עבור לתוכן

איך מגיעים לטכניון ביום שישי בבוקר?

Featured Replies

פורסם

פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה).

בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה.

קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\?

זה בת גלים?

טוב כנראה שזה בת גלים

פורסם

קח קו 123 מחוף הכרמל ותרד במרכז זיו

משם הליכה של כ5 דק ברגל עד לשער הראשי...

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

קח קו 123 מחוף הכרמל ותרד במרכז זיו

משם הליכה של כ5 דק ברגל עד לשער הראשי...

בהצלחה!

תודה על העזרה נראה לי שאני אקח 142 בסוף.

פורסם

142 יוצא ממרכזית המפרץ. תחנת הרכבת נקראת לב המפרץ, או משו עם המפרץ בכל אופן, ובכל מקרה - זה לא בת גלים. מצד שני, אתה יכול לרדת בבת גלים ולקחת 19 (בתדירות גבוהה יותר מ-142). בכל מקרה, בכל תחנה יש מודיעין, וגם אם לא - שאל את הנהג. אל תשכח לקחת כרטיס מעבר שמאפשר לך לנסוע שעה שלמה בלי לשלם פעמיים.

פורסם

כמו בכל יום, תעקוב אחרי העין הענקית, אי אפשר לפספס.

n18768687566_597616_7407.jpg

פורסם

142 יוצא ממרכזית המפרץ. תחנת הרכבת נקראת לב המפרץ, או משו עם המפרץ בכל אופן, ובכל מקרה - זה לא בת גלים. מצד שני, אתה יכול לרדת בבת גלים ולקחת 19 (בתדירות גבוהה יותר מ-142). בכל מקרה, בכל תחנה יש מודיעין, וגם אם לא - שאל את הנהג. אל תשכח לקחת כרטיס מעבר שמאפשר לך לנסוע שעה שלמה בלי לשלם פעמיים.

בעיקרון תחנת הרכבת של לב המפרץ הרבה יותר קרובה לטכניון מהתחנות האחרות, אבל אם אתה מפספס את 142 אז קו ישיר אחר בשישי בבוקר.

בהנחה שלא תפסת את 142 הכי פשוט קח אוטובוס שיוריד אותך לאורך קו הנסיעה של קו 19 (יורד בחליסה, הולך 20 מטר עולה במדרגות ועובר את הכביש). שם קח מונית שירות שתוריד אותך בטכניון.

פורסם

חשבתי שהעין הענקית מתחבאת בתוך הפסל האידיוטי ששמו מול הדשא המרכזי, זה שמטרתו היא להסתיר את האנטנה הסלולרית החדשה ומכשירי הציטוט שהתקין הטכניון :smile1:. זה אפילו משמיע רעשים מוזרים :silly:.

פורסם

זה כבר מזמן לא משמיע רעשים.

ולפותח הדיון - אל תסתבך. קו 123 מחוף הכרמל למרכז זיו בא כל 15 דקות. קו 142 - פעם בשעה.

פורסם

באוטו

פורסם
  • מחבר

תודה שוב לעוזרים ואם הכל ילך בסדר כנראה שאקח 123 בסוף.

פורסם

זה כבר מזמן לא משמיע רעשים.

האמת שזה כן. בהתחלה זה היה פשוט נוראי, אחרי זה תיקנו את זה ולפני חודשיים בערך זה שוב התחיל לגנוח בשקט (צריך להתקרב כדי לשמוע).

פורסם

אכן עכשיו זה חזר לעשות קולות אם מקשיבים ממש טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים