עבור לתוכן

בעייה בהתנתקות הרשת ובהעברת קבצים גדולים בין 2 מחשבים ברשת אלחוטית.

Featured Replies

פורסם

ברשת האלחוטית הביתית יש לי בעייה להעביר קבצים גדולים בין שני מחשבים.

2 בעיות:

1. במחשב הסלוני שמחובר באלחוט לרשת המחשב מתנתק מהרשת כל כמה זמן באופן קבוע. וכל פעם אני צריך להוציא את כרטיס הרשת האלחוטי שמחובר בUSB ולהכניס שוב לUSB על מנת והמחשב יתחבר שוב. ( הדירה קטנה ולא גדולה ואין משהו שחוסם כל כך את הרשת.)

2. בהעברת קובץ גדול (700MB-1GB) בין המחשב שמחובר בחיבור רגיל לרשת למחשב הסלוני שמחובר באלחוטי - הקובץ מתחיל להעתיק, אבל מאוד מאוד לאט, למרות והרשת היא ב 80%. ולאחר איזה 10 דקות הרשת במחשב שמחובר באלחוטי מתנתקת ושוב אני צריך כמו בסעיף 1.

[המחשב בחיבור הרגיל הוא XP המחשב בחיבור האלחוטי הוא וויסטה)

זה כבר משגע אותי.....יש איזשהו פיתרון?

פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה.

אבל למישהו יש מושג כלשהו?

תודה מראש!

פורסם

מעקב, גם לי יש בעיות כאלה.

אבל רוב הסיכויים שאין דרך לשפר את זה, רשת אלחוטית זה לא דבר הכי יציב שיש.

אני מעביר קבצים גדולים בDOK של 16GB וגומר הסיפור.

פורסם

זה לא קשור ליציבות... אלא למהירות וזה ידוע שהמהירות של הרשתות האלחוטיות היא לא כמו חיבור קווי או חיבור התקן חיצוני ישיר...

באיזה כרטיס רשת מדובר? בן כמה הוא?

פורסם

המהירות לא קשורה ליציבות זה נכון.

אבל יש לו ניתוקים ומה לעשות רשת אלחוטית זה לא מושלם, ויש ניתוקים לפעמים.

וצריך לחיות עם זה.

אז לא תוכל להעביר דברים גדולים ברשת.

ממליץ לך לקנות DOK גדול, או אפילו HDD חיצוני שיהיה לגיבוי, ועל הדרך תוכל להעמיסו בכל טוב.

פורסם

בכל מקרה ברשת אלחוטית החיבור הוא לא רציף לגמרי וזאת חלק מהבעיה שלו וניתוק נוצר אך ורק כאשר נוצר מצב שבו אין תגובה לתשדורת רשת אלחוטית רציפה באחוזים מאד מאד גבוהים.

ממיטב נסיוני רוב בעיות הניתוקים ברשתות אלחוטיות נובעות או מכרטיס תקול או מרשת שכנה שמשבשת את האות.

פורסם
  • מחבר

כרטיס הרשת האלחוטי הוא די חדש. בן שנה של D-LINK

הרשת די מכוונת גם מבחינת הערוצם נסיתי לשנות ולא עזר.

בסוף אכן קניתי DOK של 16GB בשביל להעביר קבצים גדולים. כרגע זה הפיתרון הכי סביר לבעייה וגם במילא שימושי לדברים אחרים.

תודה!

פורסם

סתם ככה בכללי איזה כרטיס של D-LINK לי אישית היה כרטיס אחד של DLINK מאד מאד התאכזבתי ממנו כאשר היו לי מלא ניתוקים איתו.

אבל כמובן זה היה הכרטיס שלי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים