פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מה שיותר עצוב מזה שמיי עפה, זו העובדה שאשכרה ישבת וראית את הפסולת הזו. :hizuk:
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר מה שיותר עצוב מזה שמיי עפה, זו העובדה שאשכרה ישבת וראית את הפסולת הזו.איך אני שונא אנשים כאלו.. לא אוהב טוב תשמור את זה לעצמך..ואת האמת מעונה 2 אני לא רואה, הפעם ראיתי והיה נחמד ביותר..
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים שני פייבוריטים שלי שאף אחד לא ספר אותם מתחרים על תואר הזוכה. אני בעננים אני הולך לשלוח SMS לשניהם!
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים איך אני שונא אנשים כאלו.. לא אוהב טוב תשמור את זה לעצמך..ואת האמת מעונה 2 אני לא רואה, הפעם ראיתי והיה נחמד ביותר..שונא, שונא, אבל עדיין טרחת להגיב... כנראה שיש משהו בדבריי.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר שני פייבוריטים שלי שאף אחד לא ספר אותם מתחרים על תואר הזוכה. אני בעננים אני הולך לשלוח SMS לשניהם! את רוני די לא אהבתי בהתחלה, אבל היא ממשש השתפרה ומהיהודים היא ממש טובה..
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים את רוני די לא אהבתי בהתחלה, אבל היא ממשש השתפרה ומהיהודים היא ממש טובה..מה הכוונה מהיהודים ?! מי בערמת צואה הזאת שם שקוראים לעצמם זמרים לא יהודי ?! ולמי אכפת בכלל ? היהדות כמו שאתה מכיר אותה תחדל מלהתקיים עוד 30 שנה.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים פיו, כבר חשבתי דיברת על טופ גיר, התחלתי להיכנס לחרדות חשבתי את אותו הדבר מה העיפו את גיימס?
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מה הכוונה מהיהודים ?! מי בערמת צואה הזאת שם שקוראים לעצמם זמרים לא יהודי ?! ולמי אכפת בכלל ? היהדות כמו שאתה מכיר אותה תחדל מלהתקיים עוד 30 שנה.אתה דפוק? היהודים זה שם של להקה.ולא הבנתי מה מטרת הדיון הזה.אתם לא רואים אותי פותח דיון מרמור כל פעם שאני לא זוכה בלוטו כי יצאו המספרים שלא בחרתי, נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.