פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים Milford Cubicle , אני לא מבין למה נעלת לי את הדיון על החברה.....http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=427134.0אם כבר, לפחות תסביר מדוע, ממש לא מובן מאליו.בחרתי שלפתוח ת'רד ולא לשלוח לך הודעה, כדי שכולם יראו.זהו פורום כללי, לידיעתך, ולכן זהו כן המקום לדברים כאלו.אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים על מי אתה מאיים? תאמין לי יש לנו גם בלעדך יותר מידי ילדים בני 15 שלא היתה להם חברה אף פעם. :
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים אני בטוח שמנהל אחר לא היה עושה את זה, ואם כן אני בוחר שרגלי לא תדרוך כאן עוד. :lol: הנושא הקודם ננעל כי הוא נושא מפגר. איזה קטע, בדיוק כמו זה! נ.ב. האמת שהציטוט הזה הוא פשוט גאוני, מיטב הקומיקאים בעולם לא היו מצליחים לחשוב עליו בעצמם: בא לי חברה...הייתי בטוח שאני אשיג מישי עד שקראתי פה באיזה ת'רד שמשהו רשם שבנות, כל מה שחשוב להם זה כסף.בוא נגיד שאני לא כל כך טחון אבל ברוך השם כל מה שאני צריך יש לי. שווה לנסות? גאוני!
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר תודה רבה רק חבל שזה מהסיבה של "יהיה מצחיק".....מנהלים והשטויות שלהם.....
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים לא פתחתי לו את הת'רד, פתחתי את זה. תודה רבה רק חבל שזה מהסיבה של "יהיה מצחיק".....מנהלים והשטויות שלהם..... נו מה לעשות שאתה בדיחה מהלכת...
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תבדוק אפשרות של תשלום בוודקה...תפתח שרות חדש בשם PAYDKA או משהו דומה(תהייה יצירתי...)...
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים תודה רבה רק חבל שזה מהסיבה של "יהיה מצחיק".....מנהלים והשטויות שלהם.....אם אתה באמת חושב שאתה יכול "לקנות" חברה יש לכל אחד סיבה מאוד לגיטמית לצחוק עלייך.תתחיל לתפוס פרספקטיבה קצת יותר רציונלית על החיים אם אתה רוצה שלא יתחייסו אלייך כמו אהבל
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בעצם אני מתחרט, אני מבטל את הנעילה של הדיון הזה, יהיה מצחיק.האמת יצאתה מניאק ,בדיוק כתתבתי לו תגובה גדולה ורצינית ואתה נעלתה ,זה מאוד מעצבן .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.