדי ?

תענה לזה יא רוני.

פורסם

ש"ס היתה זו שלחצה להביא את האתיופים, והתנאי שלה לייבואם היה שהם יעברו גיור לחומרא.

ובמקום להיות נטל על ש"ס, מנסים להפיל אותם על בתי ספר פרטיים של הציונות הדתית שממילא מקבלים רק תלמידים מצטיינים. בין אם הם שחורים, לבנבנים או ירקרקים.

פורסם

הביריונות החרדית(או הטרור החרדי) הזאת תיעלם בסופו של דבר.יבינו שיצטרכו להביא לזה סוף

פורסם

אני לא גזען או משהו , אבל ת'כלס, בשביל מה צריך אותם בבית ספר?חחח הם רק נותנים לכולם מכות (כולל למורים, לפחות ככה היה בחדרה) , גם עוסקים בסמים בחטיבות כבר, גם לא באים הרבה לשיעורים לא לומדים, ויש רק בעיות איתם... שיפתחו אם כבר בית ספר לאתיופים, שם הם לא יצטרכו להתמודד עם גזענות כמו שהם (לטענתם) סובלים ממנה בבתי ספר רגילים

פורסם

רוני, תגיד לי יא רוני, יש'ך בעייה בעין ? במוח ? באישיות ? מה קיבינימט הפוך ?

האם תלמיד מוסלמי או נוצרי צריך גם להתגייר כדי ללמוד בחינוך החילוני בבית ספר ישראלי לא חרדי ?

תענה לזה יא רוני.

אני מבין שהתיאורים הללו משקפים אותך.

הגיור ביהדות מקשה על גוים- כדי לראות מי באמת רוצה מלב שלם להכנס בברית אברהם וקבלת מצוות.

לכן בגיור אותו אדם צריך לקבל על עצמו את המצוות.

לכן האתיופים צריכים ללמוד במקום של תורה ולא בבית -ספר חילוני. לכן הרב פסק ככה כי ההלכה כך אומרת.

נוצרי כלעצמו או מוסלמי -שילמד איפה שבא לו רק אם הוא מתגייר אז הוא צריך לקבל על עצמו שמירת מצוות. אם הוא לא קיבל -אז לא חל עליו גיור.

פותח האשכול כנראה קרא רק את הכותרת -לכן הבאתי לינק ששם הכתבה קצרה וכל אדם יכול להבין.

תגובה 114 יודע מה הוא אומר

"מה אתם רוצים מהרב עמאר? הוא לא הגזען כנסו

כל מי שצועק פה סתם , לא קרא את הכתבה בכלל (31.08.09):

ולא אוכל חינם ולא כל הקשקושים שמפרסמים פה.

מדובר בבני העדה האתיופית שרוצים לעבור גיור. בגלל הרצון הזה והמחויבות שלהם לתהליך הם לא יכולים להיות בבי"ס חילוני אלא בבי"ס דתי שמלמד יהדות.

מה שהרב פסק זה בדיוק זה - הם לא יכולים ללמוד בבי"ס חילוני, אלא רק דתי ע"מ להשלים את דרישות הגיור. אם הם ילמדו בחילוני הם יפגעו בגיור שלהם."

פורסם

חחחח דבר אחד אני לא מבין....אם כל כך רע להם פה, למה הם עדיין מגיעים לפה ועדיין גרים פה?

http://www.kikar.net/article.php?id=4891

"תחקיר "כיכר השבת" מגלה שלמעלה מ-30 אלף אפריקנים כבר חיים בדרום ורבים עוד בדרך. ובניגוד לכל מה שאומרים לנו, אחוז אפסי בהם מדרפור"

יתר על כך,הם לא תורמים בשום אופן שהוא למדינה,לא רואה סיבה לקבל אותם לארץ וגם לתת להם ללמוד בבתי ספר רגילים,שכן הם מדרדרים את הרמה של המוסד ושל התלמידים הלומדים בו. כבר ציינתי מלמעלה איך . זה לגבי הצעירים שביניהם.

לגבי המבוגרים, אותו דבר.. והם גם מחריפים את האבטלה בארץ ומהווים נטל על מוסדות ממשלה השונים.

פורסם

אני לא גזען או משהו , אבל ת'כלס, בשביל מה צריך אותם בבית ספר?חחח הם רק נותנים לכולם מכות (כולל למורים, לפחות ככה היה בחדרה) , גם עוסקים בסמים בחטיבות כבר, גם לא באים הרבה לשיעורים לא לומדים, ויש רק בעיות איתם... שיפתחו אם כבר בית ספר לאתיופים, שם הם לא יצטרכו להתמודד עם גזענות כמו שהם (לטענתם) סובלים ממנה בבתי ספר רגילים

יש לי סוד... :smile1:

אתה גזען.

פורסם

WHO GIVES A FUCK ABOUT GIYUR ?!

ובעיברית, מי שם זין על הגיור ?!

אתה רוצה את זה גם באמהארית ?

יש סיבה מסויימת ללמה אתה מזיין את השכל ?

שאלתי שאלה פשוטה ולא מסובכת במילים קלות להבנה תוך הדגשה של החלק החשוב.

הנה, אני חוזר על השאלה והפעם בהגדלה :

האם תלמיד מוסלמי או נוצרי או אתיופי צריך גם להתגייר כדי ללמוד בחינוך החילוני בבית ספר ישראלי לא חרדי ?

שים לב יא רוני לחלק החשוב, לא חרדי ולא דתי תרגום ישראלי ממלכתי חילוני

יש מבין ?

פורסם

יש לי סוד... :smile1:

אתה גזען.

לא קשור אחי... לא צריך להיות גזען כדי להכיר בעובדות, ואת העובדות כבר ציינתי בשני פוסטים פה...

ואילו הסיבה היחידה שנשארה לקבל אותם -הדת , גם נפסלת ,מכיוון שהם לא באמת יהודים, הם "עוברים גיור" ומחשיבים עצמם כיהודים כדי להישאר בארץ כשאר זה הכל שקר. תראה את כל הקעקועי צלב הענקים על גופם, תראה איך הם מתנהגים ובמה הם באמת מאמינים - אין כל קשר ליהדות.

כשלמדתי עוד בחדרה, היה רק אתיופי אחד שבאמת היה בחור לתפארת, גם חכם, גם עוזר ,נדיב ו..פשוט אחלה גבר, ורק הוא , רק ,אני מדגיש, עלה לתיכון, כל השאר העיפו... (ובחטיבה אצלנו שם היו מלאא אתיופים).... מעורר כמה חשבות לא כך?

פורסם

ל-Aluminum :

"מדובר בבני העדה האתיופית שרוצים לעבור גיור. בגלל הרצון הזה והמחויבות שלהם לתהליך הם לא יכולים להיות בבי"ס חילוני אלא בבי"ס דתי שמלמד יהדות.

מה שהרב פסק זה בדיוק זה - הם לא יכולים ללמוד בבי"ס חילוני, אלא רק דתי ע"מ להשלים את דרישות הגיור. אם הם ילמדו בחילוני הם יפגעו בגיור שלהם."

פורסם

כל האמונות התפלות שלך עליהם מגעילות אותי... תקרא טוב את מה שאתה אומר... זו גזענות. האימרות האלו שלך שאתה קורה להם "עובדות" מוכיחות את הדברים שלי.

almonime, אני איתך לאורך כל הדרך! ורק כדי לחזר את הדברים שנאמרו כבר... - מי שם זיין על גיור!?

פורסם

WHO GIVES A FUCK ABOUT GIYUR ?!

ובעיברית, מי שם זין על הגיור ?!

אתה רוצה את זה גם באמהארית ?

יש סיבה מסויימת ללמה אתה מזיין את השכל ?

שאלתי שאלה פשוטה ולא מסובכת במילים קלות להבנה תוך הדגשה של החלק החשוב.

הנה, אני חוזר על השאלה והפעם בהגדלה :

האם תלמיד מוסלמי או נוצרי או אתיופי צריך גם להתגייר כדי ללמוד בחינוך החילוני בבית ספר ישראלי לא חרדי ?

שים לב יא רוני לחלק החשוב, לא חרדי ולא דתי תרגום ישראלי ממלכתי חילוני

יש מבין ?

:lol: אתה חביב :hi:

כבר עניתי על זה אם הוא לא רוצה בגיור שילמד איפה שבא לו - הנוצרי -המוסלמי האתיופי וכדומה.

אבל בכתבה מדובר על אתיופים שמעוניינים להתגייר לכן הם לא יכולים ללמוד בבית -הספר החילוני.

פורסם

כל האמונות התפלות שלך עליהם מגעילות אותי... תקרא טוב את מה שאתה אומר... זו גזענות. האימרות האלו שלך שאתה קורה להם "עובדות" מוכיחות את הדברים שלי.

חח אני אוהב איך אתה זורק את המילים האלה ככה, כשאתה בטח בעצמך מפחד לעבור בשכונות מסויימות - בגלל אותם האתיופים. אתה פוחד לעבור ליד התחנה המרכזית בערב - בגלל אותם האתיופים . וזה רק מה שאתה חווה. יש את אותם המובטלים הישראלים שלא יכולים למצוא עבודה בגלל האתיופים "המקופחים" האלה. ועוד הרבה שסובלים מהם בתחומי החיים השונים.

ואם אתה כזה מעריץ שלהם ואתה כל כך מת עליהם, תשתתף איתם בהפגנות שלהם, תילחם איתם על הזכויות השונות, תעזור איכשהו....

או שאתה רק יכול לקרוא לי גזעני כי אני אומר כמה עובדות קיימות . עובדות לא משתנות בין אם אני או אתה או מישהו אחר גזענים או לא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים