עבור לתוכן

ידידי המלומדים , אפשר טיפים ללימודים בהתחלת התיכון ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בקשר למינימום , באוניברסיטה ירצו להתקבל 400 אנשים ויהיה מקום רק ל200 ( חוג מחשבים לדוגמא ) ורק ה200 אם תעודות הבגרות היותר טובות יתקבלו .

אגב דודה שלי ( מרצת מתמטיקה באוניברסיטה, בעלת דוקטורט ) המליצה לי ואמרה שתכין אותי ( במידה וארצה ) להשלמת קורסים של מתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה בזמן שאני בתיכון , האם יש כאן אנשים שעשו את זה? האם זה ממש קשה ? דודה שלי אמרה לי שאצטרך לתרום הרבה זמן אבל אני אחד שמספיק לו לשבת בכיתה ולהקשיב ..

• תגובות 63
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו למקצועות בחירה שאני בוחר בכיתה י' ומרחיב אותם ל5 יחידות לימוד יש השפעה גדולה על איכות תעודת הבגרות?

פורסם

אגב דודה שלי ( מרצת מתמטיקה באוניברסיטה, בעלת דוקטורט ) המליצה לי ואמרה שתכין אותי ( במידה וארצה ) להשלמת קורסים של מתמטיקה באוניברסיטה הפתוחה בזמן שאני בתיכון , האם יש כאן אנשים שעשו את זה? האם זה ממש קשה ? דודה שלי אמרה לי שאצטרך לתרום הרבה זמן אבל אני אחד שמספיק לו לשבת בכיתה ולהקשיב ..

חבר טוב שלי עושה את זה. הוא כבר בדרך לתואר, והוא מאוד מרוצה. אני אישית התחלתי והפסקתי אחרי קורס אחד. לא כי זה היה קשה לי, פשוט כי זה לא התאים לי.

מבחינת קושי - זה תלוי בך, יש כאלה שיצטרכו להשקיע שעה-שעתיים-שלוש בשבוע ויש כאלה שיצטרכו הרבה יותר.

המלצה שלי, תנסה את זה. זה יכול להיות מאוד מועיל. אם תראה שאתה לא מסתדר תפרוש, לא יקרה כלום.

פורסם

בתור אחד שעבר את זה די מזמן אתן לך כמה עצות שאני אישית לא ישמתי את כולם ובגלל זה אני מעט בבעיה.

כל מה שקשור ללימודים תשתדל לא לדחות אלה אם זה קריטי.

אם אתה לא מבין חומר מסוים לדוגמא במתמטיקה אל תעבור על זה בשקט בדרך כלל יש נושאים שצריך את הבסיס בשביל ההרחבה.

כמובן שאם תגדיל את התנ"ך שלך ל5 יחידות ותלך ללמוד בטכניון זה לא ממש יענין אותם אולי הממוצע בגרויות ומקצועות הקריטים בשבילהם שזה בעיקר מטמטיקה פיסיקה וכו'. ופסיכומטרי גבוה.

בקשר ל"מינמום להתקבל לX מקום" אז תמיד יש משתנים ולפעמים מה שיציל אותך זה פסיכומטרי גבוה אז אל דאגה אם לא יצא לך ממוצע של 107 בבגרויות.

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים