עבור לתוכן

רבותי סוף סוף עשיתי את זה -עשיתי הזמנה למוצרים מחול

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה אחרי שלא הגיע התחלתי לדאוג אבל ניסיתי בכל זאת לבדוק באתר של הדואר אם יש מידע על החבילה

ולמרות שהדבר הזה

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 09/09/2009 ויועבר אל יחידת הדואר מכס ת"א ההגנה 137 להמשך טיפולו.

די מבאס לי את התחת לפחות אני יודע שהמוצר בארץ

אז אני ישלם יותר רק אני יקווה שזה לא יעוכב הרבה זמן ויגיע כבר

לפחות למדתי לקח לפעם הבא לבדוק את המחיר החבילה כולל משלוח

הWii Speak שהזמנתי יצא פחות מ50$ ככה שבזה אין בעיה

פלי אסיה עוד לא שלחו אותו כי הוא לא היה במלאי אבל כנראה בימים הקרובים ישלחו אותו

בכל מקרה עצות למתחילים

1-מעל 50$ שזה כולל גם את עלות המשלוח יש 30% מיסים בערך אז כדי לעשות את החשבון לפני ולא לבנות על שזה יסתנן במכס

2-דואר אוויר רגיל יכול לקחת יותר מה10 יום שמפורסם באתרים אבל זה המשלוח הכי זול ואפשר לעשות משלוח כזה שכולל ביטוח

חוץ מזה בדואר כזה אין מעקב רוב הזמן שזה די מלחיץ

3-רשות הדואר\מכס יכולים לעלות על העצבים :pissed:

• תגובות 57
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

כן אני ממש קרנג

Krang.JPG

בכל מקרה ההזמנה השניה נשלחה היום ניראה מי תגיע ראשון בסוף

פורסם

היי קרירין

אני לא ממש הייתי סומך על הדואר בישראל

מתוך שני משלוחים שלי ( מזל שאלו לא היו ממש חשובים לי - חח )

אחד לא היגיע , והשני היגיע פתוח

גם בארץ אני שולח ברשום , דרך אגב רק כך אתה יכול לעקוב אחרי המשלוח

חברת הדואר לישראל ( פפפחחחח ) נותנת לקבלני משנה לבצע את המשלוחים שלה וכמובן קבלני המשנה לוקחים את העובדים הכי זולים שאני מתאר לעצמי שחלק מהם חושבים על רעיונות ישנים להשלמת הכנסה , אם אתה מבין למה אני מתכוון .

לכן השיטה שלך להקטנת עלויות קרי לחסוך בדמי הדואר , יכולים לדרדר את כל מרווח הרווחים שלך לטימיון כולל הקרן כלומר ההשקעה ,

או במילים פשוטות , משלוח בדואר רגיל מסכן בכלל את הגעת החבילה , לא מאפשר מעקב אחרי החבילה ואינך יכול לדרוש עבור דואר רגיל פיצוי אם אבד ו / נעלם .

לסיכום קרירי

זול זה זה יקר , תזהר .

פורסם
  • מחבר

עכביש הכל טוב ויפה אבל במקרים כאלו משלוח מעל משלוח דואר רשום וזה כבר לא משתלם להזמין מחול

פורסם

אני חושב להזמין מDX משהו, אבל שמעתי כבר די הרבה שמתלוננים שהמוצר מגיע אחרי ממש הרבה זמן או שבכלל לא מגיע...

וגם אני אף פעם לא הזמנתי משהו מחו"ל . נשמע אולי הזוי אבל תמיד מפחד שיגנבו את הכסף או משהו =S

פורסם
  • מחבר

eliil1 על הרבה משלוחים יש ביטוח

לא מגיע אז יש החזר כספי

גם במקרה שלי יש ביטוח כזה

אבל כן תבדוק ברשת אם החנות שאתה קונה מימנה אמינה ובאמת שולח את המוצר

פורסם

בדיוק

ברור שדרך הדואר לא בטוח

ודרך חברה אחרת לא משתלם

אין כאן איזו דרך חדשה להביס את השיטה

אני חושב שצריך להשתמש בהזמנות ישירות מחו"ל כאשר הדבר מצדיק זאת או כאשר נוסעים אישית ומבאים את המוצר , אחרת זה לא כל כך משתלם בתור כלל ממש כמו שלעקור לעצמך את השן באופן כללי לא משתלם או בכלל לבצע עבודות שהאדם הפרטי איננו מיומן בהם ,מה שאני מתכוון הוא שבדרך כלל המחיר של מוצר הוא תלוי באיכות שלו , זול להזמין מחו"ל כי אתה המזמין מבצע כאן פעולות של יבואן וליכאורה אתה חוסך את הכסף שהיית משלם ליבואן , המחיר של המוצר בארץ ניקבע על פי העלויות של היבואן כולל רווח , אבל מה שאנשים לא מבינים שכאשר הם "חוסכים" את עלויות היבואן הם גם "חוסכים" את העבודה שלו ומישהו צריך לעשות את העבודה של היבואן במקרה הזה מיסוי ומשלוח , אז הינה לך , אתה רוצה לחסוך את עליות היבואן , בבקשה , חסוך , אבל ( הוא לא עובד בחינם ) אתה תצטרך לעשות את העבודה שלו !

ובאותה נימה הייתי מציע לא לחסוך רופא שיניים ו / או עו"ד , בסופו של דבר משלמים הרבה יותר קרי הם חוסכים כסף , גם את העבודה של קבלן לא הייתי מציע לחסוך ובמקרה שלך של גנן דווקא הייתי מציע לחסוך , סתתתתתםםם , יאללה קרירין , מה עוד אתה מזמין ?

פורסם

קרירין איזה גנן אתה? זה שעוסק בצמחים או זה ששומר על ילדים?

פורסם

אתה היית נותן לו לשמור על הילדים שלך?

פורסם

eliil1 על הרבה משלוחים יש ביטוח

לא מגיע אז יש החזר כספי

גם במקרה שלי יש ביטוח כזה

אבל כן תבדוק ברשת אם החנות שאתה קונה מימנה אמינה ובאמת שולח את המוצר

הביטוח הוא מפאיפאל או מהחנות שממנה קונים/מזמינים ?

פורסם

אתה היית נותן לו לשמור על הילדים שלך?

למה לא

במקום גננת שסתם כל היום רק תשגיח הוא יכול ללמד אותם קצת מורשת של נינטנדו וקונסולות

פורסם
  • מחבר

בדיוק

ברור שדרך הדואר לא בטוח

ודרך חברה אחרת לא משתלם

אין כאן איזו דרך חדשה להביס את השיטה

אני חושב שצריך להשתמש בהזמנות ישירות מחו"ל כאשר הדבר מצדיק זאת או כאשר נוסעים אישית ומבאים את המוצר , אחרת זה לא כל כך משתלם בתור כלל ממש כמו שלעקור לעצמך את השן באופן כללי לא משתלם או בכלל לבצע עבודות שהאדם הפרטי איננו מיומן בהם ,מה שאני מתכוון הוא שבדרך כלל המחיר של מוצר הוא תלוי באיכות שלו , זול להזמין מחו"ל כי אתה המזמין מבצע כאן פעולות של יבואן וליכאורה אתה חוסך את הכסף שהיית משלם ליבואן , המחיר של המוצר בארץ ניקבע על פי העלויות של היבואן כולל רווח , אבל מה שאנשים לא מבינים שכאשר הם "חוסכים" את עלויות היבואן הם גם "חוסכים" את העבודה שלו ומישהו צריך לעשות את העבודה של היבואן במקרה הזה מיסוי ומשלוח , אז הינה לך , אתה רוצה לחסוך את עליות היבואן , בבקשה , חסוך , אבל ( הוא לא עובד בחינם ) אתה תצטרך לעשות את העבודה שלו !

ובאותה נימה הייתי מציע לא לחסוך רופא שיניים ו / או עו"ד , בסופו של דבר משלמים הרבה יותר קרי הם חוסכים כסף , גם את העבודה של קבלן לא הייתי מציע לחסוך ובמקרה שלך של גנן דווקא הייתי מציע לחסוך , סתתתתתםםם , יאללה קרירין , מה עוד אתה מזמין ?

תראה עכביש יש מוצרים שגם ככה מאוד קשה להשיג בארץ

ולפעמים הם כן נופלים על פחות מ50$ כולל משלוח ואני חושב שכן כדי לפעמים לקחת את הסיכון ולהזמין בצורה כזאת ודרך הדואר

אז אולי נידפקתי במקרה של ההזמנה הזאת אם המכס אבל בכל זאת יצא פחות מהחנויות הכי זולות בארץ

וחוץ מזה עד שנינטנדו "דפקה" אותי והכריזה על צבעים שחורים גם במערב

רק באסיה היה את הנונצק והשלט השחור

ולא היה לי מושג שזה יקרה כזה מוקדם

מה אני מזמין עוד ? המקרופון הזה של הWII שדרך אגב חיפשתי באתרי חנויות בארץ ולאף אחד אין את זה

נשלח היום מפלי אסיה

חוץ מזה גיס שלי כניראה יקנה לאחי גיטרה של גיטר אירו 3 לWII (מתאימה גם לחלק ממשחקי הרוק באנד בWII והוא רוצה לשחק בביטלס רוק באנד )

במקרה של הגיטרה הזאת יש חנות בארץ שדווקה מוכרת בזול מאוד יחסית

אבל אני מעדיף שהוא יקנה כבר בחול (וגם ישלם על חצי מימנה )

הביטוח הוא מפאיפאל או מהחנות שממנה קונים/מזמינים ?

אני לא עורך דיין אני חושב שזה קשור לחברת שילוח אחרי שהמשלוח יצא

אבל אל תיקח אותי במילה

בכל מקרה אם אני צודק במקרה הזה הדואר אחרי על החבילה עד שאני חותם אליה בקבלה

וזה חלק מהסיבה שזה דואר רשום

קרירין איזה גנן אתה? זה שעוסק בצמחים או זה ששומר על ילדים?

זה שנלחם בבוגנוויליות אבל גם מקיים גינות כאלו -

עריכה -אחי לא יודע איך להשתמש ב2 תמונות שאחת מהם קטנה באתר שלו

אז מחקתי את התמונה כי היא הייתה ענקית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים