עבור לתוכן

בעיית תצוגה בפיירפוקס.

Featured Replies

פורסם

יש אתרים ספציפים שאני רואה בהם בג'יבריש. כדי לפתור את הבעיה אני הופך את הדף לאקספלורר, ואז הבעיה מסתדרת אך יש בעיה אחרת, אני רואה את זה בקטן מהרגיל. תמונה:http://img38.imageshack.us/img38/673/tinyf.jpg

תודה, ושבוע מצויין.

פורסם

אני לא רואה ג'יבריש בתמונה.

פורסם
  • מחבר

אתה לא רואה ג'יבריש כי הפכתי את הדף מפיירפוקס לאקספלורר, אך למעשה אני רואה את זה בקטן ולא רגיל.

מדוע?

פורסם

בFIREFOX תלחץ על VIEW -->CHARACTER ENCODING

ותבחר את האפשרות האחרונה (Hebrew(windows 1255

פורסם

אתה לא רואה ג'יבריש כי הפכתי את הדף מפיירפוקס לאקספלורר, אך למעשה אני רואה את זה בקטן ולא רגיל.

מדוע?

טוב, אם אתה מתעקש לעשות לנו את החיים קשים ולהראות דווקא כשאין בעיה...

למה זה קורה? כי מי שעיצב את הדף לא טרח להגדיר בו קידוד. אם אין הגדרה של קידוד, הדפדפן הולך לברירת המחדל שלו. באקספלורר (כשהוא מזהה מערכת הפעלה עם עברית) זה Windows-1255 שכולל עברית, בפיירפוקס (אם לא התקנת אותו בעברית) זה ISO-8859-1 שלא כולל עברית.

אז מה עושים? פתרון אחד כבר נתנו לך: לשנות את הקידוד. הבעיה היא שזה יעבוד רק לפעם הנוכחית. בפעם הבאה תצטרך שוב להחליף את הקידוד. פתרון קבוע יותר שמצריך מעט יותר עבודה:

גש ל- Tools->Options->Content, לחץ על Advanced ובתחתית בחר ב- Hebrew Windows-1255 עבור Default character encoding. זה אומר שבכל דף שלא מגדיר קידוד, ברירת המחדל תהיה עברית. קרוב לוודאי שרוב הדפים שאתה הולך להיכנס אליהם ולא מגדירים קידוד יהיו או באנגלית או בעברית ו- Windows-1255 בד"כ מתאים לשני הסוגים. במקרים שלא, תוכל להחליף עם View->Character encoding.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים