עבור לתוכן

האם GTS250 למסך 17" (1280x1024) הוא "יותר מדי"?

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל.

שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...)

כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות)

דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250?

תודה.

פורסם

כן!

אני מדבר מניסיון!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה המהירה אבל אתה יכול לפרט קצת יותר אולי?

פורסם

^^^ אני חושב שזו קביעה חמורה מדי.

זה מאד תלוי במה אתה משחק, וכמה אתה סובלני לגבי הגדרות. כיום, ב1024X1280 GTS250 מצריך מעט מאד פשרות, כמובן שכרטיסי מסך מזדקנים מהר יחסית. אם כשאתה אומר שמדי פעם אתה משחק משהו אתה מתכוון לRED ALERT או FIFA אז GTS250 מסדר אותך להרבה זמן, אם אתה מתכוון למשחק שיושב על תקן CRYSIS, אז אפילו GTS250 יצריך פשרות כדי לרוץ באופן תקין.

גם לי יש מסך 1024X1280 עם 9800GT בOC, ובלא מעט משחקים "כבדים" אני "תקוע" עם הגדרות בינוניות יחסית כדי לשחק, וגם GTS250 לא היה מקפיץ את זה לHIGH.

אז האם GTS250 האם הוא "יותר מדי" בשביל 17" ב1024X1280?

כן אם הגדרות לא ממש מעניינות אותך, ואתה לא גיימר אלא משחק בהזדמנויות כאלו ואחרות.

לא אם אתה בכל זאת מגדיר את עצמך כגיימר, כלומר חשוב לך לשחק ובהגדרות גבוהות.

פורסם

לי יש מסך 17" שיש לו רזולוציה טבעית כמו שלך 1280X1024...

וכרטיס 9800GTX+ שהוא בעצם 250GTS בשינוי צורה

ואני מריץ את כל המשחקים על גרפיקה גבוהה מאוד ופילטרים ברור שלפעמים מתפשרים אבל בתקציב שלך זאת תהיה אחלה בחירה אני חושב

וחוץ מזה אני בספק אם גם 260GTX יחזיק את קרייסיס בפול הגדרות על הרזולוציה הזאת

פורסם

4890 מחזיק את קרייסיס על MAX כולל פילטרים (מניסיון :P)

פורסם

חבר'ה, זה שGTS250 ו9800GTX+ וHD4890 (וואו...) עושים את זה על מסך ברזולוציה 1280X1024 זה נחמד

אבל זה ממש ממש לא אומר שעם HD4850\HD4770\HD4830 אתם תקבלו ביצועים נמוכים משמעותית.

פותח הת'רד, ציינת שאתה לא גיימר שחורש ואוהב הגדרות מקסימום, נניח והיית:

HD4850 יהיה יותר ממספיק בשבילך ברזולוציה הזאת.

פורסם

נכון, אבל הפילטרים לפעמים עושים את ההבדל בין ה4890 ל4850 (דוגמה...) ברזולוציות גבוהות.

פורסם

אבל אין לו רזולוציות גבוהות והוא גם לא מתכנן להגיע לשם בזמן הקרוב.

פורסם

אבל אם זה נכנס לו לתקציב אז למה לא לקנות כרטיס יותר חזק שהוא יוכל להיות איתו גם אחר קניה של מסך יותר טוב

פורסם

אם הוא היה מציין שהוא עובר למסך 22\24'' לא הייתה בעיה גם להמליץ על כרטיסים חזקים יותר

אבל הוא ציין שאין לו תכנון לעבור בקרוב למסך חדש.

ככה או ככה שנים עוברות והזמן יזוז, ובזמן שHD4850 יזרק לפח איתו גםHD4870\90 ומסך הוא לא דבר שמחליפים מכזאת מהירות.

אז נניח שהוא יעבור למסך 22'' בעל רזולוציה 1680X1080, עדיין כרטיס כמו HD4850 יכול להתמודד בכבוד (רב אפילו הייתי אומר) ברזו' הזאת.

פורסם

moran1409 מה מפרט המחשב אליו אתה רוצה לחבר את הכרטיס?

פורסם

זה פחות הרזולוציה יותר הפילטים AA AF וכו'.

שלכרטיס כמו 9600GTX הוא אחיו המחודש יהיה קשה להתמודד במשחקים ואתה תראה ירידה בביצועים עקב זאת.

בכל מקרה GTS250 הוא כרטיס שנותן יחס לא רע ואפשר להגיד טוב למחיר שלו כרטיס ב500 שקל שמסוגל לתפקד עם כל משחק בשוק בצורה מעולה .

מה שכן כמובן שאל תצפה לשחק משחקים תובענים מבחינה גרפית עם שילוב של AA .

שורה תחתונה.. תיקח אותו .[

ובקשר ל CRYSIS להריץ אותו "חלק" על הגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים בכרטיס אחד 4890 לדוגמא זה לא יקרה.

ואם להריץ בשביל אנשים זה 25FPS זה משהו אחר לי אישית יש GTX285 ואני לא מגרד את ה30 עם המשחק הזה.

ואין טעם לקנות כרטיס חזק "לX זמן קדימה" הכל מתחלף מהר ולמה להשקיע במוצר שאין לו מקום לעכשיו אצלו במחשב.

פורסם

זה פחות הרזולוציה יותר הפילטים AA AF וכו'.

שלכרטיס כמו 9600GTX הוא אחיו המחודש יהיה קשה להתמודד במשחקים ואתה תראה ירידה בביצועים עקב זאת.

בכל מקרה GTS250 הוא כרטיס שנותן יחס לא רע ואפשר להגיד טוב למחיר שלו כרטיס ב500 שקל שמסוגל לתפקד עם כל משחק בשוק בצורה מעולה .

מה שכן כמובן שאל תצפה לשחק משחקים תובענים מבחינה גרפית עם שילוב של AA .

שורה תחתונה.. תיקח אותו .[

ובקשר ל CRYSIS להריץ אותו "חלק" על הגדרות הכי גבוהות כולל פילטרים בכרטיס אחד 4890 לדוגמא זה לא יקרה.

ואם להריץ בשביל אנשים זה 25FPS זה משהו אחר לי אישית יש GTX285 ואני לא מגרד את ה30 עם המשחק הזה.

ואין טעם לקנות כרטיס חזק "לX זמן קדימה" הכל מתחלף מהר ולמה להשקיע במוצר שאין לו מקום לעכשיו אצלו במחשב.

אז באיזה רזולוציה אתה לא מגרד את ה30FPS?

אני עם 4870 1GB ב1440*900 משחק עם הכל על הכי גבוה בקרייסיס/ו-וורהד עם AA על 4.

8 לא מפיל אותי, אבל יש האטה (זה קורה גם בFC2 וFO3, לשים AAX8 זה מורגש כבר).

פורסם

hd 4850 אצלי מפעיל את gtaiv עם ההגדרות הכי גבואות ב 70-80% מעמץ ברזולוציה 1680X1050 ב 34fps אז הוא בטח יספיק בישביל המסך שלו

הוא אפילו יותר מידי

היה לי קרייסיס אבל נימחק בפירמוט ואין לי כוח וזמן להוריד מישחק שכבר סיימתי......ב 4 ימים (ציפיתי ליותר מקרייסיס)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים