פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים פשששש...פשוט מדהים...איך הוא בכלל הגיע לחשוב על זה ???אתם חייבים להמשיך ולקרוא את התגובות שהוא קיבל שם.כמה זמן יש להם ??? אף אחד לא עובד ??? לא ישן??? לא אוכל??? (בעצם כנראה שהוא כן אוכל...)
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים הבן אדם הפעיל את המחשב עם "היטסינק" ממטבעות אפילו בלי מאוורר ולא נשרף לו המעבד... זה צריך להגיד לנו משהו..
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אבל אני לא ראתי שיש מעבד שם אני ראה רק את השוקטהאם אני רואה נכון??זה ניראה כמו דף למטה זה המעבד :-/ :-/ ??? ??? ???
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אבל אני לא ראתי שיש מעבד שם אני ראה רק את השוקטהאם אני רואה נכון??זה ניראה כמו דף למטה זה המעבד :-/ :-/ ??? ??? ???הדבר הלבן הזה זה מה שתופס את המעבד
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אבל אני לא ראתי שיש מעבד שם אני ראה רק את השוקטהאם אני רואה נכון??זה ניראה כמו דף למטה זה המעבד :-/ :-/ ??? ??? ???הדבר הלבן הזה זה מה שתופס את המעבדהחתיכה המרובעת הקטנה הזאת , זה המעבד? ???
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אבל אם משהו קורה למחשב לא חבל?לא קראת את התגובות ? הוא אמר שהמעבד הזה היה מיותר...אבל אני לא ראתי שיש מעבד שם אני ראה רק את השוקטהאם אני רואה נכון??זה ניראה כמו דף למטה זה המעבד :-/ :-/ אתה רואה את הדבר האדום הזה על הלבן ? זה המעבד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.