עבור לתוכן

שאלה לנציג TMSFOX

Featured Replies

פורסם

היה כתוב באתר שלכם כי אתם מתכננים לפתוח עד סוף ספטמבר עוד שלושה סניפים. האם תוכל להרחיב בעניין?

אני מאזור השרון והייתי מעדיף לקנות מסניף קרוב, אם יפתח.

בתודה

COLDSTORM

• תגובות 42
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מצתרף לשאלה!!

אני גם מאזור השרון...

פורסם

פחות מעניינים הסניפים ויותר מעניינים המחירים, שכבר עומדים מספר חודשים ומספקים תמורה עלובה לכסף.

היום כש-PS3 נמכר בכ-300$ אני לא מוצא שום סיבה לקנות מחשב משחקים במחירים שכאלה.

פורסם

TMS לפני האיחוד היה להם לא מעט מוצרים עם מחירים בין הזולים בארץ + היצע גדול בהרבה להזמנה

אחרי האיחוד לפי השיטוט שלי פה ושם באתר החדש אין מה להשוות בכלל

פורסם

פחות מעניינים הסניפים ויותר מעניינים המחירים, שכבר עומדים מספר חודשים ומספקים תמורה עלובה לכסף.

היום כש-PS3 נמכר בכ-300$ אני לא מוצא שום סיבה לקנות מחשב משחקים במחירים שכאלה.

אז לך תקנה PS3, שחק ב 720P בקושי, ותפסיק לשבת לנו על הראש. אם יש לך תלונות על מחירים- תתלונן ליצרנים וליבואנים, לא לחנויות..... אנשים בארץ שוכחים את זה כל פעם מחדש.

פורסם

סימן שהלחץ על החנויות לא מספיק, אחרת הן היו מעבירות את הלחץ ליבואנים. (אם אתה רוצה להיות צרכן חכם, רצוי שתפנים את זה.)

וזה בדיוק מה שאעשה, אם לא אראה שינוי משמעותי במחירים בשבועות הקרובים, כפי שצריכים להיות, אקנה PS3 ללא התלבטות יתרה.

פורסם

סימן שהלחץ על החנויות לא מספיק, אחרת הן היו מעבירות את הלחץ ליבואנים. (אם אתה רוצה להיות צרכן חכם, רצוי שתפנים את זה.)

וזה בדיוק מה שאעשה, אם לא אראה שינוי משמעותי במחירים בשבועות הקרובים, כפי שצריכים להיות, אקנה PS3 ללא התלבטות יתרה.

אין לך מושג ירוק על מה אתה מדבר.

פורסם

וואלה ממש עשית בזה דווקא לכל חנויות המחשבים בארץ, אני בטוח שזה יהיה מה שיוביל לשינוי! :screwy:

פורסם

אני שמח בשביל החנויות. פחות לקוח רע אחד.

ולא הולך להיות שום שינוי מהפכני בשבועות הקרובים, לך תקנה PS3.

פורסם

אני לא מבין איך הדיון הזה גלש מהנושא נראה לי שהוא סתם מיותר וכבר צריך לנעול אותו..

פורסם

חבל שאתם לא מבינים שזה דבר לא בריא כאשר המחירים (בנוגע למחשבים) עומדים כבר כ-3 חודשים, ושמתי לב שהיו רכיבים שמחירם אף עלה.

ומי שאמר "לקוח רע אחד פחות" טועה בגדול, מה רע בלקוח שמוכן לקנות מחשב, מבין לעומק במחשבים ומתקן תקלות בעצמו? (אולי רק זה שאי אפשר לעבוד עליו.)

ואני מניח שמי מהמגיבים כאן הם עובדי חנויות מחשבים בעצמם.

פורסם
  • מחבר

לא מבין למה זיהמתם לי את הת'רד. השאלה לנציג TMSFOX עומדת בעינה - האם יפתחו עוד סניפים ואיפה.

למה דווקא פה - כי נראה לי שזה מעניין לא מעט אנשים. בפורום מפרטים יש הפניות בשפע לחנות זאת.

בתודה

COLDSTORM

פורסם

שאלות שלכם לאימייל שלהם, הם עונים.

info@tmsfox.co.il

זאת דרך קצת יותר יעילה מאשר ת'רד בHWZONE

פורסם

^^^מחזק. >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים