עבור לתוכן

בעיה עם CM690 - בעיה במגעים של הקול ב Front Panel - שנמצא על המארז למעלה

Featured Replies

פורסם

היי כולם . כמו שהכותרת אומרת - יש לי

CM690

ויש למחשב 2 חיבורי ל

AUDIO

האחד מאחורי המחשב - שעובד מעולה

השני על הפנל הקדמי למעלה - איפה שיש

2 יציאות USB עובדות - והשאר הדברים לא בדקתי

cm690_nvidia_top_ports.jpg

הבעיה היא כשאני מחשב בפנל הקדמי זה עושה בעיות ולא עובד (הירוק) - רק אם אני מקמט את החוט 890 מעלות אז איך שהוא הוא תופס - זה דפוק - מאחורה - על הלוח אם אין בעיה

אני רוצה לחבר קבוע את המערת מאחורה ומדיי פעם את האוזניות כשאני רוצה מקדימה ( זה מזהה אוטומטי את הקדימה ומבטל את האחורה :) ) ,

משהו נתקל בדבר כזה?

וכן, מאחורה גם המערכת וגם האוזניות עובודת ללא בעיה - וזה רק הקדימה

עזרה פליז? כבר כואב לי הגב כל פעם לרדת למטה - להתכופף - לקבל מכה בראש -> להוציא חוט -> לחבר את השני - כאב ראש :kopfpatsch:

משהו נתקל בדבר כזה? איך אני פותח את החלק העליון משהו יודע? פתחתי את המכסה הצד הראשי אבל לא ניתן להגיע לעליון ולא ראיתי איך לפתוח ...

תודה מראש :hat:

נ.ב

שאלה לא קשורה : איפה אני יכול לקנות מסנני אבק לפתחי אוורור של המארז? האבק הזה בלתי נסבל :lol:

פורסם
  • מחבר
:jump:
פורסם

תקשיב שנייה אני יכול לתת לך עצה קטנה אני לא יודע אם זה יעזור.....גם לי הייתה תבעיה הזאת..!

לך להגדרות של הכרטיס קול של הלוח שמה לך ללוח קידמי ותלחץ על הסמל של האוזניות ותשנה שם את זה ל לקו יוצא...

תגיד לי אם זה עזר לך!

פורסם
  • מחבר

תקשיב שנייה אני יכול לתת לך עצה קטנה אני לא יודע אם זה יעזור.....גם לי הייתה תבעיה הזאת..!

לך להגדרות של הכרטיס קול של הלוח שמה לך ללוח קידמי ותלחץ על הסמל של האוזניות ותשנה שם את זה ל לקו יוצא...

תגיד לי אם זה עזר לך!

תודה על העזרה אבל זה לא עבד האם היה לך בדיוק אותה בעיה?- זה משהו במגעים - העלתי גם תמונה להמחשה - זה כאילו רק אם אני משחק עם החוט אז הוא קולט אותו ... אפילו האדום הקידמי - המיקרופון - זה מזהה בלי בעיה

ניתן לראות בתמונה הבאה מסומן במלבן אדום:

BackPanel - הלוח האחורי - איפה שאין בעיות - רואים בהדגשה את הירוק של החיבור קול - זה אומר שזה מחובר וזה מזהה אותו

FrontPanel - הלוח הקדמי - איפה שיש לי את הבעיה - בירוק - רק אם אני משחק עם החוט זה מזהה אותו וזה ניהיה מודגש כזה כמו בחיבור האחורי

ניתן גם לראות כאשר אני ישר מחבר ומשחק עם החוט אז צד ימין למטה זה עושה

you just unplugged/plugged a device from the audio jjack

HELP PLEASE :)

תודה מראש לכל העוזרים

17354931.th.jpg

לעביר את זה אולי לפורום עזרה ותמיכה טכנית ?

פורסם

לא כל כך הבנתי את הבעיה, תנסה להתנסח בצורה יותר ברורה - האודיו של המארז מחובר או לא ללוח ? מזאת אומרת לעקם

אתה מעקם כששני דברים מחוברים ? אתה מעקם רק את הקדימה\אחורה ?

עצות שאולי יטפלו בבעיה (שאותה לא כל כך הבנתי)

אתה צריך למצוא את האפשרות (disable front panel jack detection) - בוינדוס XP זה מופיע בלשונית AUDIO I\O ובאפשרויות של הanalog back panel

עצה 2 - אתה יודע שאתה יכול להגדיר שהחריצים הנוספים יהיו גם Line out (למשל הכחול) - אתה מכניס לחריץ הכחול את המחבר של האוזניות

ובחלון שעולה אתה מסמן line out ועושה OK וזהו

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהסברתי את עצמי טוב מאוד בהודעה האחרונה ... אם תקרא שוב תבין שאמרתי שמאחורה ( פנל אחורי = לוח אם ) אין שום בעיה , והבעיה היא רק ביציאה שנמצאת על המארז למעלה בלוח הקידמי - בצבע ירוק - של הקול. הכוונה שאני משחק עם החוט - פשוט כמשמועו - כשזה מחובר לתוך הירוק - אני מעקם קצת את החוט בדיוק איפה שהחיבור ....

אבל אוקי סידרתי את זה , עשיתי את היציאה האדומה שתיהיה יציאת אוזניות ולא מיקרופון ... וזה עובד - יעני החלפתי בין הירוק לאדום

כנראה שהיציאה בצבא ירוק דפוקה משום מה במגעים שם מאחורה - שזה עדיין מעצבן שזה עושה את זה - הרי זה מחשב חדש והכל... :yelclap:

תודה שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים