פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים שבת שלוםהשאלות שלי הן:1.בזמן הצבא אני בכלל לא מחר**.האם זו בעייה רפואית או פסיכולוגית?כדאי לגשת לרופא על זה?2.לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק?3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים אם אתה לא מצליח להצניח צנחנים במיתלה יש לך בעיה פסיכולוגית שסובל ממנה כול חייל טרי בצה"ל.כשתגיע ל"מצב יציקה" או DEFCON 5 תוריד אפילו בשירותים הכי סרחים שיש.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים .לא הבנתי משהו:היה לנו יום אגדים וכו',שמו אותי בגדוד 282.זה נמצא ברמת הגולן.כשאני אגיע לשם יגידו לי איזה תפקיד יהיה לי?כאילו מה ההבדל בין גדוד לבין פלוגה?והאם תומך לחימה זה כמו גו'בניק?לא זה חרא משני העולמות3.מה עושים אם חלק מהציוד ב' אבד לי?אני עולה מת"ש?לא.משלימים את הציוד
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים משו לא מסתדר לי... משלימים את הציוד "משלימים את הציוד" עכשיו זה נשמע הגיוני
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים אחחח... ההפצצות שאחרי שבוע מנות קרב... פעם התחלתי לגהק בגלל הוואקום...חן, לא רצית ללכת לקורס טיס?אא, וזה לא "משלימים" את הציוד- זה "תופרים" את הציוד... וזה לא "איבדת" את הציוד- זה מישהו "השאיל" אותו ממך (אלא אם באמת נפלו לך המכנסיים בלי שהרגשת)...
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים אחחח... ההפצצות שאחרי שבוע מנות קרב... פעם התחלתי לגהק בגלל הוואקום...חן, לא רצית ללכת לקורס טיס?אא, וזה לא "משלימים" את הציוד- זה "תופרים" את הציוד... וזה לא "איבדת" את הציוד- זה מישהו "השאיל" אותו ממך (אלא אם באמת נפלו לך המכנסיים בלי שהרגשת)...רצון זה דבר טוב ,אבל לא כל אחד יכול .
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים אם אתה לא מצליח להצניח צנחנים במיתלה יש לך בעיה פסיכולוגית שסובל ממנה כול חייל טרי בצה"ל.כשתגיע ל"מצב יציקה" או DEFCON 5 תוריד אפילו בשירותים הכי סרחים שיש.למען האמת, יש מצב שתגיע ל"חרדת אסלה מוגברת" בה אתה לא ממש יכול להוריד גושים במקום שהוא לא הבסיס שלך.זה תלוי אם אתה סוגר הרבה בבסיס ויוצא מעט הביתה.
פורסם 2009 באוגוסט 2916 שנים אני לא שירתתי שם,אבל הכל תלוי כמובן על איזה תפקיד תיפול/מה יהיו היציאות/איך החבר'ה יהיוזה משתנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.