פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אין מכס על מחשבים כעיקרון (זוכרים את מחשב לכל ילד של ביבי נתניהו ? הוא רצה לעשות "משהו טוב" אז הוא הודיע על ביטול המכס על מחשבים, הוא רק לא ידע שאין כזה מכס ! ). יוצאי דופן הם רמקולים כי החליטו שזה "מערכת סטריאו" ועל זה יש מכס.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אתה רוצה להביא מארז מחו"ל??????למה?????? נגיד ותשלח את זה עם ezbuys אתה יודע כמה זה יעלה לך???????
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אתה רוצה להביא מארז מחו"ל??????למה?????? נגיד ותשלח את זה עם ezbuys אתה יודע כמה זה יעלה לך???????אתה מכיר את החברה הזאת?
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים מחבר אתה רוצה להביא מארז מחו"ל??????למה?????? נגיד ותשלח את זה עם ezbuys אתה יודע כמה זה יעלה לך???????אני מביא איתי את המארז, לא מזמין דרך הרשת.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים אם אתה טס בצ'ארטר עלולים לעשות לך צרות עם זה, כי יש הגבלה למשקל ולכמות המטען שכל נוסע לוקח איתו, ואם אתה עובר על זה החברה קונס אותך כשאתה שם את הדברים לשקילה כשאתה עושק צ'ק-אין.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים הקנס לא כול כך נורא אותי קנסו ב 40 דולר אני רואה שכסף זה לא בעיה אצל הרבה אנשים. לפחות בסטנדרטים שלי.
פורסם 2002 בפברואר 2523 שנים שמע יחסית לזה שהבתי מוצר שעולה בארץ 200 דולר יותרקנס של 40 דולר הוא לא ממש גדול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.