פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחק קבצי autorun.inf בשורש הכונן, עליך לאפשר הצגת קבצים מוסתרים באפשרויות תיקייה.דווח אם הסתדר.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר אני לא מוצא תקובץ הזה איפה אמור להיות הקובץ הזה בתיקיה של הכונן איך שאני נכנס לHD?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בצע חיפוש לקובץ autorun.inf בשורת החיפוש מעל הסמל של התחל.עם איזה אנטיוירוס משתמש ?בצע סריקה למזיקים.סריקת וירוסים.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים האם בצעת חיפוש לקובץ כפי שהצעתי ?[בצע חיפוש לקובץ autorun.inf בשורת החיפוש מעל הסמל של התחל.]לא יזיק לבצע סריקה עם SUPERANTISPYWARE וגם עם Malwarebytes
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר צודק מצא לי 20 ספייווריםנעשה ריסטרט נראה אם עזר ..תודה בכל אופן אני יעדכן
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים קרה לי בדיוק אותו דבר לפני שבוע, פשוט מחקתי את כל ה AUTORUN.INF מהכוננים ועשיתי ריסטרט וזה הסתדר.
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר לא יודע אני לא מוצא את הקובץ הזהואפילו אחרי הסריקה של הספייוורים ואחרי התיקון שלהםהכל אותו דבר יש עוד רעיונות
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים http://www.sevenforums.com/graphic-cards/20309-icons-problem.htmlהשואל בדיון הנ"ל לא חזר לדווח אם עזר. (הוא עדיין "בעבודה")
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים מחבר לפי זה נמחקו לי כל האייקונים חחחח פייי איזה בלגן אין לי אייקונים עכשיו בכלללא הבנתי שם כלום הוא אומר שהוינדוס צריך לשחזר את האייקונים לבדאם זה ככה אצלי זה לא קרהאנשים זה דחוףףאני עכשיו בלי אייקונים איזה בלגןןHELP ....איך אני עושה עכשיו restore לאייקונים?
פורסם 2009 באוגוסט 2716 שנים בצע ריסטארט או שניים למחשב .בדוק שמסומן V כמו בצלום:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.