פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה).בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה.קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\?זה בת גלים?טוב כנראה שזה בת גלים
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים קח קו 123 מחוף הכרמל ותרד במרכז זיומשם הליכה של כ5 דק ברגל עד לשער הראשי...בהצלחה!
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר קח קו 123 מחוף הכרמל ותרד במרכז זיומשם הליכה של כ5 דק ברגל עד לשער הראשי...בהצלחה!תודה על העזרה נראה לי שאני אקח 142 בסוף.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים 142 יוצא ממרכזית המפרץ. תחנת הרכבת נקראת לב המפרץ, או משו עם המפרץ בכל אופן, ובכל מקרה - זה לא בת גלים. מצד שני, אתה יכול לרדת בבת גלים ולקחת 19 (בתדירות גבוהה יותר מ-142). בכל מקרה, בכל תחנה יש מודיעין, וגם אם לא - שאל את הנהג. אל תשכח לקחת כרטיס מעבר שמאפשר לך לנסוע שעה שלמה בלי לשלם פעמיים.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים 142 יוצא ממרכזית המפרץ. תחנת הרכבת נקראת לב המפרץ, או משו עם המפרץ בכל אופן, ובכל מקרה - זה לא בת גלים. מצד שני, אתה יכול לרדת בבת גלים ולקחת 19 (בתדירות גבוהה יותר מ-142). בכל מקרה, בכל תחנה יש מודיעין, וגם אם לא - שאל את הנהג. אל תשכח לקחת כרטיס מעבר שמאפשר לך לנסוע שעה שלמה בלי לשלם פעמיים.בעיקרון תחנת הרכבת של לב המפרץ הרבה יותר קרובה לטכניון מהתחנות האחרות, אבל אם אתה מפספס את 142 אז קו ישיר אחר בשישי בבוקר.בהנחה שלא תפסת את 142 הכי פשוט קח אוטובוס שיוריד אותך לאורך קו הנסיעה של קו 19 (יורד בחליסה, הולך 20 מטר עולה במדרגות ועובר את הכביש). שם קח מונית שירות שתוריד אותך בטכניון.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים חשבתי שהעין הענקית מתחבאת בתוך הפסל האידיוטי ששמו מול הדשא המרכזי, זה שמטרתו היא להסתיר את האנטנה הסלולרית החדשה ומכשירי הציטוט שהתקין הטכניון . זה אפילו משמיע רעשים מוזרים .
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים זה כבר מזמן לא משמיע רעשים.ולפותח הדיון - אל תסתבך. קו 123 מחוף הכרמל למרכז זיו בא כל 15 דקות. קו 142 - פעם בשעה.
פורסם 2009 באוגוסט 2816 שנים זה כבר מזמן לא משמיע רעשים.האמת שזה כן. בהתחלה זה היה פשוט נוראי, אחרי זה תיקנו את זה ולפני חודשיים בערך זה שוב התחיל לגנוח בשקט (צריך להתקרב כדי לשמוע).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.