עבור לתוכן

בעיות עם סאונד בWIN 7

Featured Replies

פורסם

תבטל את disable front panel jack detection ותראה אם הסתדרה הבעיה מאחורה.

פורסם

תנסה להתקין את הגרסה האחרונה של הרילטק(היא תואמת ל 7) לי מותקן הרילטק האחרון ואצלי קופץ..

פורסם
  • מחבר

תנסה להתקין את הגרסה האחרונה של הרילטק(היא תואמת ל 7) לי מותקן הרילטק האחרון ואצלי קופץ..

אפשר לינק?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הגירסה חדשה וזה לא עזר.

רעיונות?

פורסם

אממ..

איזו גרסה של 7 יש לך?

למרות שזה עבד אצלי בכולם..

איזה לוח יש לך?

פורסם
  • מחבר

אממ..

איזו גרסה של 7 יש לך?

למרות שזה עבד אצלי בכולם..

איזה לוח יש לך?

לוח כתוב במפרט:

DFI LANPARTY UT UT P35-T2R Socket 775

גירסה:

MICROSOFT.WINDOWS.7.ULTIMATE.7600.16385.RTM.X86[br]פורסם בתאריך: 27.09.2009 בשעה 01:43:39

UP[br]פורסם בתאריך: 29.09.2009 בשעה 00:01:11
UP
פורסם
  • מחבר

משהו|?? :-\

פורסם

כמה אופציות שהייתי מנסה / בודק

1.שאכן היציאה שאליה מחוברים הרמקולים מוגדרת בתוכנה של כרטיס קול ולו מסיבה שבעת התקנה הוא מגדיר את היציאות כברירת מחדל מה שאומר שיציאה בצבע X שאליה מחוברים הרמקולים כמו בדוגמא אצלך בכלל מוגדר בתוכנת הכרטיס כיציאה אחרת (אוזניות , מיקרופון וכו')

2. דבר שני הייתי מתקין את הדרייבר של היצרן ולמרות שאינו לחלונות 7 עצם זה שהוא תואם ויסטה יעשה את העבודה

http://img.lanparty.tw/Upload/Driver/CM/LPP35_Audio.zip

3. הכי חשוב לא להסתמך על הדרייבר שחלונות מוצא שאינו פועל כלל (אולי בכרטיסים הפשוטים של היצרן)

4.ודבר אחרון אם מדובר בזוג רמקולים או 2.1 יש לחברם ליציאה הירוקה , כאשר אצלך אני רואה שחיברת ליציאה השחורה שהינה חלק מיציאה של 7.1 אם אני לא טועה זה של הרמקולים האחורים.

ואולי זו הסיבה שמלפנים ביציה של האוזניות אתה שומע נפלא.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

כמה אופציות שהייתי מנסה / בודק

1.שאכן היציאה שאליה מחוברים הרמקולים מוגדרת בתוכנה של כרטיס קול ולו מסיבה שבעת התקנה הוא מגדיר את היציאות כברירת מחדל מה שאומר שיציאה בצבע X שאליה מחוברים הרמקולים כמו בדוגמא אצלך בכלל מוגדר בתוכנת הכרטיס כיציאה אחרת (אוזניות , מיקרופון וכו')

2. דבר שני הייתי מתקין את הדרייבר של היצרן ולמרות שאינו לחלונות 7 עצם זה שהוא תואם ויסטה יעשה את העבודה

http://img.lanparty.tw/Upload/Driver/CM/LPP35_Audio.zip

3. הכי חשוב לא להסתמך על הדרייבר שחלונות מוצא שאינו פועל כלל (אולי בכרטיסים הפשוטים של היצרן)

4.ודבר אחרון אם מדובר בזוג רמקולים או 2.1 יש לחברם ליציאה הירוקה , כאשר אצלך אני רואה שחיברת ליציאה השחורה שהינה חלק מיציאה של 7.1 אם אני לא טועה זה של הרמקולים האחורים.

ואולי זו הסיבה שמלפנים ביציה של האוזניות אתה שומע נפלא.

מקווה שעזרתי

סוף סוף תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים