עבור לתוכן

שאלה לנציג TMSFOX

Featured Replies

פורסם

רוב הרשתות שומרות על מחירים אחידים בין הסניפים, כי מבחינה מסויימת אם יעלו את המחיר בסניף X ובסניף Y יורידו את המחירים בגלל תחרות אז כולם למרות הטרחה ירוצו לקנות בסניף Y וזה הפסד כספי לרשת.

חוץ מזה שלתושבי ת"א רמת גן וגבעתיים אין בעיה להגיע לראשון היות וזאת נסיעה של 20 דקות בשבילם. יש לי חברים שגרים ברמת גן ות"א, באוטובוס אפילו הם מגיעים לראשון תוך חצי שעה ככה שיתמאצו קצת.

בכ"מ אני שמח שיפתחו בירושלים, בירושלים יש את החנות P-see שאין לי תלונות על האספקה שלהם או על השירות אבל המחירים שלהם גבוהים מדי בשבילי.

אם חסרים לכם מקומות לחפש אני מציע לכם לבדוק מקומות להשכרה באיזור קריית יובל ותלפיות, האיזורים האלה בעיקר הכי נוחים להגיע והלקוחות יבואו בשפע.

(אם למשל תפתחו חנות במרכז העיר משמעותית תראו שיבואו אליכם לקוחות רק פעם בשנה)

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

guy950 הוציא לי את המילים מהפה. אל תשימו סניף במרכז העיר (למרות שבעיר אחרת זה היה נשמע הגיוני יחסית). עם כל הבלאגן של הרכבת

הקלה והפקקים הרגילים אף אחד לא יגיע. עדיף בפאתי העיר (קריית יובל זה רעיון מצויין - אני גר 5 דקות הליכה משם ;D ). העיקר שתהיה

עוד חנות מחשבים סבירה בירושלים.

פורסם

לנסוע 20 דקות שאין פקקים, שיש פקקים הרבה יותר.

ולמה לעשות סניף אחד כזה באיזור המרכז?

באיזור הצפון והדרום יש הרבה יותר סניפים.

פורסם

תלפיות הכי נוח

פורסם

אתם כאלה בכיינים שזה משהו.

לא יאמן, לא יכולים לצאת מהרחוב שלכם. מי ישמע לאן ביקשו מכם להגיע. בכיינים!

בכיינים! בכיינים! בכיינים!

פורסם

שום קשר לבכיינים , אני לא מתכוון לקנות מחנות (אפילו אם היא מצויינת) שאם אני יצטרך לממש אחריות אני צריך לנסוע יותר משעה וחצי.

עוד משהו , נגישות לחנות זה עניין של החנות כי ככה היא מגיעה ליותר לקוחות

פורסם

איפה אתה גר ועל איזו חנות אתה מדבר, שאתה צריך שעה וחצי בשביל להגיע אליה?

(בהנחה שאתה נוסע במכונית/אוטובוס/רכבת ולא על קורקינט)

פורסם

אתם כאלה בכיינים שזה משהו.

לא יאמן, לא יכולים לצאת מהרחוב שלכם. מי ישמע לאן ביקשו מכם להגיע. בכיינים!

בכיינים! בכיינים! בכיינים!

אני לא גר אפילו באיזורים שהצעתי אבל נתתי להם עצה. אם הם יעשו חנות באיזור גילה או מרכז העיר יהיו להם פחות לקוחות כי אלה איזורים שקשה להגיע אליהם. העם הישראלי ידוע בהיותו כעצלן שלא רוצה להטריח את עצמו יותר מדי בשביל משהו.

ובנוסף לכך לרוב החנויות זה סיפור של שעה וחצי נסיעה (אני מדבר רק על ירושלים, ת"א וגבעתיים גם אני חושב שהם יכולים לנסוע להם 20 דקות לראשון), אם אני מחליט ללכת לקנות חלק בסקייפיסי או TMS FOX אני אצטרך לנסוע שעה וחצי באוטובוסים רק כדי להגיע אליהם בכלל. אז זאת לא בכיינות זה פשוט עניין של טרטור לנסוע למרכז הארץ.

פורסם

אני לא מדבר על ירושליים. אני מדבר על בכיינים שגרים בתל אביב ומתעצלים לנסוע 20 דקות לראשון.

מה השלב הבא? יפתח סניף בצפון ת"א והבכיינים של דרום ת"א ירצו סניף גם בחצי שלהם?

פורסם

עמרי, אם קראת את הסיבות שרשמתי אתה בוודאי מבין שמדובר בהרבה יותר מבזבוז של שעה הלוך חזור ברכב. באוטובוסים בשביל להגיע לראשון זה שני אוטובוסים לכל כיוון ועוד לחכות לכל אחד מהם ולחכות שהם בכלל יגיעו לראשון ומאחת התחנות שלו עוד צריך איכשהו צריך להגיע לחנות.

לא לכולם יש רכב וזמן הנסיעה והסיוט לנסוע באוטובוסים בשביל להחליף רכיב זה לא נוח. עכשיו כל זה רק בשביל למסור אותו. אותה דרך צריך לעשות כדי לקחת אותו חזרה.

אין פה שום בכיינות. בשביל להגיע עד הסגירה צריך גם לצאת מוקדם מהעבודה וכאמור כל זה כסף כסף ועוד כסף.

פורסם

כל זה בכיינות בכיינות ועוד בכיינות.

אף אחד לא צריך להרים את התחת משום מקום- שמזמינים אפשר להתקשר ולהזמין שיגיע עד הבית במשלוח, ושיש חלק תקול אפשר לשלוח אותו דרך הדואר.

ותגיד לי למי אין סניף דואר ברדיוס 5 דקות נסיעה/20 דקות ברגל מהעבודה. הדואר זה הדבר היחיד שאני באמת ובתמים לא יכול להתלונן על הפריסה שלו בארץ, ואפשר לבקש שפשוט ישלחו את זה חזרה לעבודה.

זה שיש אנשים שלא יודעים לנהל את הזמן שלהם.... בעיה שלהם.

זה לא שמחשב קונים כל יום, וזה לא שחלק מתקלקל כל יום. אם קרה פעם בשנה שהתקלקל משהו, וחלילה מדובר בחלק יקר (כרטיס מסך חזק לדוגמה), אפשר לשלם את הפקקטה 45 שקל משלוח מדלת לדלת עם חברת שליחויות לבחירתך, אם לא בא לך לפספס עבודה ולהיסחב באוטובוסים.

ובלי תירוצים לגבי הדואר. כל חבילה אוטומטית מבוטחת עד 450 ש"ח, ואם יש לך משהו יקר יותר- מדובר בתוספת של עד 10 שקלים לבטח אותו (לסכום של מעל 1500 שקל)

אפשר לשלוח בדואר הכל חוץ ממחשבים שלמים, וזה גם מגיע כמו שצריך. אחוז האבידות והתקלות כגון שבר נמוך מאוד. אני כבר שנים שולח ומקבל דברים כאלו דרך הדואר, גם מחו"ל, ותקלה אחת עדיין לא הייתה לי.

פורסם

:hizuk:

פורסם

בואו נדמיין עולם מושלם בו אין תקלות, ליד כולם יש סניף דואר ולכולם יש רכב זמן וכדומה.

במקום לקנות בחנות ליד הבית רצים לאיזו חנות באיזה חור רק כדי לחסוך כמה גרושים. מי שאוהב שימשיך. מי שלא, אמר כאן את דברו והתפלא איך בסביבה של 1.5 מיליון איש אין חנויות נורמליות מלבד אחת.

בכל מקרה, פותח הדיון קיבל תשובה לשאלת החנות TMSFOX והדיון הסתיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים