עבור לתוכן

שאלה לנציג TMSFOX

Featured Replies

פורסם

העברתי לינק לפוסט לשלושת המזוהי TMSFOX שלנו באתר, הם בטח יגיבו עם תחילת שבוע העבודה.

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אכן יותר נוח לשלוח הודעה לאחת מכתובות המייל של החברה מאשר הודעה פרטית עם לינק לדיון אלי לחשבון (אלכס!!)

אנו לא הצהרנו שהולכים לפחות 3 סניפים נוספים בקרוב, אלא שהולכים לפתח את הרשת, הסניף הבא שלנו יהיה בירושליים אם כי כרגע אין עדיין צפי לפתיחתו, בתקווה שעד סוף 2009 הוא יהיה קיים פעיל ובועט כמו שאר הסניפים.

אם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לרשום אותם פה בדיון ואני אנסה לענות עוד השבוע, או לשלוח מייל ל mail@tmsfox.co.il ותקבלו תשובה מהירה יותר.

המשך שבוע טוב

גיא גרניט

מנהל רשת חנויות TMS&FOXPC

פורסם

יותר נוח לשלוח הודעה לאחת מכתובות המייל של החברה מאשר הודעה פרטית עם לינק לדיון אלי לחשבון (אלכס!!)

יותר נוח לשמוע "תודה שהערת את תשומת ליבי לשאלת הלקוחות הפוטנציאליים שלנו וטרחת לחפש ולעדכן את כל הנציגים שלנו אחד אחד."

במקום זאת מצאת לנכון לרטון שלא שלחתי לך מייל לפרטי? ובכן הרשה לי לבקש סליחה. בפעם הבאה אשלח לך שליח עד הבית עם לינק לדיון.

בחיי שעוד לא ראיתי דבר כזה. :nono:

יום נעים.

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, אכן יותר נוח לשלוח הודעה לאחת מכתובות המייל של החברה מאשר הודעה פרטית עם לינק לדיון אלי לחשבון (אלכס!!)

אנו לא הצהרנו שהולכים לפחות 3 סניפים נוספים בקרוב, אלא שהולכים לפתח את הרשת, הסניף הבא שלנו יהיה בירושליים אם כי כרגע אין עדיין צפי לפתיחתו, בתקווה שעד סוף 2009 הוא יהיה קיים פעיל ובועט כמו שאר הסניפים.

אם יש לכם שאלות נוספות אתם מוזמנים לרשום אותם פה בדיון ואני אנסה לענות עוד השבוע, או לשלוח מייל ל mail@tmsfox.co.il ותקבלו תשובה מהירה יותר.

המשך שבוע טוב

גיא גרניט

מנהל רשת חנויות TMS&FOXPC

אתה רציני לגבי ירושלים? אני פשוט לא רוצה לפתח תקוות שווא.

בכ"מ איפה בי-ם אתם מתכננים לפתוח?

פורסם

אלכס, לשלוח הודעה פרטית עם לינק לדיון אלי לא יגרום בד"כ לקבל תשובה, לא ההיתי בפורום כמעט בחודש האחרון ובמקרה ראיתי את ההודעה אז נכנסתי ועניתי

אז נחמד שהערת את תשומת ליבי לדיון אך עדיין שליחה של השאלה לאחת מתיבות הדואר האלקטרוני של החברה היתה מספקת לך וללקוחות אחרים תשובות בצורה מהירה בהרבה, שכן הם נבדקו מספר פעמים כל יום ע"י צוות העובדים.

GUY950 כן אני רציני לגבי ירושליים, אין עוד מקום ולכן זה מתעכב, לוקח יותר זמן משחשבנו, כמו שאמרתי בתקווה עד סוף השנה יהיה סניף פעיל ובועט.

פורסם

זה מצויין , עכשיו לא נצטרך להתקע עם KSP ואייבורי ;D

תגידו , מה הקטע של כל חנויות המחשבים הגדולות (חוץ מKSP ואייבורי) להיות באזור באר שבע ?

פורסם

אני לא מבין למה מלבד LogicPC אין שום חנות עם רמת שירות בשחקים ששווה אזכור באזור רמת גן, גבעתיים ותל-אביב.

הרי יש פה מיליון לקוחות פוטנציאליים.

מכיוון שהם קרובים ואם אני צריך לממש אחריות זה נסיעה של 5 דקות או הליכה של רבע שעה להחליף את החלק ואני מוכן לשלם מראש עוד מאה שקל בשביל לא לקחת אח"כ חופש מהעבודה כדי להגיע לחנות אחרת מחוץ לעיר עד שעת הסגירה, שלא לדבר על הדלק, העצבים בפקקים והטרחה.

הלוואי ב2010 תיפתח פה איזו TMSFOX\zigzag\פנדה\ SKYPC\נועה. *אני בכוונה מזכיר רק חנויות עם שירות נורמלי.

פורסם

אני לא מבין למה מלבד LogicPC אין שום חנות עם רמת שירות בשחקים ששווה אזכור באזור רמת גן, גבעתיים ותל-אביב. יש פה מיליון לקוחות פוטנציאליים.

כשנפתחה "גיבור מחשבים", המחירים בLogicPc ירדו לשפל סחר תקדים. אחרי שגיבור מחשבים פשטו את הרגל המחירים חזרו לשגרה (לא יקר וגם לא מאוד זול), אבל מכיוון שהם קרובים ואם אני צריך לממש אחריות זה נסיעה של 5 דקות או הליכה של רבע שעה להחליף את החלק ואני מוכן לשלם מראש עוד מאה שקל בשביל לא ללכת מחוץ לעיר ולקחת אח"כ חופש מהעבודה כדי להגיע לחנות אחרת מחוץ לעיר עד שעת הסגירה שלא לדבר על הדלק, העצבים בפקקים והטרחה.

הלוואי ייפתח פה כבר איזה TMSFOX או zigzag או פנדה או SKYPC או משהו דומה. אני בכוונה מזכיר רק חנויות עם שירות נורמלי.

אתה צודק לגמרי,

אני קניתי מTMSFOX בסניף ראשל"צ כי אין חנות אמינה קרובה יותר שמוכרת לי...

אז שאני צריך לממש אחריות (וזה קרה) אני צריך לנסוע לשם מהרצליה (בערך שעה נסיעה) להשאיר את החלק ולחזור ביום אחר.

הלוואי שייפתחו משהו באיזור.

פורסם

אלכס- נניח שיש לך כרטיס מסך פגום, אתה יכול לשלוח להם אותו בדואר, הם יטפלו וישלחו לך חזרה אחד חדש/מתוקן.

זה קצת מסורבל ומאריך את התהליך, אבל עדיף מלקחת יום עבודה ולנסוע לעיר אחרת.

בכל אופן, אני תמיד משבח על פתיחת סניפים חדשים(יצירת עוד מקומות עבודה)

ובאמת איך אין חנות עם מוניטין ראוי באיזור תל-אביב?!

זה יכול להכניס המון כסף אם יפתחו שם סניף(איזור המרכז אחרי הכל)

פורסם

אלכס- נניח שיש לך כרטיס מסך פגום, אתה יכול לשלוח להם אותו בדואר, הם יטפלו וישלחו לך חזרה אחד חדש/מתוקן.

זה קצת מסורבל ומאריך את התהליך, אבל עדיף מלקחת יום עבודה ולנסוע לעיר אחרת.

בכל אופן, אני תמיד משבח על פתיחת סניפים חדשים(יצירת עוד מקומות עבודה)

ובאמת איך אין חנות עם מוניטין ראוי באיזור תל-אביב?!

זה יכול להכניס המון כסף אם יפתחו שם סניף(איזור המרכז אחרי הכל)

1. סניפי הדואר עובדים עד השעה 18, משמע שוב - צריך לקחת שעות עבודה בשביל בכלל להגיע לסניף בזמן. אם אין רכב וצריך לחכות לאוטובוסים זה אומר שעתיים.

2. לחפש חנייה, לחכות בתור בדואר, לקנות קרטון, לארוז, לשלוח ולקוות שיגיע שלם או שבכלל יגיע (כבר קרה שחבילות נאבדו והדואר לא שילם פיצוי כי זה מבוטח ב5 שקל).

3. אני כבר לא מדבר על זה שאני לא מוכן לאבד רגע אחד מיותר בלחכות למשלוח בדואר הלוך וחזור בערך שבוע. לא מספיק לחכות לזמן ההחלפה של היבואן ?

4. בשביל מי שחושב כמוני, זו פשוט טיפשות לא לקנות ב-LogicPC שיש אליה קו אוטובוס קצר מכל כיוון ולהסתמך על חנות בעיר אחרת רק בשביל לחסוך כמה שקלים בעת הקנייה שאח"כ עולים ביוקר.

פורסם

אלכס, התשובה היא כ ס ף.

הנדל"ן (קניה, השכרה, החכרה) בת"א,ר"ג,גבעתיים יקר משמעותית מראשון

דניאל 360, קשקוש.

אני גר בעמק יזראעל, להגיע להרצליה לוקח לי 50-55, לראשון לוקח לי גג שעה וחצי, אז איך זה לוקח לך שעה נסיעה?

ומה העצלנות הזאת, ראבאק כל הערים באיזור המרכז צמודות אחת לשניה ובכל זאת אתם עצלנים מכדי לנסוע רבע שעה-20 דקות, פאק, אני צריך לנסוע יותר מזה כל פעם שאני רוצה להדליק מנגל... :kopfpatsch:

פורסם

הודעות לא רלוונטיות נמחקו. לא לפתוח דיון על כמה זמן וקח להגיע ממקום למקום. יש פקקים במרכז וזאת עובדה.

בכלל שאלתי למה אין חנויות נוספות וכסף זו לא הבעייה. יש מספיק מקומות לפתוח בהן חנות מחשבים כמו שכל השאר מוצאים מקום לחנויות אחרות.

בשביל מיליון לקוחות פוטנציאליים מתוך מיליון וחצי תושבים בסביבה הזאת, שווה להתאמץ כפליים. במיוחד כשאין פה שום תחרות.

פורסם

אבל אם אין תחרות = מחירים גבוהים וזה = :(

פורסם

אבל אם אין תחרות = מחירים גבוהים וזה = :(

לא מדוייק

כל רשת שמכבדת את עצמה תשמור על מחירים אחידים בסניפים

חוץ מזה, בעיקר בכל עניין המחשבים יש המון תחרות באינטרנט, לאו דווקא צריכה להיות חנות פיזית באותה עיר כדי ליצור תחרות.

פורסם

אני גם מקווה שתיהיה רשת שמכבדת את עצמה פה באיזור.

זה לא אפשרי ככה, כל מה שצריך לקנות צריך לחפש חנויות קטנות כאלה, אוKSP.

אם יפתחו חנות מאחת מהרשתות שלאכס הזכיר, הם יכניסו לא מעט, אם לא מעט לקוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים