פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לא מצאתי פה פורום מוזיקה...זמן הסט: 54:34.איכות:192 ביטגודל:74 מגה בייטפלייליסט:OFFER NISSIM FEAT MAYA-BE MY BOYFRIEND(ADI PEREZ 2009 REMIX)MILKOV-BULGARIA(PAZ YENNI REMIX)CIDINIHO?DOCA-RAP DAS ARMS(LUCANA CLUB REMIX)LINKIN PARK-WHAT I HAVE DONE(DOR W)INNA-HOT(PRO REMIX 2009)FLO-RIGA -RIGHT ROUND(3 BAD ELECTRO REMIX)NICOLA-BRAZIL STREETPITBULL-I KNOW YOU WANT MEPitbull - Room Service (Latin Club - DjSk-Mon Ft Explow Kaiowas Drums Mix)Enrique Iglasias & Ciara - Taking Back My Love(RNR RemixYinon_Yahel_-_Dramatic_Beatz__Original_MixYinon_Yahel_feat._Maya_-_Bringing_You_Home__Radio_Edit_Shoam & Gavriel-Inside You (GrooveshakerZ Remix)david guetta- sexy bitch ft. akonLADY GAGA-POKER FACE(DJ SAAR ELECTRO REMIX)OFFER NISSIM FEAT MAYA-OUT OF MY SKINNINA-NO MORE TEARS(ELECTRIFIED RMX LONG)SKAZI-DAVAY DAVAYMOR AVRAHAMI-MAKES ME WANNADj Yahel -Life is a TesEpiphony - Mr. Charming - Original Mixתהנולא לשכוח תגובות עבדתי על זה קשהhttp://www.1giga.co.il/file/9lftre2hg3
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים מחבר נשמות 70 צפיות ואני בטוח שכמה ממכם הורידו.תנו תגובות או לפחות תודה זה לא עולה כסף עבדתי על זה ממש קשה
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים לא רע בכלל האמת, מבחר השירים לא משהו לדעתי, אבל זה כבר עניין של טעם לפחות המיקס עצמו נקי, כל הכבוד!
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים לא אהבתי.. רוב הסט רק מסחרה ובכלל לא גרסאות שאפשר לתקלט אותן..מעט מאד ביטמיקס והכל זה העברות סתמיות ולא מיקצועיות ..נשמע כמו עוד סט בוירטואל DJ ..
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר לא אהבתי.. רוב הסט רק מסחרה ובכלל לא גרסאות שאפשר לתקלט אותן..מעט מאד ביטמיקס והכל זה העברות סתמיות ולא מיקצועיות ..נשמע כמו עוד סט בוירטואל DJ ..אחי אני די מתחיל בכל העניין הזה ואני עובד עם קיובייסאבל אני מכבד את דעתך ואקח לתשומת לביתודה על הביקורת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.