עבור לתוכן

בקשה| המלצה לקניית מחשב נייד לעבודות משרדיות עד 5000 שקל

Featured Replies

פורסם

~צריך המלצה למחשב נייד לקנייה בארץ~

התקציב: עד 5000 ש"ח

טרות המחשב: עבודות משרדיות

גודל המסך: 13'

משקל רצוי: רצוי קל מאוד(פחות מ2K)

האם נדרש זמן סוללה ארוך: בינונית

האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא

בלוטות: לא צריך

גודל מינימלי של כונן קשיח: 50 GB

צורב DVD: כן

האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא

האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא

^-^

פורסם

אם אתה רוצה משהו קל מאד ועם חיי סוללה טובים, תסתכל על ה-3810T של אייסר. קל מזה לא תמצא בתקציב בגודל כזה. החסרונות הם במעבד חלש יחסית (אם כי לעבודה משרדית ממוצעת זה בסדר). כמו כן, לא כולל כונן אופטי.

אופציה אחרת היא ה-Vostro 1320 של דל. מגיע עם אחריות מאד ארוכה, משקל סביר וחיי סוללה לא רעים. מסך מאט. מעבד סטנדרטי וכונן אופטי.

פורסם
  • מחבר

אשמח לעוד הצעות ^-^

פורסם

אני כותב כרגע מהhp dv32150 החדש שלי.

מרוצה ממנו מאוד.

סוללה- עבדתי איתו במשך 3 שעות שכללו שימוש אינטנסיבי יותר (התקנת תוכנות חדשות על המחשב+הורדה של 1 ג'יגה בקירוב)

משימוש רגיל והסוללה הגיעה ל20%.

הוא יחסית יותר כבד מה''13 האחרים, כ2.2 קילו אבל אני אישית, שהייתי רגיל להשתמש ב''15.4 אינץ' זה שיפור משמעותי.

בכל מקרה ההבדל בינו לבין המתחרים (הכוללים כונן DVD) הוא 300 גרם, אבל אתה מקבל גם כרטיס מסך לא מובנה.

עוד כמה דברים שאהבתי הם- מסך בהיר במיוחד, אפילו על 60-70% בהירות, וב100% התצוגה מעולה!

וכן, המסך מבריק, אבל הוא כ"כ בהיר שהשתקפויות לא מהוות בעיה (לי בכל אופן)

מקלדת מוארת, סתם פיצ'ר חביב למי שאוהב לעבוד בחושך...

אני מקווה לעשות ביקורת בקרוב, אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן לשאול!

פורסם

הוא יחסית יותר כבד מה''13 האחרים, כ2.2 קילו אבל אני אישית, שהייתי רגיל להשתמש ב''15.4 אינץ' זה שיפור משמעותי.

אני מתעניינת במשקל שלו במציאות. זה עם סוללת 6 תאים? שקלת אותו?

בכל מקרה ההבדל בינו לבין המתחרים (הכוללים כונן DVD) הוא 300 גרם, אבל אתה מקבל גם כרטיס מסך לא מובנה.

למען האמת, זה חסרון במקרה הזה.

פורסם

1. אני אשקול בהזדמנות ראשונה - שקלתי, 2.2 לפי המשקל אצלי בבית ואכן זו סוללה 6 תאים.

2. בשבילי זה יתרון- המפרט בצד זה המחשב שלי בבית, אני לא משחק במחשב אבל היה לי חשוב שתיהיה לי האופציה בכלל להפעיל משחק אחרי כ"כ הרבה זמן שהמחשב פשוט מסרב להפעיל אותם... בייחוד עכשיו כשאני אכנס לנעליי סטודנט מדעי המחשב שלי וארצה לירות באיזה FPS ולשחרר קצת לחצים :)

בכל מקרה, אני אחדד את היתרון מבחינתי-

שילוב של כרטיס מסך (מינימלסטי) ללא פגיעה בחיי בטריה ועמידה באותו שלב עם חיי הבטריה של המתחרים אשר מגיעים ללא כרטיס מסך ומתעתדים להיות עסקיים או חצי עסקיים...

פורסם

1. תודה. :) אני מאוכזבת קצת. ציפיתי שהוא ישקול טיפה פחות.

2. כוונתי היתה שזהו אינו יתרון לפותח הת'ראד. לך זה בהחלט יכול להיות יתרון.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההצעות ^-^

המחשב לא מיועד בשבילי ככה שעכשיו אני יעביר אותם~

אם למישהו יש עוד הצעה או כל דבר לומר אני אשמח מאוד! ^___^

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים