פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים למשהו הWIN קבע שהסאונד יוצא דרך חיבור דיגיטלי. והוא לא. ולמשהו הרמקולים לא מזוהים זה אומר שזה פשוט לא מחובר. מה עושים יש לציין שאם אני יחבר מקדימה, הכל עובד. :s07:
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מה הבעיה ? שהוא לא מוצא לך נתונים דרך החיבור הדיגיטאלי? או שהוא בעצם לא מוציא לך לחיבור הרגיל?בכללי אם אתה לא משתמש בחיבור הדיגיטאלי אז פשוט תבטל אותו... ככה הוא אוטומטית ישתמש לך בחיבור האנלואגי.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר מה הבעיה ? שהוא לא מוצא לך נתונים דרך החיבור הדיגיטאלי? או שהוא בעצם לא מוציא לך לחיבור הרגיל?בכללי אם אתה לא משתמש בחיבור הדיגיטאלי אז פשוט תבטל אותו... ככה הוא אוטומטית ישתמש לך בחיבור האנלואגי.עשיתי לו דיסאיבל וזה לא עזר.ואני לא יכול להשתמש בחיבור הדיגיטלי כי המערכת שלי לא תומכת בזה.והבעיה היא שהוא לא מוציא לי נתונים דרך החיבור הרגיל.
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אתה צריך להגדיר אותו כברירת מחדל...יש קטע כזה בחלונות 7 שכרטיסי קול מסויימים שיש להם חיבור קדמי ואחורי מחולקים לבעצם שני כרטיסים לוגיים ואתה צריך לבטל את הקדמי או להפוך את האחורי לברירת מחדל בשביל שזה ישתמש בו.זה מצריך הפעלה מחדש של תוכנת הנגינה.. או בכלל חלונות כדי לבדוק האם השינוי בוצע.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים מחבר אתה צריך להגדיר אותו כברירת מחדל...יש קטע כזה בחלונות 7 שכרטיסי קול מסויימים שיש להם חיבור קדמי ואחורי מחולקים לבעצם שני כרטיסים לוגיים ואתה צריך לבטל את הקדמי או להפוך את האחורי לברירת מחדל בשביל שזה ישתמש בו.זה מצריך הפעלה מחדש של תוכנת הנגינה.. או בכלל חלונות כדי לבדוק האם השינוי בוצע.איך אני מנתק את הקידמי, ומדליק את האחורי?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר disable front panel jack detectionבתוכנת שליטה של reaktekעשיתי עדיין לא עובד..אני כבר רוצה לעבור לווינדוס 7 אבל אאפשר בלי קול.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אולי לא הבנתי מה הבעיה אצלך, תתאר אותה בבקשה.כשהרמקולים מחוברים מאחור אין קול בWIN7, בXP יש.מצרף תמונות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים כשאתה מחבר את הרמקולים הרילטק קופץ ושואל מה חיברת..תגדיר LINE OUT\FRONT SPEAKERS
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר כשאתה מחבר את הרמקולים הרילטק קופץ ושואל מה חיברת..תגדיר LINE OUT\FRONT SPEAKERSאני יודע..זהו שבWIN7 זה לא שואל את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.