פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים טוב אז ככה הרבה זמן פחדתי להזמין דברים מחול במקרה הזה מפלי אסיה אבל כל כך רציתי ידית נוספת לWII +נונצק +2 מושאן פלוס מה שיוצא כולל משלוח (לא יודע כמה יצא בסוף אם המס ) 144$ שזה אומר בערך 600 שקל וזה לאומת הארץ שזה יוצא 800 שקל בחנויות זולות יחסית (תוסיפו עוד 100-200 לחנויות שקרובות אלי ) ומה שהכי מעצבן שבארץ אין את הצבע השחור לשלט ונונצק בכל מקרה לקח לי זמן להתרגל לפלי אסיה ובגלל שהוויזה שלי רק לישראל לקח לי זמן ליתרגל לפי פאל אבל זה באמת לא סיפור כזה גדול ואם לא עשיתי פאשלות בהזמנה וישתדלתי מאוד לא לעשות תוך בערך 10 ימים אני יקבל את ההזמנה בכל מקרה ממליץ למי שעוד לא קונה מחול להזמין דברים כאלו מחול אם ילך טוב אני ינסה להזמין עוד דברים
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים פעולה ש"אני" מבצע בעתיד זה עם א' לא י'.בכל מקרה מזל טוב אני מניח.וכתבת להתרגל נכון פעם אחת ואז לא יותר מ10 מילים אחר כך כתבת את זה עם שגיאה :\.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר אתה גם כבר הולך לבד לשירותים?לא יש לי טיטול ברצינות תבין שיש אנשים מימי הבינים לפחות אני מנסה ליתקדם
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים גם אני נכנסתי לשוק הקניות מחו"ל לאחרונה, יש דילים טובים לפעמים לדברים שאתה זקוק להם.בכל אופן, יש אנשים שזה נראה להם נורא תמוהה להזמין מהרשת מוצרים ביחוד כשבעבר היו "גניבות" (תחילת ימי המסחר ברשת, כשלא היה SLL ופייפל ודומיו) ולא היו אתרים מאובטחים והם חרדים לנושא, כך שבבקשה אין צורך לרדת על אנשים שחדשים בנושא או הנושא נראה להם מוזר..
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מברוק.אני הזמנתי פנס מ-DX שעלה לי 0.78 דולר סתם לנסות איך זה מגיע וכו..וכבר חודשיים שלא קיבלתי אותו,אצלהם רשום שהמוצר נשלח..שלחתי בקשה לביטול ההזמנה בתקווה שאקבל את הכסף בחזרה,אחרי כמה ימים חזר אלי נציג שלהם ואמר שהמוצר נשלח ואין אפשרות לקבל את הכסף בחזרה..
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני הזמנתי מDX ולקח להם מלא זמןאני חושב שזה בגלל שהם מעפנים ואין להם את המוצר במחסן אלא הם צריכים להזמין אותו קודם ואז שהוא מגיע, יום שלם מבוזבז על האריזה ואז זה הולך לדואר הונג קונג יחד עם עוד איזה מיליארד פריטיםוקרירין מה לקח לך כל כך הרבה שנים? אתה כבר בן 30 ומשהו אני לא זוכר בדיוק הפסקתי לספור אבל אני מאמין שכבר הרבה שנים יש לך כרטיס אשראי, כל הזמן הזה קנית דברים במחיר גבוה בישראל?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים פעולה ש"אני" מבצע בעתיד זה עם א' לא י'.בכל מקרה מזל טוב אני מניח.וכתבת להתרגל נכון פעם אחת ואז לא יותר מ10 מילים אחר כך כתבת את זה עם שגיאה :\.לפני שאתה מעביר שיעורים בלשון, תלמד להשתמש בפסיקים.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לפני שאתה מעביר שיעורים בלשון, תלמד להשתמש בפסיקים.אתה ברצינות מעיר לי על פסיקים שההערה שלי הייתה על טעויות חוזרות ונשנות? ולא העברתי שיעור בלשון, תיקנתי שתי שגיאות שחוזרות על עצמן.Knock urself outפעולה ש"אני" מבצע בעתיד זה עם א' לא י'.בכל מקרה, מזל טוב אני מניח.וכתבת להתרגל נכון פעם אחת ואז, לא יותר מ10 מילים אחר כך, כתבת את זה עם שגיאה :\.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר וקרירין מה לקח לך כל כך הרבה שנים? אתה כבר בן 30 ומשהו אני לא זוכר בדיוק הפסקתי לספור אבל אני מאמין שכבר הרבה שנים יש לך כרטיס אשראי, כל הזמן הזה קנית דברים במחיר גבוה בישראל? יאפ קרירין, מזל טוב, אבל לא הבנתי למה אתה חושב שזה מעניין אותנו? כי כל דבר שאני עושה מעניין אותכם (וגם דברים שאני לא עושה ...)
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים הדבר הבא יהיה שקרירין יארגן לנו מכירות קבוצתיות מאתרים בחו"לWIIIIIIIIIII
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר אני לא יארגן אף דבר כזה אני חשבתי לארגן קניה קבוצתית בארץ כי אם זה אין בעיות כל אחד הולך ומשלם לבד קניה קבוצתית מחול מסובכת יותר וכולם צריכים לשלם מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.