עבור לתוכן

תוכן נמחק

Featured Replies

פורסם

תוכן נמחק

פורסם

היו כבר כמה וכמה דיונים עם עשרות עמודים על זה טרחת לקרוא אותם ?

תעשה חיפוש ותחזור

פורסם
  • מחבר

תוכן נמחק

פורסם

ואני שונא עצלנים שמחפשים קיצורי דרך.

אתה מעוניין שמישהו יגיד לך שיש מתכון פשוט ומנצח, ואין. החיים לא עובדים ככה וכדאי שתתרגל.

לפי איך שהצגת את הדברים אתה תוכל קצת לשמור על כושר וכמובן שזה עדיף מכלום. אבל התקדמות של ממש לא תשיג.

פורסם

קח בחשבון שאם אתה רצה לחטב את הגוף אתה צריך כבר להיות רזה יחסית, כי אם לא- אתה סתם בונה שרירים מתחת לשומן, וזה הדבר הכי גרוע שאפשר לעשות.

הכי טוב זה ללכת למישהו שיבנה לך תכנית מותאמת אישית.

פורסם

מה גרוע בזה ?

כשהייתי בחדר כושר פגשתי כמה הרי אדם כאלה שמנים אמנם אבל סוסים :gguyz: ( איזה קיצור נתנו לסמיילי הזה :lol: )

הייתי מעדיף להיות כמוהם מאשר שמן לגמרי .

פורסם

עם אתה שמן ,אז הדבר הכי טוב כרגע בשבילך זה לרוץ הרבה ולאכול בצורה מאוזנת ,עם אתה במיבנה גוף רגיל אתה יכול להתחיל בחדר כושר ,עם אתה ממש רזה אז הייתי ממליץ להתחיל אימון קל בחדר כושר ולהתחיל לאכול אוכל טוב ועשיר בחלבונים ופחמימות .

כמובן שבהתאם לכל זה מומלץ ללכת להיתיעץ אצל מדריך חדר הכושר הכרוב אילך + עם יש לך בעייות בתזונה ובמישקל (שמן או רזה יותר מידיי ) לדיאטנית ,מה שאני נתתי לך מלמעלה זה רק כיוון כללי לגביי מה את צריך לעשות .

פורסם

ישבתי בקורס של אדם שהיה מאמן עם שם (רק חבל ששחכתי את השם :bash:)

דבר אחד הבנתי טוב מאוד-

כמה שלא תתאמץ, הסיכוי שהתוכנית שלך תעזור למישהוא שואף ל-0 אם אתה עושה את זה באינטרנט ובלי ידע על הבן אדם.

אנחנו אפילו לא יודעים איך אתה ניראה ומה היכולות שלך.

אני פורש

פורסם

זה למה נתתי לו שלושה כיוונים שמיצגים את מרבית האוכלוסיה (שמנים \רזים \ורגילים ) ,אני מודע לעובדה שבלי לדעת איך הוא ניראה ומה היכולת שלו בחיים לא נוכל לעזור יותר ממה שמאמן מוסמך יעזור לו ,בגלל זה אני אומר שקודם כל ילך לבדוק מה מתאים לו אצל מאמן .

פורסם

לך לוינגייט, שם יטפלו בך כראוי בתמורה לכמה מצלצלים! :xyxthumbs:

עכשיו ברצינות, לא נכנס לז**ן לך ת'שכל בנוגע למה כן ומה לא, מומלץ שתלך לתזונאי ספורט שיבנה לך תפריט שמיועד לרמה הספורטיבית והן ברמת צריכת הקלוריות שלך ולמצבך הפיזי. יתכן ולא תמצא תזונאי ספורט, אז תגש לדיאטנית שכנראה תוכל לעזור לך בחלק מהדברים..

דבר נוסף שמאוד רצוי הוא שתלך לחדר כושר/ לדבר עם יועץ ספורט ותבקש שיבנו לך מערך אימון שעל פיו תפעל, כמובן שלאחר תקופה מסויימת רצוי שתחליף ולא תהיה מקובע לאותו האימון ותגוון, זה שלב שמאוד חשוב במהלך פעילות גופנית וכתוצאה מאי גיוון באימון הרבה אנשים "נושרים" בעבודה.

כך את העצות הללו וגם מה שנאמר פה מקודם וצא אל הים הגדול.. ;)

פורסם

לך לוינגייט, שם יטפלו בך כראוי בתמורה לכמה מצלצלים! :xyxthumbs:

עכשיו ברצינות, לא נכנס לז**ן לך ת'שכל בנוגע למה כן ומה לא, מומלץ שתלך לתזונאי ספורט שיבנה לך תפריט שמיועד לרמה הספורטיבית והן ברמת צריכת הקלוריות שלך ולמצבך הפיזי. יתכן ולא תמצא תזונאי ספורט, אז תגש לדיאטנית שכנראה תוכל לעזור לך בחלק מהדברים..

דבר נוסף שמאוד רצוי הוא שתלך לחדר כושר/ לדבר עם יועץ ספורט ותבקש שיבנו לך מערך אימון שעל פיו תפעל, כמובן שלאחר תקופה מסויימת רצוי שתחליף ולא תהיה מקובע לאותו האימון ותגוון, זה שלב שמאוד חשוב במהלך פעילות גופנית וכתוצאה מאי גיוון באימון הרבה אנשים "נושרים" בעבודה.

כך את העצות הללו וגם מה שנאמר פה מקודם וצא אל הים הגדול.. ;)

חד"כ זה טאבו בדיון הזה, פותח הדיון נתן להבין שהוא לא ישנה את דעתו בנושא.

פורסם

כמו בתיכנות, סלאשים בחיים מהווים חלק נכבד מאוד מהיומיום ואמרתי, אם לא חדר כושר אז יועץ ספורט. התפקיד של יועציי הספורט (לא בטוח לגמרי אם זה השם "המיקצועי" שלהם לנושא) הוא לבנות לך מערכת נכונה ומאוזנת שאומרת מתי להיתאמן ביחס למצבך ומתי לא להיתאמן, כמה זמן משך אימון וכו' וכו'.. את העבודה הזו לוקח המון זמן ללמוד וזה נעשה במיוחד בספורטאיי צמרת/ הישגיים, אבל מומלץ לכל ספורטאי שמעוניין לשפר לעצמו את היכולות והחיים! :xyxthumbs:

וכמו שאמרתי בציניות בהתחלה, אם אתה באמת רציני- לך לוינגייט ושם יבדקו את מצבך הגופני (צח"מ, OBLA, מסת שריר ועוד..) לפרטי פרטים וידעו להתאים לך חליפה מתאימה בפרטי פרטים! הבעיה שנובעת מזה היא ההתמדה בלבוא ולהיבדק אחת לכמה זמן ושינוי דינמי של התפריט.

פורסם

מה גרוע בזה ?

כשהייתי בחדר כושר פגשתי כמה הרי אדם כאלה שמנים אמנם אבל סוסים :gguyz: ( איזה קיצור נתנו לסמיילי הזה :lol: )

הייתי מעדיף להיות כמוהם מאשר שמן לגמרי .

איכסה. זה נראה גועל נפש ואני בטוח שגם מרגיש ככה. בנוסף, ברגע שאתה מעז להזניח לרגע, נהיים סימני מתיחה מגעילים.

עדיף לקחת את הדרך הארוכה- לרזות עם פעילות גופנית+תזונה טובה, וברגע שמגיעים לנקודה טובה (לא חייב להיות שחיף, אבל עדיין), מתחילים לבנות, כל אחד לפי איך שהוא רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים