עבור לתוכן

משתמשים באנטיוירוס?

Featured Replies

פורסם

אני לא משתמש.

היה מותקן אצלי תקופה ארוכה אבל כל פעם שעשיתי סריקה, לא היה כלום אז מחקתי.

מה איתכם?

פורסם

הייתי אומר שאין כלום כי הוא מנע מהם להכנס מלכתחילה? :nixweiss:

אמממ KASPERSKY INTERNET SECURITY..ועובד מעולה

פורסם

יש מותקן על המחשב ואני מכבה אותו בכל הפעלה משום מה..אין סיבה באמת לזה שאני מכבה..

אני לא נכנס לאתרים שלא נראים לי,ככה שגם אם יש וירוסים/טרויאנים הם פשוט לא מפריעים לי..

"משתמש" ב-KAV

פורסם
  • מחבר

הייתי אומר שאין כלום כי הוא מנע מהם להכנס מלכתחילה? :nixweiss:

אמממ KASPERSKY INTERNET SECURITY..ועובד מעולה

לא, הוא תמיד היה כבוי, רק פעם בחודשייםהייתי מפעיל אותו ועושה סריקה.

פורסם

Avira anti vira

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שלא להתקין אנטיוירוס.

תמיד יהיו ה-uber h4x0r שיתלהבו שהם מספיק זהירים וחכמים בשביל לא להשתמש באנטיוירוס,

אבל לרוב מהמשתמשים כאן יש מחשב חזק שלא ירגיש שום הבדל עם אנטיוירוס קליל או בלי אנטיוירוס בכלל (לא צריך להתקין בכוח תוכנות כבדות).

גם עניין הפיראטיות\תשלום זה כבר לא ממש שיקול, יש מספיק חברות אבטחה שמשחררות גרסאות חינמיות בשביל לקדם את השם שלהם, משתמש ביתי רגיל יכול בכיף להנות מהמוצרים האלה בלי שיחסר לו שם דבר.

פורסם

לא משתמש באנטי-וירוס, הוא מוריד מהביצועים משמעותית וגם חצי שנה שלא ראיתי פה וירוס.

פורסם

אנטי-וירוס זה בולשיט.

פורסם

שום בולשיט, גם אצלי רב הזמן לא נכנסים ווירוסים.

ופעם ב.... האנטי ווירוס חוסם.

אז מה הבעיה שיעבוד ברקע אנטי ווירוס שלא משפיע על כלום? כדי שלא ייכנס הווירוס שמגיע פעם ב.. ואז צריך לסרוק והוא לפעמים לא מוצא.

ואז פירמוט ושטויות אחרות?

פורסם

כלום וברוך הג'ה אין כלום

פורסם

אף פעם לא, רק Little Snitch ורק ב-OSX.

אם יש לי ספק לגבי קובץ בינארי כלשהו, אני מריץ אותו בבדיקה מהירה ב-Virustotal.

האמת שהרבה פעמים החששות שלי מתממשים וזה מוצא טרויאנים וכאלה ;D

לכל שאר הדברים, ה-Windows Defender של 7 מספיק + שימוש בדפדפן יחסית בטוח כמו Chrome.

פורסם

האמת שהרבה פעמים החששות שלי מתממשים וזה מוצא טרויאנים וכאלה ;D

::)

צודק, אני באמת לא יכול להבין למה להשתמש באנטיוירוס...

פורסם

לא אמרתי שלא צריך, פשוט לדעתי אנטיוירוס הוא מטרד רציני.

זה טוב בתכלס רק או לאלו שלא באמת מבינים מה הולך במחשב שלהם או לעצלנים. השאר יודעים על איזו תוכנה לסמוך ועל איזו פחות.

נ.ב. - ולא משנה עד כמה המחשב שלך חלש או חזק, כי בסופו של דבר האנטיוירוס פוגע דוקא בביצועים של החלק הכי איטי בכל מחשב,

שהוא הכונן הקשיח, שממילא מהווה צוואר בקבוק. וכמה שתוסיף זכרון, תרבה ליבות ותעלה מגהרצים, זה לא ממש ישפר את זה.

פורסם

משתמש בגירסא חינאמית של NOD32 (ל-30 יום)

התקנתי AVG, והוא תפס הרבה זכרון והאט לי את המחשב.

אני לא רואה את עצמי ללא אנטי-וירוס, גם שהאנטי וירוס נמצא חודרים כל מיני טרוייאנים...

פורסם

הבעיה שיש אתרים שרק הכניסה אליהם יכולה להוביל שתחטפו חתיכת ווירוס, דרך exploitים בדפדפן ובמערכת ההפעלה.

אני משתמש ב:

Vipre Antivirus + Antispyware - למחשב של ההורים

Avira Antivir - למחשב שלי ולנטבוק שלי

Norton Antivirus 2009 - לנטבוק של אמא שלי

ברגע שייגמרו הרשיונות, סביר להניח שאקנה רשיונות רק לנורטון, הוא עושה את העבודה הכי טוב מבין כולם. (עזבו את העבר שלו, גרסא 2009 פשוט פיצוץ!)

VIPRE הוא נחמד ביותר, קניתי אותו רק כדי להתנסות וכי אני מכיר את SUNBELT SOFTWARE ואת העובדים שם באופן אישי.

AVIRA שירת אותי בנאמנות במשך תקופה ארוכה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים