עבור לתוכן

אינטרנט במחשב נייד - איך למה וכמה?

Featured Replies

פורסם

אני חושב לקנות מחשב נייד והדבר היחידי שמציק לי זה נושא האינטרנט.

אין לי מושג איך אפשר לחבר את הנייד לאינטרנט ללא חיבור wifi.

אז איזה שיטות חיבור יש? מה העלות שלהם? וכו'...

תודה

פורסם

מלבד ל-Wifi, ניתן לחבר את הנייד למודם/ ראוטר עם כבל פיסי או להשתמש במודם סלולרי.

עלות מודם סלולרי תלויה בספק ובתוכנית, לא התעניינתי. פנה לחברות וברר.

פורסם

באשר למודם סלולארי-ביררתי בזמנו והחלטתי לוותר.

יש הגבלת גלישה, מתחיל מכמה מאות מגה בייטים ועד 10 ג'יגה. כיום, כשיש לך סרטים ביוטיוב, לרבות סרטי HD, ואתרים כבדים, זה עלול להיגמר מהר מאוד. וכמובן כל חריגה תעלה לך המון כסף.

יש רק חברה אחת שלכאורה לא מגבילה את הגלישה, והיא סלקום. עם זאת, המחיר הוא בהתאם-140 ש"ח בחודש, ושמעתי כבר סיפורים של אנשים שהורידו הרבה וניתקו אותם, חרף העובדה שסלקום מצהירים שאין שום הגבלה.

בשאר החברות החבילות הכי טובות הן עד 10 ג'יגה, אבל גם אז המחיר הוא לפחות 100 ש"ח בחודש.

גם בגלל המחיר, וגם בגלל העובדה שאין לי כוח לריב אולי עם חברה כזו או אחרת על זה שהורדתי הרבה-החלטתי לוותר.

בנוסף-המודם הסלולארי צורך הרבה יותר חשמל מה-WIFI

פורסם

בסלקום אין הגבלת גלישה למשל, אינטרנט סלולארי כיום לא מספק את הצרכים, איטי מידי כרגע(150K ממוצע בסלקום, קצת יותר מזה בפלאפון) אבל הMS לכל שרת הוא עצום, יש MS של 100+ לשרתים בישראל, ככה שאם צריכים לעבוד עם אפליקציות שזה משנה משהו כמו משחקי רשת לא באמת ניתן להשתמש בזה בתור אופציה...

פורסם

בסלקום אין הגבלת גלישה למשל

כפי שאמרתי-קראתי בכמה פורומים (כולל כאן אאל"ט) שמי שמוריד ומעלה הרבה (ביטורנט למשל) או שיוגבל לו הרוחב פס (בלי להודיע ללקוח כמובן) או שפשוט ינתקו אותו.

אם זה היה יותר זול הייתי שוקל את זה, אבל 140 בחודש זה יותר מדי עובר מה שמקבלים

פורסם

זה מה שרשום בחוזה, זה גם מה שרשום בחוזה מול כל ספקית אינטרנט סלולארית בארץ. לnetvision יש עדיין הגבלה של 10GB בחודש בחוזה שלה אז מה?

הורדתי בחודש שעבר 73GB במודם הסלולארי לא חסמו אותי, ולא הגבילו לי מהירות. מה שכן אני לא משתמש בזבל ממוצע כמו BT ושאר תוכנות שיתוף הקבצים....

פורסם

זה מה שרשום בחוזה' date=' זה גם מה שרשום בחוזה מול כל ספקית אינטרנט סלולארית בארץ. לnetvision יש עדיין הגבלה של 10GB בחודש בחוזה שלה אז מה?

הורדתי בחודש שעבר 73GB במודם הסלולארי לא חסמו אותי, ולא הגבילו לי מהירות. מה שכן אני לא משתמש בזבל ממוצע כמו BT ושאר תוכנות שיתוף הקבצים....

[/quote']

בתור לקוח נטוויז'ן-זה פעם היה ככה, ולפני שנה וחצי אם אני זוכר נכון הפסיקו את זה. כיום אני מוריד חופשי, אין שום בעיות

באשר לעניין האינטרנט הסלולארי-יש כאן הטעיית צרכן מצד החברה. כשרשום לא הגבלה בראש חוצות, זה אמור להיות באמת ללא הגבלה, ובלי עשרת אלפים הסתייגויות

אבל כבר למדתי לא להאמין לאף אחד בעולם הזה, עם כל הצער שבדבר...

פורסם

סליחה, שינו את זה ל100GB בחודש...

יש את זה בכל ספקית, זה קשקוש, אני מוריד כטרה בחודש ב-014, והרבה הרבה מעבר ללקוח ממוצע בסלקום. הדבר הזה נמצא בתקנון כסת"ח למקרה שמישהו איי פעם ישתגע ויחליט לעשות את זה.

פורסם

לקוח ממוצע (ואפילו לא ממש ממוצע) בהחלט לא מגיע ל-100 :P

מה שכן-הקטע בהתחלה עם ה-10 ג'יגה היה פאתטי

הרי בשביל מה יש חבילות של 5 ג'יגה? מי ירכוש חבילה כזו? מישהו שרוצה לקבל מיילים ולראות חדשות?

לפחות ביטלו את זה באמת...

פורסם

מעולם לא אכפו את זה...

:s07:

ולקוח ממוצע יכול גם לא להגיע ל10GB, בימים שכל סרט זה 20GB וכל פרק זה 1.2GB, בממוצע של 100 פרקים לחודש, וכ20 סרטים סרטים חדשים שמשוחררים בHD בחודש אפשר להגיע לחצי טרה ומעלה בכיף.

שלא נדבר על כל הסטרימינג והגלישה עצמה שכל דף עם פלאש היום שוקל יותר ממגה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים